GravityZone Security for Email

Πολυεπίπεδη ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βασισμένη στο cloud, για οργανισμούς και παρόχους υπηρεσιών διαχείρισης (MSP). Το GravityZone Email Security προστατεύει όλους τους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υποστηρίζει υβριδικά περιβάλλοντα που χρησιμοποιούν Exchange on-premise, Microsoft365, Exchange Online ή Gmail.

Σταματήστε τις απειλές μέσω Email πριν αυτές εισέλθουν στο δίκτυο σας

Αναπαραγωγή Βίντεο

Το GravityZone Security for Email παρέχει στις επιχειρήσεις ολοκληρωμένη ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προστασία από γνωστές και αναδυόμενες απειλές, όπως επιθέσεις πλαστοπροσωπίας, Business Email Compromise (BEC), απάτη CEO, phishing, ransomware και πολλά άλλα. 

Για τους MSP χρήστες, τα χαρακτηριστικά διαχείρισης πολλαπλών μισθώσεων, η μηνιαία αδειοδότηση και οι αναφορές χρήσης, συμβάλλουν στον εξορθολογισμό των εργασιών και στην επίτευξη της αποδοτικότητας.

Ολοκληρωμένη Ασφάλεια των Email

Πολλαπλές μηχανές σάρωσης και τεχνολογιών εξασφαλίζουν την ανίχνευση απειλών που, στην πορεία, είναι εύκολες να διαχειριστούν από επιχειρίσεις οποιουδήποτε μεγέθους

Σταματάει την Απάτη

Αποκλείει μη κακόβουλου λογισμικού απειλές, όπως credential phishing, επιθέσεις BEC, απάτες CEO και άλλες.

Πλήρης Έλεγχος

Παρέχει πλήρη έλεγχο της ροής των mail, υποστηρίζει πολλαπλούς παρόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ενσωματώνεται απρόσκοπτα με το Microsoft 365.

Δυνατότητες & Πλεονεκτήματα

Αρχιτεκτονική του GravityZone Security for Email

Η λύση μας είναι 100% βασισμένη στο cloud και είναι απλή στην εφαρμογή. Η πολιτική μας χρησιμοποιεί πολλαπλές μηχανές AV, συμπεριλαμβανομένου και στατικού sandboxing των συνημμένων αρχείων. Προσφέρει επίσης πλήρη ανάλυση των εισερχομένων και εξερχομένων email χρησιμοποιώντας απεριόριστες λίστες με λέξεις-κλειδιά.

GravityZone Security for Email

Πολυεπίπεδη προστασία email για επιχειρήσεις και MSPs με δυνατότητα προστασίας όλων των επιχειρησιακών email service providers.

Προηγμένη Ανάλυση Απειλών

Συνδυάζει παραδοσιακά χαρακτηριστικά πρότυπων μηνυμάτων που ταιριάζουν σε αλγόριθμους ανάλυσης για να επιτύχει την πιο σωστή ανίχνευση και να προστατεύσει πλήρως τα δίκτυα των επιχειρήσεων απέναντι σε στοχευμένες email απειλές – χωρίς καθόλου σχεδόν, false positives. 

Πολυεπίπεδη Σάρωση

Πολλαπλές παραδοσιακές μηχανές AV και anti-spam που βασίζονται σε ψηφιακές υπογραφές και συμπεριφορές για να είναι σε θέση να ανιχνεύσουν όλες τις μορφές malware και spam, συμπεριλαμβανομένων των zero-day παραλλαγών.

Πολυεπίπεδη ανάλυση & έλεγχος

Βαθιά ανάλυση από τις λειτουργίες πολυεπίπεδης σάρωσης εξετάζει όλες τις πτυχές των email, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους, του περιεχομένου, των συνημμένων, των επικεφαλίδων, του αποστολέα, των παραληπτών και των συνδέσμων, και στη συνέχεια αναλαμβάνει αυτόματες ενέργειες όπως παράδοση, καραντίνα, επαναδρομολόγηση, ειδοποίηση ή απόρριψη του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Διαχείριση & έλεγχος

Οι διαχειριστές IT έχουν τον πλήρη έλεγχο για να προσαρμόσουν τον τρόπο με τον οποίο η αλληλογραφία εισέρχεται και εξέρχεται από τον οργανισμό, να δημιουργήσουν λίστες με λέξεις κλειδιά και να χρησιμοποιήσουν κανόνες για να αναλύσουν τα μηνύματα.  Στη συνέχεια θα είναι σε θέση να ενεργήσουν με βάση εμπιστευτικών ή ευαίσθητων πληροφοριών.

