Η καλύτερη προστασία Antivirus για Windows υπολογιστές.
Επιλέξτε ένα ελαφρύ antivirus που προσφέρει ουσιαστική προστασία για τον Windows υπολογιστή σας.

 • Βασική προστασία σε πραγματικό χρόνο για Windows υπολογιστές κατά όλων των ιών και των ransomware
 • Προλαμβάνει το phishing και τις απάτες κατά τις ηλεκτρονικές αγορές και την περιήγηση στο internet
 • Περιλαμβάνει VPN για πλήρη ανώνυμη και ασφαλή εμπειρία κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο με 200 ΜΒ / ημέρα
 • Interface και υποστήριξη και στα Ελληνικά
43%Έκπτωση

16.99

Περιλαμβάνει ΦΠΑ

"Product of the Year"

AV-Comparatives February 2020

"Outstanding scores in independent lab tests and our web protection tests"

PC Mag July 2019

Που κατατάσσετε το Bitdefender σε σχέση με άλλους κατασκευαστές

bestav_icon

Καλύτερη Προστασία κατά των μολύνσεων

(Σε μια κλίμακα από το 0 έως 6 και 6 να είναι η υψηλότερη προστασία)

Bitdefender
Kaspersky
Norton
McAfee

Συνολική Βαθμολογία. Ιανουάριος 2011 - Φεβρουάριος 2022. AV TEST

performance_icon

Χαμηλότερη επίπτωση στην απόδοση

(Σε μια κλίμακα από το 0 έως 6 και 6 να είναι η χαμηλότερη επίπτωση)

Bitdefender
Kaspersky
Norton
McAfee

Συνολική Βαθμολογία. Ιανουάριος 2011 - Φεβρουάριος 2022. AV TEST

Bitdefender. Επιλέξτε αυτό που χρησιμοποιούν οι ειδικοί.

Παίρνετε τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες που προβλέπουν, προλαμβάνουν, ανιχνεύουν
και αποκαθιστούν ακόμα και τις τελευταίες απειλές στον κυβερνοχώρο.

Η καλύτερη Antivirus προστασία για υπολογιστές Windows

Το Bitdefender Antivirus Plus είναι το προϊόν με τις τεχνολογίες που κέρδισαν το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» από το AV-Comparatives. Προστατεύει υπολογιστές Windows από όλες τις απειλές του Internet και περιλαμβάνει το Bitdefender VPN και το Bitdefender Safepay.

Bitdefender - Προστασία

Προστασία

Η ασύγκριτη προστασία πολλαπλών επιπέδων της Bitdefender διατηρεί τις συσκευές σας ασφαλείς από όλες τις νέες και υπάρχουσες απειλές.

Απόλυτη ισχύς και η πιο αποτελεσματική λύση κατά του κακόβουλου λογισμικού – malware διαθέσιμη σήμερα. Λειτουργεί εναντίον όλων των ηλεκτρονικών απειλών - από ιούς, malware, worms και Trojans, έως και ransomware, zero-day exploits, rootkits και spyware. Τα δεδομένα και τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλή.

Φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ανίχνευσης και αντιμετώπισης των απειλών στο διαδίκτυο. Αυτή η νέα τεχνολογία ανάλυσης των απειλών μπορεί να εντοπίσει ύποπτες δραστηριότητες σε επίπεδο δικτύου και να μπλοκάρει εξελιγμένες σε επίπεδο δικτύου ενέργειες, κακόβουλα προγράμματα ή συνδέσμους σχετιζόμενες με botnet και επιθέσεις brute force.

Η βελτιωμένη τεχνολογία μας που βασίζεται στη συμπεριφορά εντοπίζει και αποκλείει τις προηγμένες απειλές malware και τα ransomware

Πολλαπλά επίπεδα προστασίας κατά των ransomware διατηρούν τα αρχεία σας ασφαλή από την κρυπτογράφηση.

Σαρώστε για τρύπες ασφαλείας και τρωτά σημεία με ένα μόνο κλικ. Το Bitdefender ελέγχει τον υπολογιστή σας για ξεπερασμένο και ευάλωτο λογισμικό, patches ασφαλείας των Windows που λείπουν και τις δυνητικά ανασφαλείς ρυθμίσεις του συστήματος, και υποδεικνύει την καλύτερη λύση αντιμετώπισης.

Η τεχνολογία Web φιλτραρίσματος εξασφαλίζει ότι δεν θα προσγειωθείτε ποτέ σε έναν επιβλαβή ιστότοπο. Μάθετε αν τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ασφαλή για την πρόσβαση πριν κάνετε πραγματικά κλικ σε έναν σύνδεσμο. Επίσης αποκλείει όλους τους γνωστούς μολυσμένους συνδέσμους.

