Bitdefender

GravityZone Business Security Premium

Επόμενης-Γενιάς προστασία endpoint.

Ενισχυμένη με Ανάλυση Human Risk

Εισάγετε τον συνολικό αριθμό συσκευών (laptops, desktops, file και mail servers ή mobile συσκευών*) που θέλετε να προστατεύσετε από 5 έως 100.

Μπορείτε να καλύψετε έως και 0 servers και 0 mailboxes.
Οι servers αντιπροσωπεύουν έως και το 35% και τα mailboxes έως το 150% των συνολικών συσκευών.

Εκκαθάριση

Αριθμός συσκευών

GravityZone Business Security Premium 1 year

GravityZone Business Security Premium 2 years

GravityZone Business Security Premium 3 years

Συνολική τιμή :

0 Τιμή χωρίς ΦΠΑ

0.00

Τιμή με ΦΠΑ

Επόμενης-Γενιάς
προστασία endpoint.

Το GravityZone Business Security Premium ( γνωστό ως GravityZone Elite) προστατεύει τον οργανισμό σας από εξελιγμένες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, όπως προηγμένες απειλές (APTs) και ransomware, αξιοποιώντας περισσότερα από 30 επίπεδα τεχνολογιών ασφαλείας βασισμένων στο machine learning. Εύκολη στην διαχείριση από μια ενιαία κονσόλα, η λύση καλύπτει physical, virtual, mobiles και cloud-based endpoints καθώς και email προστασία. 

Το GravityZone Business Security Premium προσθέτει το ανθρώπινο στοιχείο στην διαχείριση της ασφάλειας της υποδομής σας και παρέχει την ορατότητα και τον έλεγχο που χρειάζεστε

Εξαιρετικά αποτελεσματική endpoint προστασία

Εφαρμογή περισσότερων από 30 επιπέδων προηγμένων τεχνολογιών για την επιτυχή ανίχνευση και αντιμετώπιση των απειλών.

Attack Forensics και Visualization

Αποκτήστε λεπτομερή εικόνα των απειλών και πραγματοποιήστε forensic ανάλυση των επιθέσεων που στοχεύουν στον οργανισμό σας.

Θωράκιση με γνώμονα την ανάλυση

Συνεχής αξιολόγηση, ιεράρχηση και βελτίωση των λανθασμένων παραμετροποιήσεων και ρυθμίσεων ασφαλείας των τελικών σημείων με μια εύκολα κατανοητή λίστα με σειρά προτεραιότητας.

Δυνατότητες & Οφέλη

Advanced Prevention Technologies

Το HyperDetect™ αποκλείει τις file-less επιθέσεις πριν εκτελεστούν

Το HyperDetect αξιοποιεί machine learning τεχνολογία καθώς και τεχνολογία ανίχνευσης αθόρυβων επιθέσεων και έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει επιθέσεις και ύποπτες δραστηριότητες σε στάδιο πριν από την εκτέλεση.

Το Sandbox Analyzer ενισχύει την ανίχνευση στοχευμένων επιθέσεων

Το Sandbox Analyzer παρέχει ανίχνευση προηγμένων επιθέσεων πριν εκτελεστούν. Αποστέλλει αυτόματα αρχεία που απαιτούν περαιτέρω ανάλυση σε ένα cloud sandbox περιβάλλον και στη συνέχεια εκτελεί αυτόματα τις κατάλληλες ενέργειες με βάση τα ευρήματα του sandbox.

Η μηχανική μάθηση προβλέπει και αποτρέπει προηγμένες επιθέσεις

Το GravityZone αξιοποιεί το machine learning σε όλο το φάσμα τεχνολογιών του, συμπεριλαμβανομένης της μηχανής σάρωσης, του HyperDetect, του Sandbox Analyzer, του Content Control και του Global Protective Network.

Exploit Defense που διασφαλίζει τη μνήμη

Με το Exploit Defense, ο κατάλογος των exploits που αποκλείονται επεκτείνεται στο στάδιο πριν από την εκτέλεση, προστατεύοντας από γνωστά και άγνωστα exploits στο αρχικό στάδιο της αλυσίδας επιθέσεων.

GravityZone Business Security
Premium Technologies

Ολοκληρωμένη πλατφόρμα προστασίας τερματικών, διαχείρισης κινδύνων και ανάλυσης επιθέσεων.

Διεθνής Αναγνώριση

Η Bitdefender αναγνωρίζεται ως ηγέτης στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο από ανεξάρτητους οργανισμούς δοκιμών, εταιρείες αναλυτών του κλάδου και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Εκτιμούμε την ακρίβεια και την ταχύτητα της λύσης GravityZone στον εντοπισμό και τον αποκλεισμό κακόβουλης δραστηριότητας. Το GravityZone έκανε εξαιρετική δουλειά για εμάς.

