Bitdefender scored 100% detection once again.
March 2020 Test, AV TEST
Bitdefender Mobile Security για Android
40%Έκπτωση

Bitdefender

Bitdefender Mobile Security για Android

DEVICE:
Κατεβάστε την δωρεάν 30 ημερών δοκιμαστική έκδοση

 • Η καλύτερη προστασία για το Android κινητό ή tablet σας
 • Περιλαμβάνει VPN για γρήγορη, ανώνυμη και ασφαλή εμπειρία κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο
 • Απομακρυσμένα εντοπίστε, κλειδώστε και σβήστε την Android συσκευή σας σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής
 • Ελέγξτε εάν ο λογαριασμός του email σας έχει διαρρεύσει
 • Ελάχιστη επίπτωση στην διάρκεια της μπαταρίας

Bitdefender Mobile Security για Android
40%Έκπτωση

14.99

Περιλαμβάνει ΦΠΑ

Get it on Google Play

BEST ANDROID SECURITY PRODUCT
2015, 2016, 2017

Η καλύτερη προστασία για Android

Το Bitdefender Mobile Security για Android προσφέρει κορυφαίο εντοπισμό και προστασία βασισμένη στο cloud κατά των malware και έξυπνη λειτουργεία antitheft για την Android συσκευή σας, χωρίς να επηρεάσει την διάρκεια της μπαταρίας.

Bitdefender - Προστασία

Προστασία

Η ασυναγώνιστη προστασία της Bitdefender κρατά την android συσκευή σας ασφαλή από άλλες απειλές

Σαρώσετε το Android κινητό ή tablet σας ανά πάσα στιγμή για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι εφαρμογές σας είναι σε τάξη. Επιπλέον, το antivirus σας θα σαρώσει αυτόματα κάθε εφαρμογή τη στιγμή που θα την εγκαταστήσετε και αμέσως θα σας ενημερώσουμε αν ενέχει κάποιο κίνδυνο.

Σερφάροντας, το διαδίκτυο μπορεί να σας οδηγήσει σε επικίνδυνες σελίδες, αλλά το Bitdefender Android Security είναι πάντα εδώ για να σας προστατέψει. To anti-phishing σύστημα μας εξετάζει τις ιστοσελίδες και σας προειδοποίει όταν βρεθείτε σε σελίδες απάτης. Το Bitdefender Web protection φιλτράρει όλη την κίνηση και σας προσφέρει προστασία σε πραγματικό χρόνο.

Χρησιμοποιήστε το για να επεκτείνετε την προστασία και στο smart watch σας. Και εάν δεν γνωρίζετε που είναι το κινητό σας, χρησιμοποιήστε το WearOn για να ενεργοποιήσετε ένα συναγερμό στο Android σας για να το βρείτε εύκολα. Λάβετε ειδοποίηση όταν απομακρύνεστε από το κινητό σας, έτσι ποτέ να μην το ξεχάσετε πίσω.

Λάβετε σε βάθος πληροφορίες σχετικά με τον τύπο των απειλών που δεχτήκατε, ώστε να γνωρίζετε από πρώτο χέρι ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή για την προστασία των Android συσκευών σας.

Bitdefender - Απόδοση

Απόδοση

Το λογισμικό ασφαλείας της Bitdefender αντιδρά άμεσα στο κακόβουλο λογισμικό χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του συστήματός σας.

Ο αυτόματος πιλότος της Bitdefender έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως <Σύμβουλος Ασφάλειας> και σας προσφέρει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση ασφαλείας σας. Οι έξυπνες δυνατότητές του σημαίνουν ότι μπορεί να σας συστήσει ενέργειες ασφάλειας στο πλαίσιο των αναγκών του συστήματος και της χρήσης σας.

Σχεδιασμένο να προσφέρει την πιο αποτελεσματική προστασία από κακόβουλα προγράμματα, σε συνδυασμό με αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας. Δεδομένου ότι οι περισσότερες ενέργειες πραγματοποιείται στο cloud, δεν εξαντλεί τους πόρους της συσκευής σας και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας παραμένει σχεδόν ανεπηρέαστη.

Εκπληκτικά ισχυρό κατά των κακόβουλων λογισμικών, αλλα ελαφρύ στους πόρους του τηλεφώνου σας, επομένως δεν θα δείτε αρνητικές επιπτώσεις στην απόδοση. Η σάρωση κατ 'απαίτηση είναι γρήγορη και η εφαρμογή προσθέτει μόνο ένα δευτερόλεπτο στο χρόνο επανεκκίνησης της συσκευής.