Οι online απάτες είναι σε έξαρση, αλλά η προηγμένη μας προστασία από το Phishing σας κρατά έξω από τον κίνδυνο Εμποδίζει και αποκλείει ιστότοπους που μεταμφιέζονται ως αξιόπιστοι για να κλέψουν οικονομικά στοιχεία, όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος (Anti-Fraud) σας προειδοποιεί κάθε φορά που επισκέπτεστε ιστότοπους που ενδέχεται να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

Ορισμένοι εξελιγμένοι ιοί, όπως οι rootkits, πρέπει να αφαιρεθούν πριν ξεκινήσουν τα Windows. Όταν εντοπίσει τέτοιες απειλές, επανεκκινεί τον υπολογιστή στη λειτουργία Rescue για καθαρισμό και αποκατάσταση.

Bitdefender - Απόδοση

Απόδοση

Το λογισμικό ασφαλείας της Bitdefender αντιδρά άμεσα στα malware χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του συστήματός σας.

Ο αυτόματος πιλότος της Bitdefender έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως σύμβουλος και σας προσφέρει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση ασφαλείας σας. Οι έξυπνες δυνατότητές του σημαίνουν ότι μπορεί να σας συστήσει ενέργειες ασφάλειας στο πλαίσιο των αναγκών του συστήματος και της χρήσης σας.

Αυτή η πρωτοποριακή αποκλειστική τεχνολογία βοηθά το Antivirus να προσαρμοστεί στο συγκεκριμένο hardware και λογισμικό του συστήματός σας για να εξοικονομήσει υπολογιστικούς πόρους και να βελτιώσει την ταχύτητα και την απόδοση.

Η πιο βαριά σάρωση πραγματοποιείται στο cloud, επομένως πρακτικά είναι μηδενική η επίδραση στους τοπικούς πόρους σας. Αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα και η απόδοση του συστήματος σας παραμένουν ανεπηρέαστες. Και τα αρχεία σας παραμένουν εντελώς ιδιωτικά: το Bitdefender δεν σαρώνει το πραγματικό περιεχόμενο των αρχείων σας και ποτέ δεν τα ανεβάζει ή τα αποθηκεύει στο cloud.

Ανιχνεύει πότε παίζετε, εργάζεστε ή παρακολουθείτε μια ταινία, ώστε να μην σας ενοχλεί με περιττά αιτήματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικό. Ανάλογα με το τι επιλέγετε να κάνετε στις συσκευές σας, το Bitdefender σταματά προσωρινά τα pop-ups παράθυρα, προσαρμόζει τις οπτικές ρυθμίσεις και διακόπτει τις ασήμαντες background δραστηριότητες για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη συσκευή σας στο μέγιστο.

Αυτή η χρήσιμη, έξυπνη λειτουργία εξοικονομεί την διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε φορητούς υπολογιστές και tablets χάρη στην προσωρινή ρύθμιση των συστημάτων, όπως η οθόνη, η ψύξη του συστήματος, οι ενημερώσεις συστήματος και η συνδεσιμότητα Bluetooth.

Bitdefender - Ιδιωτικότητα

Ιδιωτικότητα

Η ολοκληρωμένη προστασία του Bitdefender φροντίζει για την online ιδιωτική σας ζωή και τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Με το Bitdefender VPN μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για το απόρρητο της παρουσίας σας στον διαδίκτυο. Προστατεύει την ηλεκτρονική σας παρουσία κρυπτογραφώντας όλη την κίνηση στο Internet. Περιλαμβάνει μέχρι και 200 MB κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων ημερησίως για τις συσκευές Windows, MacOS, iOS και Android.

Η επέκταση του Anti-tracker μπλοκάρει τους trackers που συλλέγουν τα προσωπικά δεδομένα σας, και επιτρέπει να δείτε και να διαχειριστείτε τις πληροφορίες που δίνετε σε κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε. Το Anti-tracker διατηρεί την περιήγηση σας προσωπική και επιταχύνει την φόρτωση των σελίδων.

Κάντε τραπεζικές συναλλαγές και αγοράστε online από ένα μοναδικό, αποκλειστικό πρόγραμμα περιήγησης που διασφαλίζει τις συναλλαγές σας για την πρόληψη της απάτης. Το Bitdefender Safepay μπορεί πλέον να συμπληρώνει αυτόματα τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας στα ανάλογα πεδία χρέωσης.

Αξιολογήστε την ασφάλεια του Wi-Fi δικτύου και του router σας, ανεξάρτητα από το πού συνδέεστε.

Παραμείνετε ασφαλείς από κακόβουλους συνδέσμους και online απειλές που οι φίλοι σας μπορούν να κοινοποιήσουν άθελά τους μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο του File Shredder, όταν θέλετε να διαγράψετε ένα αρχείο για τα καλά και να μην αφήσει ίχνη ότι υπήρξε ποτέ στον υπολογιστή σας.

Σύγκριση προϊοντων Bitdefender

Συγκρίνετε τα βραβευμένα προϊόντα μας και αποκτήστε την καλύτερη προστασία, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε τα πράγματα που έχουν σημασία για εσάς ενώ εμείς χειριζόμαστε την ασφάλεια σας.

Εώς 5 συσκευές
34.99
ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Εώς 3 υπολογιστές
32.99
ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Bitdefender

Antivirus Plus

Εώς 3 υπολογιστές
19.99
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ

Προστασία Windows, macOS, Android και iOS

Windows
Windows

Βελτιστοποίηση Συσκευής

Firewall Ιδιωτικότητας

Γονικός έλεγχος

Προστασία πολλαπλών επιπέδων κατά των ransomware

Προστασία κατά malware, spyware, adware

Συχνές Ερωτήσεις

Το Bitdefender Antivirus Plus παρέχει την καλύτερη προστασία κατά του κακόβουλου λογισμικού malware όπως αποδεικνύεται από ανεξάρτητες βαθμολογίες δοκιμών τα τελευταία 10 χρόνια.

Θα αποκτήσετε ένα πλήθος προηγμένων λειτουργιών ασφάλειας και απορρήτου για τα Windows - καθώς και πολλές extra λειτουργίες, όπως ασφαλές VPN, Anti-Tracker και Wi-Fi Security Advisor.

Το Bitdefender Antivirus Plus προσφέρει ασυναγώνιστη προστασία από ransomware που διατηρεί τα έγγραφα, τις εικόνες και τα βίντεό σας ασφαλή από όλες τις γνωστές και νεοεμφανιζόμενες απειλές στον κυβερνοχώρο.

Αυτή η λύση ασφαλείας μπορεί να εντοπίσει ακόμη και τις πιο πρόσφατες οικογένειες ransomware μέσω της χρήσης πολλαπλών επιπέδων προστασίας.

Τα Windows 10 σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα προστασίας από κακόβουλο λογισμικό της επιλογής σας και το Bitdefender Antivirus Plus είναι η τέλεια επιλογή.

Το Bitdefender Antivirus Plus έχει σχεδιαστεί να προσφέρει προστασία ειδικά σε υπολογιστές με Windows λειτουργικό.

Χρειάζεστε προστασία για όλα τα λειτουργικά συστηματα; Το Bitdefender Total Security προσφέρει προστασία μεταξύ όλων των πλατφορμών και καλύπτει υπολογιστές με Windows, Mac, Smartphone και Tablet που χρησιμοποιούν Android ή iOS για έως και 10 συσκευές.

Χρειάζεστε περισσότερες συσκευές; Το Bitdefender Family Pack περιλαμβάνει το Bitdefender Total Security για έως και 15 συσκευές.

Το Bitdefender Antivirus Plus συνοδεύεται από την βασική έκδοση του Bitdefender VPN που περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό traffic δεδομένων (200 ΜB ανά συσκευή ημερησίως ), δωρεάν.

Εάν χρειάζεστε απεριόριστο traffic, προσθέστε μέσα από τη εφαρμογή οπότε θελήσετε μια συνδρομή του Bitdefender Premium VPN.

Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε. Κατεβάστε τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών του Bitdefender Antivirus Plus και δοκιμάστε το πλήρες πακέτο, χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Απλώς μεταβείτε σε αυτή την σελίδα https://bitdefender.gr/blog/blog-11 και ακολουθήστε τα βήματα για να δημιουργήσετε έναν Central λογαριασμό Bitdefender και να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας. Μόλις η συνδρομή σας είναι ενεργή στον λογαριασμό σας στο Bitdefender, μπορείτε να ξεκινήσετε την εγκατάσταση και την προστασία των συσκευών σας.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Bitdefender Central, μεταβείτε στην ενότητα Οι συσκευές μου και ξεκινήστε την εγκατάσταση του Bitdefender στη νέα σας συσκευή. Εάν ο παλιός υπολογιστής δεν χρησιμοποιείται πλέον, δεν θα χρειαστείτε πλεον να κρατά μια θέση από την συνδρομή σας. Αφαιρέστε τον από το Bitdefender Central.

Μπορείτε να ελέγξετε το υπόλοιπο των ημέρων της συνδρομής ανά πάσα στιγμή στον Bitdefender Central λογαριασμό σας (Οι συνδρομές μου)

Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε ανανέωση νωρίς ή να αγοράσετε για άλλο έτος (ή αναβάθμιση) κοντά στην ημερομηνία λήξης, ανάλογα με το χρόνο που απομένει στη συνδρομή σας.

Σε κάθε περίπτωση, ξεκινώντας 30 ημέρες πριν από την ημερομηνία λήξης, θα λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα ενημερώνουν ότι η συνδρομή σας πρόκειται να λήξει και περιγράφει τα επόμενα βήματα.

Τα email επιβεβαίωσης λαμβάνονται συνήθως λίγο μετά την παραγγελία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει επίσης τα folder Προσφορών και ανεπιθύμητων μηνυμάτων εάν στο inbox σας κατηγοριοποιεί αυτόματα τα email.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με ένα εκπρόσωπο μας μέσα από το live chat της σελίδας, είτε απλά καλέστε μας από Ελλάδα στο: (+30) 215-53 53 030 ή από Κύπρο στο: (+357) 22 008 296

Απαιτήσεις Συστήματος

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7 με Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 και Windows 11

CPU: Intel CORE 2 Duo (2 GHz) ή αντίστοιχος επεξεργαστής

Μνήμη (RAM): 2 GB

Διαθέσιμος χώρος στον σκληρό δίσκο: 2.5 GB ελεύθερος χώρος

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ SOFTWARE

Internet Explorer έκδοση 11 ή ανώτερο

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ SOFTWARE

Υποστηριζόμενοι Browsers:

Chrome 56 ή νεότερο

Firefox 52 ή νεότερο

Microsoft Edge

Bitdefender Central

Προστασία όπου και να βρίσκεστε

Όλα οσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το
Bitdefender Central.

Κατεβάστε την εφαρμογή για το κινητό σας

Όροι Χρήσης

 • Η συνδρομή σας ξεκινά αυτόματα από την ημέρα αγοράς
 • Με την εγγραφή σας, αγοράζετε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή που θα ανανεώνεται αυτόματα.
 • Το πλάνο αυτόματης ανανέωσης της Bitdefender έχει σχεδιαστεί για να σας εξοικονομεί χρόνο, προσπάθεια και να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ευπάθειας επεκτείνοντας αυτόματα τη συνδρομή σας προτού λήξει η προστασία.

 • Συνεχής προστασία, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ για την λήξη της συνδρομής σας προτού ανανεώσετε χειροκίνητα.
 • Δωρεάν αναβαθμίσεις κάθε φορά που βγαίνει μια νέα έκδοση του Bitdefender.
 • Να είστε ήσυχοι ότι οι συσκευές σας πάντα προστατεύονται.
 • Εξοικονομήστε χρόνο ενώ φροντίζουμε εμείς για τη διαδικασία της αυτόματης ανανέωσης.
 • Ακυρώστε ανά πάσα στιγμή, ώστε να έχετε πάντα τον έλεγχο των επιλογών ανανέωσης σας.
 • Ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς διακοπή.
 • Η προσφερόμενη τιμή ισχύει για τον πρώτο χρόνο της συνδρομής. Μετά από αυτό, η συνδρομή σας θα χρεωθεί στην ισχύουσα τιμή ανανέωσης, η οποία μπορεί να είναι υψηλότερη από την αρχική τιμή αγοράς.
 • Εάν απεικονίζετε κάποια έκπτωση, περιγράφεται η διαφορά μεταξύ της τιμής συνδρομής για την πρώτη περίοδο και για την περίοδο ανανέωσης (π.χ. τιμή πρώτου έτους έναντι κάθε έτους στη συνέχεια). Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές, αλλά η Bitdefender θα στείλει προηγουμένως ειδοποίηση μέσω email, πριν πραγματοποιηθεί η αυτόματη ανανέωση. Θα λάβετε ειδοποίηση μέσω email προτού χρεωθείτε, μαζί με πληροφορίες σχετικά με την τιμή και την ανανέωση της διάρκειας της συνδρομής σας.

 • Η συνδρομή σας ξεκινά αυτόματα από την ημέρα αγοράς
 • Με την εγγραφή σας, αγοράζετε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή η οποία θα ανανεώνεται αυτόματα.

 • Μπορείτε να ακυρώσετε την αυτόματη συνδρομή από το Bitdefender Central ή επικοινωνώντας με την Υποστήριξη πελατών στη διεύθυνση: cancel@bitdefender.com
 • Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων επικοινωνώντας με το refunds@bitdefender.com  εντός 30 ημερών από την αρχική αγορά σας ή από την ημερομηνία αυτόματης ανανέωσης.

Η συνδρομή σας μπορεί να περιλαμβάνει προϊόντα, υπηρεσίες ή/και ενημερώσεις προστασίας και δυνατότητες που ενδέχεται να προστεθούν, τροποποιηθούν ή να αφαιρεθούν σύμφωνα με το Συμφωνητικό συνδρομής και Όροι και Προϋποθέσεις για Οικιακούς Χρήστες της Bitdefender και την Πολιτική Απορρήτου .