Bitdefender Premium Security, 10 Devices, 1 Year
50%Έκπτωση

Bitdefender

Premium Security

MULTI DEVICE:

Premium πακέτο ασφάλειας και απορρήτου για απόλυτη ψηφιακή ελευθερία

Όλα όσα χρειάζεστε, ακριβώς τη στιγμή που τα χρειάζεστε: καλύτερη προστασία, απεριόριστο VPN, password manager και υποστήριξη.

 

 • Ασυναγώνιστη ανίχνευση που σταματά ακόμα και τις πιο εξελιγμένες απειλές
 • Απεριόριστη και ασφαλής κίνηση VPN για πλήρη ιδιωτικότητα στο διαδίκτυο
 • Πλήρως δυνατοτήτων διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για να διατηρείτε τους κωδικούς σας ασφαλείς
 • Προστασία στα email, για μια ψηφιακή ζωή χωρίς κίνδυνο από απάτες
 • Προστασία από κακόβουλες Cryptomining εφαρμογές
 • Προστασία πολλαπλών επιπέδων κατά των ransomware για να διατηρείτε τα αρχεία σας ασφαλή
 • Μηδενική επίδραση στην απόδοση του συστήματος σας
 • Interface και υποστήριξη και στα Ελληνικά

Το premium πακέτο ασφάλειας και απορρήτου που είναι κατάλληλο για εσάς

Διατηρήστε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις συσκευές σας ασφαλή.

50%Έκπτωση

70.00

Περιλαμβάνει ΦΠΑ

"PCMag Editor's Choice"

PCMag December 2021

“Outstanding Security Product“

AV-Comparatives January 2022

“TechRadar Editor's Choice“

TechRadar March 2022

Που κατατάσσετε το Bitdefender σε σχέση με άλλους κατασκευαστές

bestav_icon

Καλύτερη Προστασία κατά των μολύνσεων

(Σε μια κλίμακα από το 0 έως 6 και 6 να είναι η υψηλότερη προστασία)

Bitdefender
Kaspersky
Norton
McAfee

Συνολική Βαθμολογία. Ιανουάριος 2011 - Φεβρουάριος 2022. AV TEST

performance_icon

Χαμηλότερη επίπτωση στην απόδοση

(Σε μια κλίμακα από το 0 έως 6 και 6 να είναι η χαμηλότερη επίπτωση)

Bitdefender
Kaspersky
Norton
McAfee

Συνολική Βαθμολογία. Ιανουάριος 2011 - Φεβρουάριος 2022. AV TEST

Bitdefender. Επιλέξτε αυτό που χρησιμοποιούν οι ειδικοί.

Παίρνετε τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες που προβλέπουν, προλαμβάνουν, ανιχνεύουν
και αποκαθιστούν ακόμα και τις τελευταίες απειλές στον κυβερνοχώρο.

Επόμενης γενιάς Προστασία και Απόρρητο για Windows, macOS, iOS και Android. Περιλαμβάνεται επιπλέον το Bitdefender Premium VPN και το Password Manager.

Το Bitdefender Premium Security σας προσφέρει την καλύτερη προστασία κατά των malware και των ποιο εξελιγμένων επιθέσεων σε όλα τα λειτουργικά συστήματα. Αυτό το premium πακέτο ασφάλειας και απορρήτου συνοδεύεται από το πολυβραβευμένο Bitdefender Total Security. Και περιλαμβάνει επίσης ένα ισχυρό VPN με ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ κίνηση και ένα πλούσιο σε λειτουργίες Password Manager πολλαπλών πλατφορμών.

Bitdefender - Προστασία

Προστασία

Η ασύγκριτη προστασία πολλαπλών επιπέδων της Bitdefender διατηρεί τις συσκευές σας ασφαλείς από όλες τις νέες και υπάρχουσες απειλές.

Απόλυτη ισχύς και η πιο αποτελεσματική λύση κατά του κακόβουλου λογισμικού – malware διαθέσιμη σήμερα. Λειτουργεί εναντίον όλων των ηλεκτρονικών απειλών - από ιούς, malware, worms και Trojans, έως και ransomware, zero-day exploits, rootkits και spyware. Τα δεδομένα και τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλή.

Φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ανίχνευσης και αντιμετώπισης των απειλών στο διαδίκτυο. Αυτή η νέα τεχνολογία ανάλυσης των απειλών μπορεί να εντοπίσει ύποπτες δραστηριότητες σε επίπεδο δικτύου και να μπλοκάρει εξελιγμένες σε επίπεδο δικτύου ενέργειες, κακόβουλα προγράμματα ή συνδέσμους σχετιζόμενες με botnet και επιθέσεις brute force.

Η βελτιωμένη τεχνολογία μας που βασίζεται στη συμπεριφορά εντοπίζει και αποκλείει τις προηγμένες απειλές malware και τα ransomware

Πολλαπλά επίπεδα προστασίας κατά των ransomware διατηρούν τα αρχεία σας ασφαλή από την κρυπτογράφηση.

