Σχετικά με το Bitdefender Business Solutions Group

Το Bitdefender Business Solutions Group παρέχει τις καλύτερες λύσεις πρόληψης, ανίχνευσης και αντιμετώπισης απειλών σε περισσότερες από 40.000 επιχειρήσεις, κυβερνητικούς οργανισμούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς παγκοσμίως. Η ενοποιημένη πλατφόρμα προστασίας και ανάλυσης τελικών σημείων και οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες μας, βοηθούν τους οργανισμούς να γίνουν πιο ανθεκτικοί στον κυβερνοχώρο και σε οποιοδήποτε περιβάλλον – client, server, on-premises, cloud ή υβριδικό.

Οι απειλές εξελίσσονται και οι επιτιθέμενοι εργάζονται ακατάπαυστα στο να βρίσκουν νέους τρόπους για να παραβιάζουν περιβάλλοντα και να κινούνται απαρατήρητοι σε οργανισμούς. Κάθε θύρα, κάθε μη ενημερωμένη εφαρμογή, τα email των εργαζομένων και οι μη ασφαλής υποδομές χρησιμεύουν ως πύλη στα δεδομένα μίας εταιρείας. Οι σύγχρονες λύσεις μας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο προσφέρουν απαράμιλλη πρόληψη και οι αναλυτές ασφαλείας μας παρακολουθούν την επιχείρησή σας 24x7x365.

Η Bitdefender δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να αντιμετωπίζουν εξειδικευμένες  επιθέσεις με επαγγελματικό τρόπο. Στα 20 χρόνια της ιστορίας μας, έχουμε πρωτοστατήσει με πρωτοποριακές καινοτομίες στον τομέα των antimalware μηχανισμών, ανάλυση συμπεριφοράς των μηχανών, machine-learning τεχνολογιών και στην τεχνητή νοημοσύνη – με άδεια χρήσης από περισσότερα από 150 αναγνωρισμένα εμπορικά ονόματα τεχνολογίας και κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως. Με μεγάλες επενδύσεις στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της προστασίας των οργανισμών.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Μάθετε τους τρόπους που η επιχείρηση σας θα γίνει πιο ανθεκτική στον κυβερνοχώρο μέσω της ενοποιημένης προστασίας και ανάλυσης των τελικών σημείων, της πρόληψης επιθέσεων και των λειτουργιών ασφαλείας  μέσω προηγμένης νοημοσύνης απειλών.

Σε έναν κόσμο συνδεδεμένο όπου εισβολείς του κυβερνοχώρου επιδιώκουν να κάνουν ζημιά και οι οργανισμοί αντιμετωπίζουν απρόβλεπτους κινδύνους, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τι σημαίνει να είσαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανθεκτικοί.

Δείτε στο βίντεο πώς θα μειώσετε τον κίνδυνο κυβερνοεπίθεσης και πως θα αυξήσετε την ανθεκτικότητά σας χωρίς να χρειάζεται να αυξήσετε το προσωπικό ή να προμηθευτείτε περισσότερα εργαλεία και υπηρεσίες από πολλούς προμηθευτές.

Η ομάδα Business Solutions Group είναι:

Εμπειρογνώμονες

Παθιασμένοι με την ανάπτυξη και τη διατήρηση των γνώσεων και των ικανοτήτων στον τομέα της κυβερνοασφάλειας.

Εφευρετικοί

Επαναπροσδιορίζουμε τους εαυτούς μας και το τι είναι εφικτό- αμφισβητούμε οτιδήποτε είναι δεδομένο.

Γενναίοι

Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε τους πελάτες μας με εμπειρία και αποφασιστικότητα.

Ισχυροί

Αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να προσφέρουμε λύσεις.

Πολυμήχανοι

Εφευρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους για να πετυχαίνουμε τους στόχους και να ξεπερνάμε τις προκλήσεις.

Ποικιλόμορφοι

Εκτιμούμε τη διαφορετικότητα που δίνει μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες και τον οργανισμό μας.

Το Bitdefender είναι κατασκευασμένο να αντέχει

σε ένα περιβάλλον όπου εισβολείς επιδιώκουν να προκαλέσουν ζημιά και οι οργανισμοί αντιμετωπίζουν απρόβλεπτους κινδύνους. Οι λύσεις και τα προϊόντα μας προσφέρουν:

Γίνετε μια επιχείρηση πιο
ανθεκτική στον κυβερνοχώρο

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη λύση ή την υπηρεσία που είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας.

Back to top Back to top