Ενοποιημένη πλατφόρμα ασφαλείας και ανάλυσης GravityZone

Πακέτα πλατφόρμας GravityZone

Αποφύγετε προηγμένες επιθέσεις και διατηρήστε ομαλή την λειτουργία της επιχείρησης.
Endpoint. Network. Cloud. Human.

GravityZone Business Security Enterprise

Πρόληψη, Εκτεταμένη Ανίχνευση και Απόκριση (XDR) (συσχέτιση πολλαπλών σημείων) με Ορατότητα Συμβάντων και Περιστατικών Ασφαλείας.

GravityZone Business Security Enterprise

Πρόληψη, Εκτεταμένη Ανίχνευση και Απόκριση (XDR) (συσχέτιση πολλαπλών σημείων) με Ορατότητα Συμβάντων και Περιστατικών Ασφαλείας.

GravityZone Business Security Premium

Πρόληψη και Ορατότητα με Αυτοματοποιημένες Ενέργειες Ανίχνευσης και Απόκρισης.

GravityZone Business Security

Επόμενης γενιάς Antivirus, Risk Management και διαχείριση για εύκολη εγκατάσταση, χρήση και διαχείριση της προστασίας των τελικών σημείων.

GravityZone Patch Management

Αυτοματοποιημένη εφαρμογή Patch Management που ενισχύει την ασφάλεια, διατηρεί τα συστήματα και τις εφαρμογές ενημερωμένες και μειώνει την πολυπλοκότητα.

GravityZone Security for Email

Πολυεπίπεδη υπηρεσία, βασισμένη στο cloud για την ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απευθύνεται σε οργανισμούς και παρόχους υπηρεσιών διαχείρισης (MSP). Το GravityZone Email Security προστατεύει και υποστηρίζει όλους τους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υποστηρίζει υβριδικά περιβάλλοντα που χρησιμοποιούν Exchange on-premise, Microsoft365, Exchange Online ή Gmail.

GravityZone Full Disk Encryption

Το GravityZone Full Disk Encryption είναι μια εγγενής, δοκιμασμένη λειτουργία κρυπτογράφησης που μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε από τις λύσεις ασφάλειας τελικών σημείων της Bitdefender για να διατηρήσετε τα δεδομένα της επιχείρησής σας ασφαλή και να μειώσετε τον κίνδυνο απώλειας ή κλοπής δεδομένων.

GravityZone Security για Exchange Servers

Το GravityZone Security για Exchange Servers παρέχει κορυφαίους μηχανισμούς antispam και antimalware για Email Servers, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον ανταλλαγής μηνυμάτων και συνεργασίας με ελάχιστη κατανάλωση πόρων.

GravityZone Security για Mobile Devices

Προστατεύστε τις φορητές συσκευές του οργανισμού σας σε όλες τις πλατφόρμες, από όπου κι αν βρίσκεστε. Επεκτείνετε εύκολα τις πολιτικές ασφαλείας σε οποιονδήποτε αριθμό συσκευών iOS και Android, προστατεύοντάς τες από μη εξουσιοδοτημένη χρήση, κακόβουλο λογισμικό και απώλεια εμπιστευτικών δεδομένων.

Περισσότερες #1 κατατάξεις

Με περισσότερες #1 κατατάξεις από το 2018 έως το 2021 στις δοκιμές AV-Comparatives* και 100% προστασία με τα λιγότερα ψευδώς θετικά αποτελέσματα στην τελευταία έκθεση Business Security Report 2021.

Ανίχνευση
100%

100% στις δοκιμές APT της AV-Comparatives. Ο μόνος προμηθευτής που πέτυχε τέλεια βαθμολογία, τόσο το 2020 όσο και το 2019.

“Πολλές ανιχνεύσεις πραγματοποιήθηκαν πριν από την εκτέλεση της απειλής, λόγω των ενσωματωμένων χαρακτηριστικών για κακόβουλα σενάρια”.

Υψηλότερη βαθμολογία

Πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία ανίχνευσης στις αξιολογήσεις MITRE Engenuity ATT&CK® του 2021.

Η καλύτερη προστασία

2 βραβεία καλύτερης προστασίας το 2020 από το AV-TEST.

“Η Bitdefender έχει αποδείξει την υπεροχή και την αξιοπιστία της κάθε χρόνο που δοκιμάζουμε τις λύσεις της – φέτος η εταιρεία έλαμψε περισσότερο από ποτέ”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της AV-TEST, Maik Morgenstern.

Το GravityZone Business Security Enterprise είναι το επόμενο βήμα στην προστασία της ασφάλειας. Το EDR καθιστά την ανίχνευση πιο ακριβή και παρέχει ένα σταθερό υπόβαθρο σχετικά με το τι συμβαίνει στο τελικό σημείο. Αυτό μας βοηθά να αποφασίσουμε πώς να αντιδράσουμε - αν θα βάλουμε σε καραντίνα, αν θα κλειδώσουμε ή αν θα διαγράψουμε αρχεία.
Εκτιμούμε ιδιαίτερα την ακρίβεια και την ταχύτητα αναγνώρισης και απόκλεισης απειλών από τις λύσεις GravityZone. Το πρόγραμμα GravityZone έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά για εμάς.
Επειδή η Bitdefender παρέχει σταθερά τέτοια ανθεκτικότητα και ασφάλεια, ήμασταν σίγουροι ότι τα δεδομένα και τα συστήματα μας θα παραμείνουν προστατευμένα παρόλο που οι δομές μας δέχθηκαν αύξηση σε ασθενής με Covid-19. Η αυτοπεποίθηση μας βρισκόταν σε καλά επίπεδα από την στιγμή που δεν είχαμε κανένα ζήτημα.

Γίνετε μια επιχείρηση πιο
ανθεκτική στον κυβερνοχώρο

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη λύση ή την υπηρεσία που είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας.

Back to top Back to top