Σαρώστε για τρύπες ασφαλείας και τρωτά σημεία με ένα μόνο κλικ. Το Bitdefender ελέγχει τον υπολογιστή σας για ξεπερασμένο και ευάλωτο λογισμικό, patches ασφαλείας των Windows που λείπουν και τις δυνητικά ανασφαλείς ρυθμίσεις του συστήματος, και υποδεικνύει την καλύτερη λύση αντιμετώπισης.

Η τεχνολογία Web φιλτραρίσματος εξασφαλίζει ότι δεν θα προσγειωθείτε ποτέ σε έναν επιβλαβή ιστότοπο. Μάθετε αν τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ασφαλή για την πρόσβαση πριν κάνετε πραγματικά κλικ σε έναν σύνδεσμο. Επίσης αποκλείει όλους τους γνωστούς μολυσμένους συνδέσμους.

Οι online απάτες είναι σε έξαρση, αλλά η προηγμένη μας προστασία από το Phishing σας κρατά έξω από τον κίνδυνο Εμποδίζει και αποκλείει ιστότοπους που μεταμφιέζονται ως αξιόπιστοι για να κλέψουν οικονομικά στοιχεία, όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος (Anti-Fraud) σας προειδοποιεί κάθε φορά που επισκέπτεστε ιστότοπους που ενδέχεται να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

Φιλτράρει τα άσχετα μηνύματα από το inbox σας. Είναι διαθέσιμο για τοπικά εγκατεστημένα προγράμματα αλληλογραφίας (Microsoft Outlook, Thunderbird).

Ορισμένοι εξελιγμένοι ιοί, όπως οι rootkits, πρέπει να αφαιρεθούν πριν ξεκινήσουν τα Windows. Όταν εντοπίσει τέτοιες απειλές, επανεκκινεί τον υπολογιστή στη λειτουργία Rescue για καθαρισμό και αποκατάσταση.

Bitdefender - Απόδοση

Απόδοση

Το λογισμικό ασφαλείας της Bitdefender αντιδρά άμεσα στα malware χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του συστήματός σας.

Ο αυτόματος πιλότος της Bitdefender έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως σύμβουλος και σας προσφέρει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση ασφαλείας σας. Οι έξυπνες δυνατότητές του σημαίνουν ότι μπορεί να σας συστήσει ενέργειες ασφάλειας στο πλαίσιο των αναγκών του συστήματος και της χρήσης σας.

Αυτή η πρωτοποριακή αποκλειστική τεχνολογία βοηθά το Antivirus να προσαρμοστεί στο συγκεκριμένο hardware και λογισμικό του συστήματός σας για να εξοικονομήσει υπολογιστικούς πόρους και να βελτιώσει την ταχύτητα και την απόδοση.

Η πιο βαριά σάρωση πραγματοποιείται στο cloud, επομένως πρακτικά είναι μηδενική η επίδραση στους τοπικούς πόρους σας. Αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα και η απόδοση του συστήματος σας παραμένουν ανεπηρέαστες. Και τα αρχεία σας παραμένουν εντελώς ιδιωτικά: το Bitdefender δεν σαρώνει το πραγματικό περιεχόμενο των αρχείων σας και ποτέ δεν τα ανεβάζει ή τα αποθηκεύει στο cloud.

Ανιχνεύει πότε παίζετε, εργάζεστε ή παρακολουθείτε μια ταινία, ώστε να μην σας ενοχλεί με περιττά αιτήματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικό. Ανάλογα με το τι επιλέγετε να κάνετε στις συσκευές σας, το Bitdefender σταματά προσωρινά τα pop-ups παράθυρα, προσαρμόζει τις οπτικές ρυθμίσεις και διακόπτει τις ασήμαντες background δραστηριότητες για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη συσκευή σας στο μέγιστο.

Βελτιώστε την ταχύτητα και την απόδοση των συσκευών σας.

Αυτή η χρήσιμη, έξυπνη λειτουργία εξοικονομεί την διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε φορητούς υπολογιστές και tablets χάρη στην προσωρινή ρύθμιση των συστημάτων, όπως η οθόνη, η ψύξη του συστήματος, οι ενημερώσεις συστήματος και η συνδεσιμότητα Bluetooth.

Bitdefender - Ιδιωτικότητα

Ιδιωτικότητα

Η ολοκληρωμένη προστασία του Bitdefender φροντίζει για την online ιδιωτική σας ζωή και τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Η επέκταση του Anti-tracker μπλοκάρει τους trackers που συλλέγουν τα προσωπικά δεδομένα σας, και επιτρέπει να δείτε και να διαχειριστείτε τις πληροφορίες που δίνετε σε κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε. Το Anti-tracker διατηρεί την περιήγηση σας προσωπική και επιταχύνει την φόρτωση των σελίδων.

Σας βοηθά να διατηρήσετε τον έλεγχο των συσκευών σας. Χρησιμοποιήστε το και θα μπορείτε να δείτε ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση στο μικρόφωνο της συσκευής σας και πότε.