FAQs

Οι παραβιάσεις δεδομένων των επιχειρήσεων συνεχίζουν να γίνονται όλο και πιο διαδεδομένες και επιζήμιες. Οι εγκληματίες τελειοποιούν συνεχώς τις επιθέσεις τους για να αποφεύγουν τις παραδοσιακές λύσεις ασφαλείας. Ο οργανισμός σας χρειάζεται μια λύση ασφάλειας επόμενης γενιάς που προσφέρει περισσότερα από τη βασική πρόληψη και θωράκιση.

Κατά την επιλογή της σωστής λύσης ασφάλειας, συνιστούμε να επιλέξετε ισχυρότερη πρόληψη με τεχνολογίες που ενισχύουν την ασφάλεια: ενισχύστε τις άμυνες, μειώστε τον κίνδυνο και αναλύστε τις απειλές. Το GravityZone Business Security Premium παρέχει όλα αυτά σε ένα ενιαίο πακέτο.

Ναι. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή 1 μήνα. Μόλις λήξει η δοκιμαστική περίοδος, θα πρέπει να αγοράσετε τη λύση για να συνεχίσετε τη χρήση.

Το GravityZone Business Security Premium είναι διαθέσιμο για αγορά είτε online (έως 100 συσκευές) είτε μέσω ενός από τους  συνεργάτες σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε επιπλέον άδειες χρήσης όποτε το χρειάζεστε. 

Το GravityZone Business Security Premium προστατεύει υπολογιστές, servers (physical και virtual), mobile συσκευές (μόνο on-prem) και Microsoft Exchange mailboxes. Καλύπτει οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, Mac, Linux) και όλες τις εικονικές πλατφόρμες.

Δεν έχουν γίνει αλλαγές στο προϊόν ή στην προσφορά. Ενημερώσαμε το όνομα του GravityZone Elite σε GravityZone Business Security Premium από τις 5 Απριλίου 2022. Δεν υπήρξαν αλλαγές στη λειτουργικότητα ή τις δυνατότητες που σχετίζονται με την αλλαγή του ονόματος.

Προδιαγραφές

Windows 11 (initial release)

Windows 10 November 2021 Update (21H2)

Windows 10 May 2021 Update (21H1)

Windows 10 October 2020 Update (20H2),

Windows 10 May 2020 Update (20H1),

Windows 10 November 2019 Update (19H2),

Windows 10 May 2019 Update (19H1),

Windows 10 October 2018 Update (Redstone 5),

Windows 10 April 2018 Update (Redstone 4),

Windows 10 Fall Creators Update (Redstone 3),

Windows 10 Creators Update (Redstone 2),

Windows 10 Anniversary Update (Redstone 1),

Windows 10 November Update (Threshold 2),

Windows 10 (RTM, version 1507),

Windows 8.1, Windows 8, Windows 7

Ubuntu 14.04 LTS or higher, Red Hat Enterprise Linux / CentOS 6.0 or higher, SUSE Linux Enterprise Server 11 SP4 or higher, OpenSUSE Leap 42.x, Fedora 25 or higher, Debian 8.0 or higher, Oracle Linux 6.3 or higher, Amazon Linux AMI 2016.09 or higher

macOS Monterey (12.x) macOS Big Sur (11.x), macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13), macOS Sierra (10.12)

Windows 10 IoT Enterprise, Windows Embedded 8.1 Industry, Windows Embedded 8 Standard, Windows Embedded Standard 7, Windows Embedded Compact 7, Windows Embedded POSReady 7, Windows Embedded Enterprise 7

Windows Server 2022 Windows Server 2019 Core Windows Server 2019, Windows Server 2019 Core, Windows Server 2016, Windows Server 2016 Core, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Small Business Server (SBS) 2011, Windows Server 2008 R2

Δείτε εδώ την ολοκληρωμένη λίστα των προδιαγραφών και  των προϋποθέσεων στην εταιρική σελίδα υποστήριξης.

T CPU: 4 vCPU with 2 GHz each

Minimum RAM memory: 6 GB recommended

40 GB of free hard-disk space

Internet access for updates and communication with remote and mobile endpoints.

Minimum: 2.4 GHz single-core CPU
Recommended: 1.86 GHz or faster Intel Xeon multi-core CPU


Memory:
Minimum free RAM: 512 MB
Recommended free RAM: 1 GB
HDD Space: 1.5 GB of free hard-disk space

GravityZone Control Center is delivered as a virtual appliance and is available in the following formats:
OVA (compatible with VMware vSphere, View)
XVA (compatible with Citrix XenServer, XenDesktop, VDI-in-a-Box)
VHD (compatible with Microsoft Hyper-V)
Support for other formats and virtualization platforms may be provided on request.

Γίνετε μια επιχείρηση πιο
ανθεκτική στον κυβερνοχώρο

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη λύση ή την υπηρεσία που είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας.