GravityZone Business Security Enterprise

Η απόλυτη λύση προστασίας των endpoint σας: προηγμένη πρόληψη, εκτεταμένη ανίχνευση, αποτελεσματική απόκριση και ανάλυση κινδύνων. Σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση απειλών σε όλο τον κύκλο ζωής τους.

Ενοποιημένη Πρόληψη, Συσχέτιση πολλαπλών σημείων, Ανίχνευση, Ανάλυση της απόκρισης και των κινδύνων για κάθε οργανισμό.

Το GravityZone Business Security Enterprise (γνωστό και ως GravityZone Ultra) συνδυάζει την πιο αποτελεσματική πλατφόρμα προστασίας στον κόσμο με δυνατότητες εντοπισμού και απόκρισης τελικών σημείων (EDR) και σας βοηθάει να υπερασπιστείτε την υποδομή των endpoints (σταθμοί εργασίας, servers και containers) καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των απειλών, με υψηλή αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα.

Η συσχέτιση των events μεταξύ των τερματικών σημείων αναβαθμίζει την ανίχνευση απειλών και την ορατότητα τους, συνδυάζοντας τη λεπτομέρεια και το πλούσιο περιεχόμενο ασφαλείας του EDR με την ανάλυση, σε επίπεδο υποδομής, του XDR (eXtended Detection and Response).

Με την ενσωμάτωση του Risk Analytics (για κινδύνους που δημιουργούνται από τα endpoints και τον χρήστη) και τις καινοτομίες που αυξάνουν την ανθεκτικότητα, ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες επίθεσης στα endpoints, καθιστώντας πολύ πιο δύσκολη τη διείσδυση των εισβολέων.

H πιο αποτελεσματική προστασία των endpoints στον κόσμο

Ενοποιώντας τις τεχνολογίες EDR, Risk Analytics και Hardening σε μία ενιαία κονσόλα, το GravityZone αξιοποιεί 30 επίπεδα προηγμένων τεχνικών για να σταματήσει με επιτυχία τις παραβιάσεις σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους.

Τεχνολογία ανίχνευσης και απόκρισης των endpoints

Το νέο EDR της Bitdefender επεκτείνει τις δυνατότητες ανάλυσης EDR και συσχέτισης συμβάντων, πέρα από τα όρια ενός μόνο τερματικού σημείου, για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικότερα σύνθετες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο που περιλαμβάνουν πολλαπλά endpoints. Η cross-endpoint ανίχνευση και απόκριση, σας παρέχει μία μοναδική οπτικοποίηση των απειλών σε επίπεδο οργάνωσης, ώστε να έχετε την δυνατότητα εστίασης των ερευνών και αποτελεσματικότερης απόκρισης.

Ενίσχυση της άμυνας βασισμένη στο Risk Analytics

Η μηχανή Risk Analytics της Bitdefender αξιολογεί συνεχώς τα endpoints για misconfigurations και συμπεριφορές των χρηστών, παρέχοντας μία εύκολα κατανοητή λίστα προτεραιοτήτων για την βελτίωση της κατάστασης ασφαλείας της επιχείρησης. 

Δυνατότητες & Πλεονεκτήματα

Τεχνολογία & Αρχιτεκτονική

Η τελευταίας τεχνολογίας πολυεπίπεδη προστασία της πλατφόρμας της Bitdefender χρησιμοποιεί προσαρμοσμένη αρχιτεκτονική ανά επίπεδο που συμπεριλαμβάνει έλεγχο, πρόληψη, ανίχνευση, αποκατάσταση και ορατότητα

GravityZone Business Security

Enterprise - Επίπεδα Ασφαλείας

Διεθνής Αναγνώριση

Η Bitdefender αναγνωρίζεται ως ηγέτης στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο από ανεξάρτητους οργανισμούς δοκιμών, εταιρείες αναλυτών του κλάδου και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το GravityZone είναι το επόμενο βήμα για την αναβάθμιση της ασφάλειας. Με τη βοήθεια του EDR η ανίχνευση γίνεται ακριβέστερη και παρέχεται ένα σταθερότερο υπόβαθρο σε όλα τα endpoints. Το οποίο βοηθάει στον τρόπο απόκρισης- εάν πρέπει να μπουν αρχεία σε καραντίνα, να αποκλειστούν ή να διαγραφούν.

FAQs

Για να κάνετε αίτηση demo για το GravityZone Business Security Enterprise, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώστε την φόρμα εδώ —> https://bitdefender.gr/business-product-inquire/

Όταν ολοκληρωθεί η περίοδος του demo, επικοινωνείτε με τους συνεργάτες σας για να προμηθευτείτε ένα κλειδί άδειας χρήσης. 

Ναι, μπορείτε να λάβετε έναν μήνα δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου. Μόλις λήξει η δοκιμαστική περίοδος θα χρειαστεί να αγοράσετε τη λύση για να συνεχιστεί η χρήση αυτής.

Επιπλέον, μπορείτε να ισχυροποιήσετε οποιαδήποτε Bitdefender endpoint security λύση που χρησιμοποιείτε προσθέτοντας είτε οποιαδήποτε ή και όλες τις παρακάτω εξειδικευμένες λύσεις: 

  • Email Security για προστασία των εταιρικών email από όλες τις email απειλές, μεταξύ πολλαπλών email providers (Office365, Gmail, Exchange και άλλα)
  • Patch Management για να κρατάτε τα Windows OS και τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και προστατευμένες
  • Full Disk Encryption για προστασία των δεδομένων των endpoints

Όχι, δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στο προϊόν ούτε και στην προσφορά. Αναβαθμίσαμε το όνομα του GravityZone Ultra σε GravityZone Business Security Enterprise στις 5 Απριλίου του 2022. Δεν έχουν γίνει αλλαγές λειτουργικότητας ή δυνατοτήτων που να σχετίζονται με την αλλαγή του ονόματος.

Γίνετε μια επιχείρηση πιο
ανθεκτική στον κυβερνοχώρο

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη λύση ή την υπηρεσία που είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας.

Back to top Back to top