Προστατέψτε το απόρρητό σας και αποφύγετε διαρροές από την webcam σας. Η υπηρεσία Webcam Protection σας ειδοποιεί όταν οι εφαρμογές προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στην κάμερά σας και σας επιτρέπει να μπλοκάρετε μια μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Κάντε τραπεζικές συναλλαγές και αγοράστε online από ένα μοναδικό, αποκλειστικό πρόγραμμα περιήγησης που διασφαλίζει τις συναλλαγές σας για την πρόληψη της απάτης. Το Bitdefender Safepay μπορεί πλέον να συμπληρώνει αυτόματα τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας στα ανάλογα πεδία χρέωσης.

Ο γονικός έλεγχος προσφέρει ψηφιακή βοήθεια στους γονείς και επιπλέον online ασφάλεια για τα παιδιά. Φιλτράρετε ακατάλληλο περιεχόμενο και περιορίστε την ώρα χρήσης για κάθε παιδί σας. Συνδεθείτε απομακρυσμένα στο Bitdefender Central για να ενημερωθείτε για τις online δραστηριότητες τους.

Έχετε ένα ισχυρό επιπλέον επίπεδο δικτυακής προστασίας, ώστε τα προσωπικά σας στοιχεία να παραμένουν ασφαλή από τους hackers και τους κλέφτες δεδομένων.

Αξιολογήστε την ασφάλεια του Wi-Fi δικτύου και του router σας, ανεξάρτητα από το πού συνδέεστε.

Παραμείνετε ασφαλείς από κακόβουλους συνδέσμους και online απειλές που οι φίλοι σας μπορούν να κοινοποιήσουν άθελά τους μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο του File Shredder, όταν θέλετε να διαγράψετε ένα αρχείο για τα καλά και να μην αφήσει ίχνη ότι υπήρξε ποτέ στον υπολογιστή σας.

Αποτελεσματικό εργαλείο προστασίας από απώλεια και κλοπή για Windows φορητούς υπολογιστές ή tablet, προσβάσιμα από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω του λογαριασμού σας Bitdefender Central.

Με το Bitdefender Premium VPN μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για το απόρρητο της παρουσίας σας στον διαδίκτυο. Προστατεύει την ηλεκτρονική σας παρουσία κρυπτογραφώντας όλη την κίνηση στο Internet, τις πληροφορίες της Τράπεζας σας, κωδικούς και λήψεις. Το Bitdefender Premium VPN περιλαμβάνει απεριόριστη κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων για τις συσκευές Windows, MacOS, iOS και Android.

Αποθηκεύστε τους κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα σε ένα ασφαλές ψηφιακό θησαυροφυλάκιο για εύκολη πρόσβαση όποτε τα χρειάζεστε. Το Password Manager σας δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώνει αυτόματα ηλεκτρονικές φόρμες και μπορεί ακόμη και να συστήσει ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης.

Bitdefender - Προστασία

Προστασία

Η ασύγκριτη προστασία πολλαπλών επιπέδων της Bitdefender διατηρεί τις συσκευές σας ασφαλείς από όλες τις νέες και υπάρχουσες απειλές.

Με την λειτουργία ασφαλή αρχεία της Bitdefender, μπορείτε να αποτρέψετε μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές στα πιο σημαντικά αρχεία σας. Μπορείτε απλά να προσθέσετε φακέλους στη λίστα παρακολούθησης και το Bitdefender προστατεύει τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε αυτά εναντίον ransomware και άλλων τύπων κακόβουλου λογισμικού. Μόνο εφαρμογές στις οποίες υπάρχει ρητή εμπιστοσύνη επιτρέπεται η πρόσβαση στα ασφαλή αρχεία σας.

Εάν χρησιμοποιείτε το TimeMachine για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας, θα θελήσετε αυτό το επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για να είναι ασφαλή από εξελιγμένες επιθέσεις ransomware. Το ransomware, ένα εξαιρετικά επικίνδυνο είδος κακόβουλου λογισμικού, ενεργεί με την κρυπτογράφηση πολύτιμων αρχείων, όπως εικόνες, βίντεο και άλλα έγγραφα, καθιστώντας έτσι αδύνατη τη χρήση τους. Με το Time Machine, οι χρήστες Mac μπορούν να αποκαταστήσουν τα αρχεία τους χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν λύτρα. Η Προστασία Time Machine σας δίνει το πλεονέκτημα έναντι του κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να προσπαθήσει να κρυπτογραφήσει ή να καταστρέψει τα αντίγραφα ασφαλείας σας.

Σε κανέναν δεν αρέσει διαφημίσεις να ξεπετάγονται στο πρόγραμμα περιήγησής τους. Αλλά ακόμη και τα Macs μπορεί να επηρεαστούν από ενοχλητικές μολύνσεις adware που αποσπούν την προσοχή σας, επιβραδύνουν και σας εκνευρίζουν. Το Bitdefender εντοπίζει και αφαιρεί adware, κακόβουλα προγράμματα hijacker, ανεπιθύμητες γραμμές εργαλείων και άλλα ενοχλητικά add-ons, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το Mac σας στο μέγιστο.