Bitdefender - Ιδιωτικότητα

Ιδιωτικότητα

Η πλήρη προστασία της Bitdefender φροντίζει για το απόρρητο των προσωπικών σας πληροφοριών

Με το Bitdefender VPN μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για το απόρρητο της παρουσίας σας στον διαδίκτυο. Προστατεύει την ηλεκτρονική σας παρουσία κρυπτογραφώντας όλη την κίνηση στο Internet. Περιλαμβάνει μέχρι και 200 MB κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων ημερησίως για την συσκευή σας Android.

Προστατέψτε τις πιο ευαίσθητες εφαρμογές σας έτσι ώστε άλλοι να μην μπορούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις σας ή να δουν τις ιδιωτικές πληροφορίες σας. Το Bitdefender σας επιτρέπει να κλειδώσετε εφαρμογές με έναν κωδικό PIN, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας. Με το Smart Unlock μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας για να επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στις προστατευόμενες εφαρμογές σας όταν χρησιμοποιείτε ένα αξιόπιστο δίκτυο Wi-Fi.

Με το Bitdefender Anti-Theft μπορείτε να εντοπίσετε, να κλειδώσετε ή να διαγράψετε εξ αποστάσεως το Android σας σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

Απαιτήσεις Συστήματος

Απαιτήσεις Συστήματος

Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.0 ή νεότερο

Ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο

Bitdefender Central

Προστασία όπου και να βρίσκεστε

Όλα οσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το
Bitdefender Central.

Κατεβάστε την εφαρμογή για το κινητό σας

Όροι Χρήσης

 • Η συνδρομή σας ξεκινά αυτόματα από την ημέρα αγοράς
 • Με την εγγραφή σας, αγοράζετε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή που θα ανανεώνεται αυτόματα.
 • Το πλάνο αυτόματης ανανέωσης της Bitdefender έχει σχεδιαστεί για να σας εξοικονομεί χρόνο, προσπάθεια και να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ευπάθειας επεκτείνοντας αυτόματα τη συνδρομή σας προτού λήξει η προστασία.

 • Συνεχής προστασία, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ για την λήξη της συνδρομής σας προτού ανανεώσετε χειροκίνητα.
 • Δωρεάν αναβαθμίσεις κάθε φορά που βγαίνει μια νέα έκδοση του Bitdefender.
 • Να είστε ήσυχοι ότι οι συσκευές σας πάντα προστατεύονται.
 • Εξοικονομήστε χρόνο ενώ φροντίζουμε εμείς για τη διαδικασία της αυτόματης ανανέωσης.
 • Ακυρώστε ανά πάσα στιγμή, ώστε να έχετε πάντα τον έλεγχο των επιλογών ανανέωσης σας.
 • Ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς διακοπή.
 • Η προσφερόμενη τιμή ισχύει για τον πρώτο χρόνο της συνδρομής. Μετά από αυτό, η συνδρομή σας θα χρεωθεί στην ισχύουσα τιμή ανανέωσης, η οποία μπορεί να είναι υψηλότερη από την αρχική τιμή αγοράς.
 • Εάν απεικονίζετε κάποια έκπτωση, περιγράφεται η διαφορά μεταξύ της τιμής συνδρομής για την πρώτη περίοδο και για την περίοδο ανανέωσης (π.χ. τιμή πρώτου έτους έναντι κάθε έτους στη συνέχεια). Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές, αλλά η Bitdefender θα στείλει προηγουμένως ειδοποίηση μέσω email, πριν πραγματοποιηθεί η αυτόματη ανανέωση. Θα λάβετε ειδοποίηση μέσω email προτού χρεωθείτε, μαζί με πληροφορίες σχετικά με την τιμή και την ανανέωση της διάρκειας της συνδρομής σας.

 • Η συνδρομή σας ξεκινά αυτόματα από την ημέρα αγοράς
 • Με την εγγραφή σας, αγοράζετε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή η οποία θα ανανεώνεται αυτόματα.

 • Μπορείτε να ακυρώσετε την αυτόματη συνδρομή από το Bitdefender Central ή επικοινωνώντας με την Υποστήριξη πελατών στη διεύθυνση: cancel@bitdefender.com
 • Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων επικοινωνώντας με το refunds@bitdefender.com  εντός 30 ημερών από την αρχική αγορά σας ή από την ημερομηνία αυτόματης ανανέωσης.

Η συνδρομή σας μπορεί να περιλαμβάνει προϊόντα, υπηρεσίες ή/και ενημερώσεις προστασίας και δυνατότητες που ενδέχεται να προστεθούν, τροποποιηθούν ή να αφαιρεθούν σύμφωνα με το Συμφωνητικό συνδρομής και Όροι και Προϋποθέσεις για Οικιακούς Χρήστες της Bitdefender και την Πολιτική Απορρήτου .