Συγκρίνετε τα προϊοντα μας

Το GravityZone είναι μια λύση για επιχειρήσεις που μπορεί να εγκατασταθεί τοπικά ή να είναι hosted από την Bitdefender. Πολυεπίπεδη προστασία με machine learning μηχανισμούς, advanced heuristics, anti-ransomware, ισχυρό anti-exploit, signatures, Firewall και Device Control περιλαμβάνονται σε όλες τις παρακάτω επιλογές.

Μικρές επιχειρήσεις

  • Μικρές επιχειρήσεις
  • Μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις

Small Business Security Suite

Ιδανικό για επιχειρήσεις που αναζητούν απλή, εύκολη και ισχυρή ασφάλεια

GravityZone Business Security Premium

Συνιστάται σε εταιρείες που αναζητούν προστασία τελευταίας τεχνολογίας από εξελιγμένες απειλές.

Μάθετε περισσότερα

GravityZone Business Security

Ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις που αναζητούν απλή, αλλά αποτελεσματική ασφάλεια.

Μάθετε περισσότερα

Επιλογές Διαχείρισης

On premises / Cloud
On premises / Cloud
On premises / Cloud
Τύποι τερματικών που προστατεύονται

Προστασία τελευταίας τεχνολογίας, για κάθε τύπο endpoint

Physical και Virtual Workstations και Servers

Υπερσύγχρονη ασφάλεια για endpoints.
green tick
green tick

Ασφάλεια στους servers με έξυπνη κεντρική σάρωση (VDI, DaaS) – σε εγκατάσταση on premise ή cloud. (Διατίθεται επίσης με αδειοδότηση CPU.)

Pro-VM, Pro-Cloud άμυνες με Smart Centralized Scanning για υψηλές επιδόσεις.
green tick

Microsoft® Exchange

Ασυναγώνιστη άμυνα ενάντια σε κακόβουλο λογισμικό, spam και απόπειρες phishing.
green tick
Τεχνολογίες

Endpoint Risk Analytics

Αξιολογεί, ιεραρχεί και θωρακίζει τις προβληματικές εγκαταστάσεις και λανθασμένες ρυθμίσεις ασφαλείας των endpoints, μέσα από μία ευανάγνωστη λίστα.
green tick (Μόνο για την Cloud κονσόλα)
green tick (Μόνο για την Cloud κονσόλα)

Προστασία από διαδικτυακές απειλές

Σαρώνει την εισερχόμενη διαδικτυακή κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας SSL, HTTP και HTTPS, για να αποτρέψει τη λήψη κακόβουλου λογισμικού στο τερματικό. Αποκλείει αυτόματα τις σελίδες phishing και τις απάτες στο διαδίκτυο. Εμφανίζει αξιολογήσεις που υποδεικνύουν αξιόπιστες και μη αξιόπιστες σελίδες.
green tick
green tick

Device control

Οι απειλές συχνά εισάγονται στην εταιρεία μέσω αφαιρούμενων συσκευών. Επιλέξτε ποιες συσκευές θα επιτρέψετε να εκτελούνται και αποφασίστε τι θα αποκλείεται ή θα σαρώνεται αυτόματα.
green tick
green tick

Blacklisting εφαρμογών

Επιτρέπει την πλήρη ορατότητα και τον έλεγχο των εφαρμογών που εκτελούνται με τη δημιουργία blacklist για ανεπιθύμητο λογισμικό. Βοηθά στον περιορισμό του κινδύνου εκτέλεσης κακόβουλου κώδικα.
green tick
green tick

Έλεγχος εφαρμογών (Whitelisting)

Παρέχει πλήρη ορατότητα και έλεγχο των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες ή εκτελούνται στα τερματικά συστήματα της εταιρείας και αποτρέπει την εκτέλεση οποιασδήποτε εφαρμογής που δεν επιτρέπεται από την πολιτική.
green tick (Μόνο σε On-Premises κονσόλα)

Firewall

Πλήρως εξοπλισμένο και αμφίδρομο τείχος προστασίας που ελέγχει την πρόσβαση των εφαρμογών στο δίκτυο και στο διαδίκτυο. Επιπλέον, το τείχος προστασίας μπορεί να προστατεύει το σύστημα από port scans, να περιορίζει το ICS και να προειδοποιεί όταν νέα nodes συμμετέχουν σε μια σύνδεση Wi-Fi.
green tick
green tick

Sandbox Analyzer

Αποστέλλει ύποπτα αρχεία σε ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον, τα αναλύει και παρέχει πορίσματα σε πραγματικό χρόνο. Ανιχνεύει επιθέσεις στοχευμένες και zero-day επιθέσεις: Αποτρέπει επιθέσεις σε πραγματικό χρόνο με αυτόματη υποβολή - Αναλύει μία φορά και γίνεται άμεσος αποκλεισμός, του κακόβουλου αρχείου, σε ολόκληρο τον οργανισμό.
green tick

HyperDetect™ (Tunable Machine Learning)

Ενιαίο και πολυεπίπεδο Machine Learning, ανιχνεύει τις εξελιγμένες απειλές. Αποκλείει εργαλεία hacking, fileless επιθέσεις, κακόβουλο λογισμικό zero-day και άλλα.
green tick

Έξυπνη κεντρική σάρωση

Επιτρέπει έως και 30% περισσότερες εικονικές μηχανές σε σχέση με τις παραδοσιακές λύσεις, βελτιστοποιώντας και συγκεντρώνοντας τις εργασίες σάρωσης.
green tick

Τοπικό και Cloud Machine Learning

Εντοπισμός άγνωστου κακόβουλου λογισμικού, Δυναμική ανάλυση αρχείων μέσα από δισεκατομμύρια δείγματα. Τοπικό machine learning προσαρμοσμένο σε 80.000 χαρακτηριστικά κακόβουλου λογισμικού.
green tick
green tick

Προηγμένο Anti-Exploit

Επικεντρώνεται σε εργαλεία και τεχνικές επίθεσης για τον εντοπισμό γνωστών και zero-day exploits που στοχεύουν δημοφιλείς εφαρμογές λογισμικού.
green tick
green tick

Process Inspector

Ανάλυση σε πραγματικό χρόνο με βάση τη συμπεριφορά του μηχανήματος. Παρακολουθεί όλες τις διεργασίες που πραγματοποιούνται στο λειτουργικό σύστημα και εάν η διεργασία χαρακτηριστεί ως επικίνδυνη, θα τερματιστεί. Επίσημα γνωστή ως Advanced Threat Control (ATC).
green tick
green tick

Ransomware Mitigation

Δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας (snapshots) των αρχείων, σε πραγματικό χρόνο, πριν αυτά κρυπτογραφηθούν από την ύποπτη διαδικασία, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η απώλεια δεδομένων κατά τη διάρκεια εξειδικευμένων ransomware επιθέσεων.
green tick
green tick

Αυτόματος αποκλεισμός απειλών

Αποκλείονται αυτόματα επιβεβαιωμένες απειλές μέσω ενός συνόλου από προκαθορισμένους κανόνες συμπεριλαμβανομένων των τερματισμό των διεργασιών, μετακίνηση σε καραντίνα ή αποκλεισμό της πρόσβασης.
green tick
green tick

Προστασία από fileless επιθέσεις

Προστατεύει από επιθέσεις που προσπαθούν να κάνουν αλλαγές απευθείας στη μνήμη των μηχανημάτων.
green tick

Network Attack Defense

Προστατεύει από απειλές οι οποίες εκμεταλλεύονται ευπάθειες του δικτύου.
green tick
green tick

Επέκταση της Ασφάλειας με Συμβατά Προϊόντα

Add-ons
Συμβατά Προϊόντα
Διαθέσιμες Υπηρεσίες
Λεπτομέρειες
Καλύπτει desktops, servers και Exchange mailboxes. Οι άδειες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε servers δεν ξεπερνούν το 35% των συνολικών αδειών.
Καλύπτει desktops και servers. Οι άδειες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε servers δεν ξεπερνούν το 30% των συνολικών αδειών.

Πλατφόρμα Ασφάλειας Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων

Ιδανική για Μεσαίες και Μεγάλες Επιχειρήσεις με ολοκληρωμένες, προηγμένες λύσεις ασφαλείας και αυστηρές απαιτήσεις συμμόρφωσης

GravityZone Business Security Enterprise

Συνιστάται σε εταιρείες που αναζητούν μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα προστασίας endpoint και EDR επόμενης γενιάς που προστατεύει με ακρίβεια από εξελιγμένες απειλές στον κυβερνοχώρο.

Ψάχνετε για μια ανεξάρτητη λύση για EDR;

Μάθετε περισσότερα

GravityZone Business Security Premium

Συνιστάται για οργανισμούς που αναζητούν μια ενιαία πλατφόρμα η οποία ενσωματώνει την πρόληψη, τη θωράκιση και την ανάλυση κινδύνων και περιστατικών.

Μάθετε περισσότερα

GravityZone à la carte

Συνιστάται για οργανισμούς που αναζητούν ολοκληρωμένη ασφάλεια με μέγιστη ευελιξία στις άδειες χρήσης.

Μάθετε περισσότερα

Επιλογές Διαχείρισης

On premises / Cloud
On premises / Cloud
On premises / Cloud
Τύποι τερματικών που προστατεύονται

Προστασία τελευταίας τεχνολογίας, για κάθε τύπο endpoint

Τεχνολογίες ασφαλείας

Ενότητες πρόληψης