Το Mac σας μπορεί να είναι ασφαλής από κακόβουλο περιεχόμενο που έχει σχεδιαστεί για τα Windows, αλλά θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πάρει και κατόπιν περάσει, αυτό το κακόβουλο λογισμικό στους χρήστες PC. Το Bitdefender ανιχνεύει και αφαιρεί το κακόβουλο λογισμικό που στοχεύει macOS, καθώς επίσης και απειλές για τα Windows, έτσι ώστε να είναι πάντα ολα τα αρχεία στέλνετε σε άλλους καθαρά.

Εξασφαλίζει την προστασία σας όταν σερφάρετε, κάνετε online αγορές και τραπεζικές συναλλαγές και φιλτράρει το επικίνδυνο περιεχόμενο. Με ενεργή την αυτόματη προστασία η τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει ότι δεν θα προσγειωθείτε ποτέ σε έναν επιβλαβή ιστότοπο. Μάθετε αν τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ασφαλή για την πρόσβαση πριν κάνετε πραγματικά κλικ σε έναν σύνδεσμο.

Οι online απάτες είναι σε έξαρση, αλλά η προηγμένη μας προστασία από το Phishing σας κρατά έξω από τον κίνδυνο Εμποδίζει και αποκλείει ιστότοπους που μεταμφιέζονται ως αξιόπιστοι για να κλέψουν οικονομικά στοιχεία, όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Χειρίζεται όλες τις ανάγκες σας για ασφάλεια, ώστε να μην χρειάζεται να ασχοληθείτε με το παραμικρό. Αφού ενεργοποιηθεί, συνδυάζει μια σειρά πρωτοποριακών τεχνολογιών για την αυτόματη ανίχνευση και αφαίρεση κάθε απειλής, χωρίς να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ταχύτητα και την απόδοση του Mac σας. Ενεργοποιήστε το και ξεχάστε το.

Bitdefender - Απόδοση

Απόδοση

Το λογισμικό ασφαλείας της Bitdefender αντιδρά άμεσα στο κακόβουλο λογισμικό χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του συστήματός σας.

Η ακλόνητη προστασία είναι ένα σημαντικό πράγμα, αλλά είναι ακόμα καλύτερο όταν έρχεται με απαράμιλλη ταχύτητα και επιδόσεις. Το Bitdefender συνδυάζει την ακρίβεια και την ταχύτητα, έτσι μπορείτε να πάρετε εξαιρετικά γρήγορη σάρωση και το καλύτερο ποσοστό ανίχνευσης στη αγορά.

Ο αυτόματος πιλότος της Bitdefender έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως σύμβουλος και σας προσφέρει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση ασφαλείας σας. Οι έξυπνες δυνατότητές του σημαίνουν ότι μπορεί να σας συστήσει ενέργειες ασφάλειας στο πλαίσιο των αναγκών του συστήματος και της χρήσης σας.

Bitdefender - Ιδιωτικότητα

Ιδιωτικότητα

Η ολοκληρωμένη προστασία του Bitdefender φροντίζει για την online ιδιωτική σας ζωή και τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Η επέκταση του Anti-tracker μπλοκάρει τους trackers που συλλέγουν τα προσωπικά δεδομένα σας, και σας επιτρέπει να δείτε και να διαχειριστείτε τις πληροφορίες που δίνετε σε κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε. Το Anti-tracker διατηρεί την περιήγηση σας προσωπική και επιταχύνει την φόρτωση των σελίδων.

Με το Bitdefender Premium VPN μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για το απόρρητο της παρουσίας σας στον διαδίκτυο. Προστατεύει την ηλεκτρονική σας παρουσία κρυπτογραφώντας όλη την κίνηση στο Internet, τις πληροφορίες της Τράπεζας σας, κωδικούς και λήψεις. Το Bitdefender Premium VPN περιλαμβάνει απεριόριστη κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων για τις συσκευές Windows, MacOS, iOS και Android.

Ο γονικός έλεγχος προσφέρει ψηφιακή βοήθεια στους γονείς και επιπλέον online ασφάλεια για τα παιδιά

Αποθηκεύστε τους κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα σε ένα ασφαλές ψηφιακό θησαυροφυλάκιο για εύκολη πρόσβαση όποτε τα χρειάζεστε. Το Password Manager σας δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώνει αυτόματα ηλεκτρονικές φόρμες και μπορεί ακόμη και να συστήσει ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης.

Bitdefender - Προστασία

Προστασία

Η ασύγκριτη προστασία πολλαπλών στρωμάτων της Bitdefender διατηρεί τις συσκευές σας ασφαλείς από όλες τις νέες και υπάρχουσες απειλές.

Σας ειδοποιεί για ιστοσελίδες που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό malware, phishing ή online απάτες.

Προστατεύει το τηλέφωνό σας και τα δεδομένα του εντοπίζοντας εσφαλμένες ρυθμίσεις ασφαλείας και σας βοηθά να τις διορθώσετε.

Bitdefender - Ιδιωτικότητα

Ιδιωτικότητα

Η ολοκληρωμένη προστασία του Bitdefender φροντίζει για την online ιδιωτική σας ζωή και τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Με το Bitdefender Premium VPN μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για το απόρρητο της παρουσίας σας στον διαδίκτυο. Προστατεύει την ηλεκτρονική σας παρουσία κρυπτογραφώντας όλη την κίνηση στο Internet, τις πληροφορίες της Τράπεζας σας, κωδικούς και λήψεις. Το Bitdefender Premium VPN περιλαμβάνει απεριόριστη κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων για τις συσκευές iOS.

Ελέγξτε αν οι ηλεκτρονικοί σας λογαριασμοί έχουν εμπλακεί σε οποιαδήποτε παραβίαση δεδομένων, απευθείας από το iPhone σας. Με τόσους πολλούς δημοφιλείς ιστότοπους και εφαρμογές που εκδίδουν προειδοποιήσεις σχετικά με διαρροές βάσεων δεδομένων, είναι εύκολο να χάσετε τον έλεγχο των εκτεθειμένων λογαριασμών σας. Το απόρρητο λογαριασμού σάς ειδοποιεί όταν διακυβεύονται τα ευαίσθητα δεδομένα σας και σας επιτρέπει να ενεργείτε ανάλογα με την κατάστασή του.

Ο γονικός έλεγχος προσφέρει ψηφιακή βοήθεια στους γονείς και επιπλέον online ασφάλεια για τα παιδιά

Αποθηκεύστε τους κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα σε ένα ασφαλές ψηφιακό θησαυροφυλάκιο για εύκολη πρόσβαση όποτε τα χρειάζεστε. Το Password Manager σας δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώνει αυτόματα ηλεκτρονικές φόρμες και μπορεί ακόμη και να συστήσει ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης.

Bitdefender - Προστασία

Προστασία

Η ασύγκριτη προστασία πολλαπλών στρωμάτων της Bitdefender διατηρεί τις συσκευές σας ασφαλείς από όλες τις νέες και υπάρχουσες απειλές.

Σαρώσετε το Android κινητό ή tablet σας ανά πάσα στιγμή για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι εφαρμογές σας είναι σε τάξη. Επιπλέον, το antivirus σας θα σαρώσει αυτόματα κάθε εφαρμογή τη στιγμή που θα την εγκαταστήσετε και αμέσως θα σας ενημερώσουμε αν ενέχει κάποιο κίνδυνο.

Σερφάροντας, το διαδίκτυο μπορεί να σας οδηγήσει σε επικίνδυνες σελίδες, αλλά το Bitdefender Android Security είναι πάντα εδώ για να σας προστατέψει. To anti-phishing σύστημα μας εξετάζει τις ιστοσελίδες και σας προειδοποίει όταν βρεθείτε σε σελίδες απάτης. Το Bitdefender Web protection φιλτράρει όλη την κίνηση και σας προσφέρει προστασία σε πραγματικό χρόνο.

Η πιο πρόσφατη τεχνολογία μας, σας προστατεύει προληπτικά από τις αυξανόμενες επιθέσεις στα κινητά, βασιζόμενες σε links για να εισέλθετε με την συσκευή σας. Αποτρέπει από το να πέσετε θύματα απάτης.

Χρησιμοποιήστε το για να επεκτείνετε την προστασία και στο smart watch σας. Και εάν δεν γνωρίζετε που είναι το κινητό σας, χρησιμοποιήστε το WearOn για να ενεργοποιήσετε ένα συναγερμό στο Android σας για να το βρείτε εύκολα. Λάβετε ειδοποίηση όταν απομακρύνεστε από το κινητό σας, έτσι ποτέ να μην το ξεχάσετε πίσω.

Με το Bitdefender Anti-Theft μπορείτε να εντοπίσετε, να κλειδώσετε ή να διαγράψετε εξ αποστάσεως το Android σας σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

Bitdefender - Απόδοση

Απόδοση

Το λογισμικό ασφαλείας της Bitdefender αντιδρά άμεσα στο κακόβουλο λογισμικό χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του συστήματός σας.

Ο αυτόματος πιλότος της Bitdefender έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως <Σύμβουλος Ασφάλειας> και σας προσφέρει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση ασφαλείας σας. Οι έξυπνες δυνατότητές του σημαίνουν ότι μπορεί να σας συστήσει ενέργειες ασφάλειας στο πλαίσιο των αναγκών του συστήματος και της χρήσης σας.

