Η παντοδυναμία των iPhones

Η παντοδυναμία των iPhones

Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, τα smartphones δεν μένουν έξω από αυτό. Πλέον, αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μας, ακόμα και της προσωπικότητάς μας. Πολλές φορές έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να νιώθει ανασφάλεια ή άγχος χωρίς αυτό. Επιπλέον, προσφέρει τόσες υπηρεσίες, που μας λύνει τα χέρια όσον αφορά σε καθημερινές διαδικασίες. Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να πληρώσουμε λογαριασμούς, να πραγματοποιήσουμε τραπεζικές συναλλαγές, να επικοινωνήσουμε, να κάνουμε online αγορές, να διασκεδάσουμε, και πολλά άλλα. Μεταξύ των smartphones, μπορεί να συναντήσει κανείς μάρκες όπως ALCATEL, SAMSUNG, XIAOMI, SONY, Apple και άλλα. Η Apple αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς μάρκες πλέον, και οι αγορές των iPhones έχουν φτάσει σε πολύ υψηλό ποσοστό. Γιατί όμως αποτελεί μια τόσο συχνή επιλογή;

 

Τι είναι τα iPhones;

Τα πολυσυζητημένα iPhones είναι smartphones της εταιρείας Apple, η οποία κατασκευάζει και iPad, Apple Watch, tablets, Air Pods και Home Pod. Το λειτουργικό τους σύστημα είναι το iOS και απευθύνεται μόνο σε κινητά της Apple. Επίσης, για αγορές εφαρμογών και άλλων, διαθέτει το App Store, αντίστοιχο του Play Store, το οποίο και πάλι είναι συμβατό μόνο στα iPhones.

 

Για ποιους λόγους είναι τόσο ψηλά στις πωλήσεις;

Το κάθε smartphone έχει να πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Τα iPhones της Apple, έχουν πολλά προνόμια έναντι άλλων κινητών. Πιο αναλυτικά, τα iPhones παρουσιάζουν τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Updates και αναβαθμίσεις
  • Πολύ γρήγορη ταχύτητα
  • Γονικός έλεγχος μέσω της λειτουργίας «χρόνος οθόνης» και προσαρμογή απορρήτου
  • Οι iOs συσκευές έχουν κλειστό κώδικα εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο προστασίας
  • Ενσωματωμένη κλειδοθήκη
  • Software και του Hardware: Καλύτερη ενσωμάτωση

 

Τι πρέπει να προσέχω όταν αγοράζω ένα smartphone;

Η αγορά ενός smartphone χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού θα διαθέσετε χρήματα και χρόνο. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια επένδυση. Υπάρχουν κάποιες παράμετροι και χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε προκειμένου να κάνετε τη σωστή επιλογή για σας, και να σας «λύσει» τα χέρια.
Μπαταρία: η μπαταρία παίζει καθοριστικό ρόλο ώστε να σας κρατάει όσο το δυνατόν περισσότερο, ακόμα και όταν βλέπετε ταινίες ή παίζετε games.
Κάμερα:Ειδικά αν σας αρέσει να απαθανατίζετε στιγμές, η ποιότητα της κάμερας είναι πολύ σημαντική. Εξασφαλίζοντας μια αρκετά καλή κάμερα, απαλλάσσεστε από την αγορά ξεχωριστού προϊόντος, και τα έχετε όλα σε ένα.

Λειτουργικό σύστημα: Το κάθε λογισμικό έχει τα καλά και τα αρνητικά του. Θα πρέπει να κάνετε μια έρευνα προτού αποφασίσετε τι σας ταιριάζει, και να δείτε τις δυνατότητες που προσφέρει το καθένα. Τα δημοφιλέστερα λειτουργικά συστήματα είναι το iOS και το Android.

Αποθηκευτικός χώρος: Ένας επίσης σημαντικός παράγοντας, αφού επιτρέπει μια πληθώρα δεδομένων, εφαρμογών, φωτογραφιών, κλπ να υπάρχουν ανά πάσα ώρα στο κινητό σας.

Επεξεργαστής: Εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας αφού όλες οι διαδικασίες του κινητού περνούν από εκεί.  Από τον επεξεργαστή εξαρτάται η ταχύτητα και η εκτέλεση πολλαπλών εργασιών. Για καλύτερες αποδόσεις, επιλέξτε διπύρηνους ή τετραπύρηνους.

Αυτά είναι κάποια από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να ελέγξετε με προσοχή προτού κατασταλάξετε στην αγορά του smartphone σας. Τα iPhone, πληρούν όλες τις παραπάνω προδιαγραφές, και αποτελούν No1 επιλογή.

Μια καλή επιλογή κινητού, θα πρέπει να συνδυάζεται και με ένα πρόγραμμα προστασίας, ώστε να είστε 100% ασφαλείς.

Το προϊόν Bitdefender TOTAL SECURITY μπορεί να εγκατασταθεί σε iOS, Microsoft, και Android συσκευές. Πρόκειται για το αποτελεσματικότερο και ασφαλέστερο πρόγραμμα Antivirus. Το Bitdefender TOTAL SECURITY θα σας εξασφαλίσει:

  • Πλήρη προστασία για Windows, macOS, iOS & Android
  • Ασυναγώνιστη ανίχνευση απειλών που σταματά όλα τα malware
  • Προστασία πολλαπλών επιπέδων κατά των ransomware για να διατηρείτε τα αρχεία σας ασφαλή
  • Περιλαμβάνει VPN για γρήγορη, ανώνυμη και ασφαλή εμπειρία κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο με 200 ΜΒ / ημέρα σε κάθε συσκευή
  • Γονικός Έλεγχος για να κρατήσετε τα παιδιά σας ασφαλή στο διαδίκτυο
  • Μηδενική επίδραση στην απόδοση του συστήματος σας
  • Interface και υποστήριξη και στα Ελληνικά
Back to top Back to top