Σχεδιασμένο να προσφέρει την πιο αποτελεσματική προστασία από κακόβουλα προγράμματα, σε συνδυασμό με αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας. Δεδομένου ότι οι περισσότερες ενέργειες πραγματοποιείται στο cloud, δεν εξαντλεί τους πόρους της συσκευής σας και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας παραμένει σχεδόν ανεπηρέαστη.

Εκπληκτικά ισχυρό κατά των κακόβουλων λογισμικών, αλλα ελαφρύ στους πόρους του τηλεφώνου σας, επομένως δεν θα δείτε αρνητικές επιπτώσεις στην απόδοση. Η σάρωση κατ 'απαίτηση είναι γρήγορη και η εφαρμογή προσθέτει μόνο ένα δευτερόλεπτο στο χρόνο επανεκκίνησης της συσκευής.

Bitdefender - Ιδιωτικότητα

Ιδιωτικότητα

Η ολοκληρωμένη προστασία του Bitdefender φροντίζει για την online ιδιωτική σας ζωή και τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Προστατέψτε τις πιο ευαίσθητες εφαρμογές σας έτσι ώστε άλλοι να μην μπορούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις σας ή να δουν τις ιδιωτικές πληροφορίες σας. Το Bitdefender σας επιτρέπει να κλειδώσετε εφαρμογές με έναν κωδικό PIN, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας. Με το Smart Unlock μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας για να επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στις προστατευόμενες εφαρμογές σας όταν χρησιμοποιείτε ένα αξιόπιστο δίκτυο Wi-Fi.

Ελέγξτε αν οι ηλεκτρονικοί σας λογαριασμοί έχουν εμπλακεί σε οποιαδήποτε παραβίαση δεδομένων, απευθείας από το κινητό σας. Με τόσους πολλούς δημοφιλείς ιστότοπους και εφαρμογές που εκδίδουν προειδοποιήσεις σχετικά με διαρροές βάσεων δεδομένων, είναι εύκολο να χάσετε τον έλεγχο των εκτεθειμένων λογαριασμών σας. Το απόρρητο λογαριασμού σάς ειδοποιεί όταν διακυβεύονται τα ευαίσθητα δεδομένα σας και σας επιτρέπει να ενεργείτε ανάλογα με την κατάστασή του.

Με το Bitdefender Premium VPN μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για το απόρρητο της παρουσίας σας στον διαδίκτυο. Προστατεύει την ηλεκτρονική σας παρουσία κρυπτογραφώντας όλη την κίνηση στο Internet, τις πληροφορίες της Τράπεζας σας, κωδικούς και λήψεις. Το Bitdefender Premium VPN περιλαμβάνει απεριόριστη κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων για τις συσκευές Windows, MacOS, iOS και Android.

Ο γονικός έλεγχος προσφέρει ψηφιακή βοήθεια στους γονείς και επιπλέον online ασφάλεια για τα παιδιά

Αποθηκεύστε τους κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα σε ένα ασφαλές ψηφιακό θησαυροφυλάκιο για εύκολη πρόσβαση όποτε τα χρειάζεστε. Το Password Manager σας δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώνει αυτόματα ηλεκτρονικές φόρμες και μπορεί ακόμη και να συστήσει ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης.

Σύγκριση προϊόντων Bitdefender

Συγκρίνετε τα βραβευμένα προϊόντα μας και αποκτήστε την καλύτερη προστασία, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε τα πράγματα που έχουν σημασία για εσάς ενώ εμείς χειριζόμαστε την ασφάλεια σας.

Bitdefender

Premium Security

Εώς 10 συσκευές
70.00
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
Εώς 5 συσκευές
34.99
ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Εώς 3 υπολογιστές
32.99
ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Απεριόριστο VPN

Περιορισμένη: 200 MB κίνηση/ημέρα
Περιορισμένη: 200 MB κίνηση/ημέρα

Password Manager

Δοκιμή 90 ημέρων
Δοκιμή 90 ημέρων

Υποστήριξη με Προτεραιότητα

Βελτιστοποίηση Συσκευής

Προστασία Windows, macOS, Android και iOS

Windows

Γονικός έλεγχος

Προστασία κατά malware, spyware, adware

Προστασία πολλαπλών επιπέδων κατά των ransomware

Συχνές Ερωτήσεις

Το Bitdefender Premium Security παρέχει την καλύτερη προστασία κατά του κακόβουλου λογισμικού malware όπως αποδεικνύεται από ανεξάρτητες βαθμολογίες δοκιμών τα τελευταία 10 χρόνια.Λαμβάνετε πληθώρα προηγμένων μηχανισμών ασφάλειας και απορρήτου για Windows, Mac, Android και iOS - καθώς και πολλές extra λειτουργίες, όπως VPN και το Parental Control.Εύκολο στην εγκατάσταση και στην χρήση του, το Bitdefender Premium Security αντιδρά άμεσα στα κακόβουλα λογισμικά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση του συστήματός σας.

Το Ransomware είναι ένα κακόβουλο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να αποκλείει την πρόσβαση στα προσωπικά αρχεία του υπολογιστή σας έως ότου καταβληθεί ένα χρηματικό ποσό στον εισβολέα.Το Bitdefender Premium Security προσφέρει ασυναγώνιστη προστασία από ransomware που διατηρεί τα έγγραφα, τις εικόνες και τα βίντεό σας ασφαλή από όλες τις γνωστές και νεοεμφανιζόμενες απειλές στον κυβερνοχώρο.Αυτή η λύση ασφαλείας μπορεί να εντοπίσει ακόμη και τις πιο πρόσφατες οικογένειες ransomware μέσω της χρήσης πολλαπλών επιπέδων προστασίας που έχουν σχεδιαστεί για την ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού malware σε διάφορα στάδια της επίθεσης.

Το Bitdefender Premium Security προστατεύσει υπολογιστές με λειτουργικά Windows και Mac, τα smartphone και τα tablet σας με Android ή iOS από όλες τις απειλές κακόβουλου λογισμικού malware.

Τα Windows 10 και 11 σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα προστασίας από κακόβουλο λογισμικό της επιλογής σας και το Bitdefender Premium Security είναι η τέλεια επιλογή εάν χρειάζεστε μια σουίτα ασφαλείας που υπερβαίνει την παραδοσιακή προστασία από κακόβουλα προγράμματα malware.Με την ταχεία εξέλιξη του κακόβουλου λογισμικού, οι Mac έχουν γίνει όλο και πιο ευάλωτοι. Γι 'αυτό συνιστάται πάντα να αφήνετε την ασφάλεια στα χέρια ειδικών. Το Bitdefender Premium Security διασφαλίζει ότι ο Mac σας προστατεύεται από όλες τις νέες και υπάρχουσες απειλές στον κυβερνοχώρο.Ορισμένα από τα πιο προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται στο Android smartphone σας - και πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι ασφαλή ανά πάσα στιγμή. Το Bitdefender Premium Security φροντίζει για το ιδιωτικό σας απόρρητο και τις προσωπικές σας πληροφορίες χωρίς να παρεμβαίνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Το Bitdefender Premium Security περιλαμβάνει το Bitdefender Total Security, το Bitdefender Premium VPN για απεριόριστη κίνηση και την υποστήριξη κατά προτεραιότητα*.

Το Bitdefender Premium Security προσφέρει προστασία μεταξύ όλων των πλατφορμών και καλύπτει υπολογιστές με Windows, Mac, Smartphone και Tablet που χρησιμοποιούν Android ή iOS για έως και 10 συσκευές.

* Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά μέσω chat.

Όλα τα άλλα κανάλια υποστήριξης θα σας παρέχουν υποστήριξη στους κανονικούς χρόνους απόκρισης.

Το Bitdefender Premium Security συνοδεύεται από την Premium έκδοση του Bitdefender VPN που περιλαμβάνει απεριόριστο traffic δεδομένων, δωρεάν.

Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε. Κατεβάστε τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών του Bitdefender Premium Security και δοκιμάστε το πλήρες πακέτο, χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Απλώς μεταβείτε σε αυτή την σελίδα και ακολουθήστε τα βήματα για να δημιουργήσετε έναν Central λογαριασμό Bitdefender και να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας. Μόλις η συνδρομή σας είναι ενεργή στον λογαριασμό σας στο Bitdefender, μπορείτε να ξεκινήσετε την εγκατάσταση και την προστασία των συσκευών σας.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Bitdefender Central, μεταβείτε στο “Οι Συσκευες μου” και ξεκινήστε την εγκατάσταση του Bitdefender στη νέα σας συσκευή. Εάν ο παλιός υπολογιστής δεν χρησιμοποιείται πλέον, δεν θα χρειαστείτε επιπλέον θέση στη συνδρομή σας.

Για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε προστατευμένοι, το Bitdefender Premium Security μπορεί να αγοραστεί ως συνδρομή που θα ανανεώνεται αυτόματα εάν το επιλέξετε κατά τη στιγμή της αγοράς.

Μπορείτε να ελέγξετε και να τροποποιήσετε την κατάσταση ανά πάσα στιγμή στον Central λογαριασμό σας (Οι συνδρομές μου -> Οι πληρωμές μου) εάν ενεργοποιήσατε τη συνδρομή στην ίδια διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε για την αγορά.

Εάν αγοράσατε το Bitdefender Premium Security, μπορείτε να επιλέξετε να ανανεώσετε νωρίτερα ή να αγοράσετε για άλλο ένα έτος (ή αναβάθμιση) κοντά στην ημερομηνία λήξης, ανάλογα με το χρόνο που απομένει στη συνδρομή σας.
Σε κάθε περίπτωση, ξεκινώντας 30 ημέρες πριν από την ημερομηνία λήξης, θα λαμβάνετε email που θα σας ενημερώνουν ότι η συνδρομή σας πρόκειται να λήξει και θα περιγράφουν τα επόμενα βήματα.

Τα email επιβεβαίωσης λαμβάνονται συνήθως λίγο μετά την παραγγελία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει επίσης τα folder Προσφορών και ανεπιθύμητων μηνυμάτων εάν στο inbox σας κατηγοριοποιεί αυτόματα τα email.Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε;Επικοινωνήστε με ένα εκπρόσωπο μας μέσα από το live chat της σελίδας, είτε απλά καλέστε μας από Ελλάδα στο: (+30) 215-53 53 030 ή από Κύπρο στο: (+357) 22 008 296

Απαιτήσεις Συστήματος

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7 με Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 και Windows 11

Μνήμη (RAM): 2 GB

Διαθέσιμος χώρος στον σκληρό δίσκο: 2.5 GB ελεύθερος χώρος

* Η απόδοση του συστήματος μπορεί να επηρεαστεί σε συσκευές που διαθέτουν CPU παλιάς γενιάς

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ SOFTWARE

Internet Explorer έκδοση 11 ή ανώτερο

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Λειτουργικό Σύστημα: macOS X Yosemite (10.10) ή νεότερο

Διαθέσιμος χώρος στον σκληρό δίσκο: 1 GB ελεύθερος χώρος

Υποστηριζόμενοι Browsers:

Safari

Firefox

Google Chrome

* Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Bitdefender VPN μόνο σε συσκευές με macOS Sierra (10.12 ή νεότερο)

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Λειτουργικό Σύστημα: iOS 12 ή νεότερο

Μια ενεργή σύνδεση στο Internet

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.0 ή νεότερο

Μια ενεργή σύνδεση στο Internet

Bitdefender Central

Προστασία όπου και να βρίσκεστε

Όλα οσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το
Bitdefender Central.

Κατεβάστε την εφαρμογή για το κινητό σας

Όροι Χρήσης

 • Η συνδρομή σας ξεκινά αυτόματα από την ημέρα αγοράς
 • Με την εγγραφή σας, αγοράζετε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή που θα ανανεώνεται αυτόματα.
 • Το πλάνο αυτόματης ανανέωσης της Bitdefender έχει σχεδιαστεί για να σας εξοικονομεί χρόνο, προσπάθεια και να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ευπάθειας επεκτείνοντας αυτόματα τη συνδρομή σας προτού λήξει η προστασία.

 • Συνεχής προστασία, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ για την λήξη της συνδρομής σας προτού ανανεώσετε χειροκίνητα.
 • Δωρεάν αναβαθμίσεις κάθε φορά που βγαίνει μια νέα έκδοση του Bitdefender.
 • Να είστε ήσυχοι ότι οι συσκευές σας πάντα προστατεύονται.
 • Εξοικονομήστε χρόνο ενώ φροντίζουμε εμείς για τη διαδικασία της αυτόματης ανανέωσης.
 • Ακυρώστε ανά πάσα στιγμή, ώστε να έχετε πάντα τον έλεγχο των επιλογών ανανέωσης σας.
 • Ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς διακοπή.
 • Η προσφερόμενη τιμή ισχύει για τον πρώτο χρόνο της συνδρομής. Μετά από αυτό, η συνδρομή σας θα χρεωθεί στην ισχύουσα τιμή ανανέωσης, η οποία μπορεί να είναι υψηλότερη από την αρχική τιμή αγοράς.
 • Εάν απεικονίζετε κάποια έκπτωση, περιγράφεται η διαφορά μεταξύ της τιμής συνδρομής για την πρώτη περίοδο και για την περίοδο ανανέωσης (π.χ. τιμή πρώτου έτους έναντι κάθε έτους στη συνέχεια). Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές, αλλά η Bitdefender θα στείλει προηγουμένως ειδοποίηση μέσω email, πριν πραγματοποιηθεί η αυτόματη ανανέωση. Θα λάβετε ειδοποίηση μέσω email προτού χρεωθείτε, μαζί με πληροφορίες σχετικά με την τιμή και την ανανέωση της διάρκειας της συνδρομής σας.

 • Η συνδρομή σας ξεκινά αυτόματα από την ημέρα αγοράς
 • Με την εγγραφή σας, αγοράζετε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή η οποία θα ανανεώνεται αυτόματα.

 • Μπορείτε να ακυρώσετε την αυτόματη συνδρομή από το Bitdefender Central ή επικοινωνώντας με την Υποστήριξη πελατών στη διεύθυνση: cancel@bitdefender.com
 • Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων επικοινωνώντας με το refunds@bitdefender.com  εντός 30 ημερών από την αρχική αγορά σας ή από την ημερομηνία αυτόματης ανανέωσης.

Η συνδρομή σας μπορεί να περιλαμβάνει προϊόντα, υπηρεσίες ή/και ενημερώσεις προστασίας και δυνατότητες που ενδέχεται να προστεθούν, τροποποιηθούν ή να αφαιρεθούν σύμφωνα με το Συμφωνητικό συνδρομής και Όροι και Προϋποθέσεις για Οικιακούς Χρήστες της Bitdefender και την Πολιτική Απορρήτου .