Διεθνής Αναγνώριση

Η Bitdefender αναγνωρίζεται ως ηγέτης στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο από ανεξάρτητους οργανισμούς δοκιμών, εταιρείες αναλυτών του κλάδου και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Είμαι υπέρ του εξορθολογισμού, της απλοποίησης και της συνοχής των πραγμάτων σε όλους τους τομείς. Έτσι, η Bitdefender ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να ενοποιήσουμε και να διαχειριστούμε την ασφάλεια των endpoint και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας σε όλα τα φυσικά και στα Azure cloud περιβάλλοντα από μία κονσόλα.

FAQs

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο παραμένει ως το πιο συνηθισμένο κανάλι για ευκαιριακές και στοχευμένες επιθέσεις, καθώς και μία σημαντική πηγή απώλειας δεδομένων. Σύμφωνα με έρευνα της Radicati Group το 94% των malware λαμβάνεται μέσω email

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα emails είναι: 

1.     Η αρχική διεύθυνση URL, με τη μορφή συνδέσμου σε ένα exploit kit ή έναν phishing ιστότοπο .

2.     Το συνημμένο αρχείο, με τη μορφή ενός dropper ή payload. 

3.     Το αρχικό σημείο για μια επίθεση κοινωνικής μηχανικής, όπως στην περίπτωση των επιθέσεων BEC ή των phishing επιθέσεων με διαπιστευτήρια.

Οι απειλές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν εξελιχθεί πολύ για να αποφεύγουν την ανίχνευση από τις παραδοσιακές τεχνολογίες ασφαλείας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ιδίως από εκείνες που βασίζονται μόνο σε ένα τυπικό antivirus. Οι συγκεκριμένες απειλές συγκλίνουν επίσης με άλλες απειλές, συνδυάζοντας την κοινωνική μηχανική, αντιγραφή ταυτότητας, τοποθεσίες phishing, το κακόβουλο λογισμικό και τα exploits για να καταφέρουν να αποφύγουν τις τυπικές λύσεις ασφαλείας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να διεισδύσουν στους οργανισμούς.

Το Business Email Compromise (BEC), επίσης γνωστός ως απάτη CEO, είναι όταν ένας εισβολέας προσποιείται κάποιον που δεν ανήκει στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, συνήθως ένα στέλεχος της εταιρείας σας ή ένας διευθυντής, για να πείσει τον υπάλληλο να διοχετεύσει χρήματα σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που ελέγχεται από τον εισβολέα ή να τον εξαπατήσει ώστε να μοιραστεί ευαίσθητα δεδομένα με τον εισβολέα. Αυτού του είδους οι απάτες εκτροπής μισθοδοσίας αντιστοιχούν σε απώλειες απάτης ύψους 8 εκατομμυρίων δολαρίων το 2019. 

Το GravityZone Security for Email παρέχει την καλύτερη προστασία από επιθέσεις πλαστοπροσωπίας και κοινωνικής μηχανικής, spear-phishing malware και ransomware. 

Όταν ενσωματωθεί με την cloud-based υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το GravityZone Security for Email φιλτράρει τα email του οργανισμού σας πριν φτάσουν στα endpoints σας, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα να αποτραπεί η είσοδος επιβλαβών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο δίκτυό σας εξαρχής.

Το GravityZone Security for Email είναι διαθέσιμο ως add-on στην cloud κονσόλα του GravityZone. Απλά αλλάξτε τα MX records για να ανακατευθύνετε τα εισερχόμενα email μέσω των cloud email security servers της Bitdefender.

Για εξερχόμενο φιλτράρισμα, ρυθμίστε τους smart hosts για την επαναδρομολόγηση του email. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στους οδηγούς εγκατάστασης για οργανισμούς και MSP.

Στο  GravityZone Security for Email περιλαμβάνονται reports συγκέντρωσης spam, γενικού ελέγχου και top trend αναφορές. Επιπλέον, οι διαχειριστές έχουν την δυνατότητα να ορίσουν τα δικά τους report μέσω ενός report builder τα οποία μπορούν να τα αποθηκεύσουν και να εξάγουν.

Το GravityZone Security for Email αξιοποιεί βασικές μεθόδους ελέγχου ταυτότητας αποστολέα, όπως SPF, DKIM και DMARC, σε συνδυασμό με τις λίστες παρακολούθησης που μπορούν να ανιχνεύσουν τα πραγματικά ονόματα των χρηστών μέσα στα πεδία των κεφαλίδων και των διευθύνσεων του φακέλου για να συμβάλει στην προστασία από εξελιγμένες επιθέσεις πλαστοπροσωπίας και απάτης CEO.

Το GravityZone Security for Email έχει αποδεδειγμένα υψηλή ακρίβεια φιλτραρίσματος ιών και spam. Η ανώτερη προστασία που παρέχουν οι λύσεις ασφαλείας της Bitdefender υποστηρίζεται από ανεξάρτητες εργαστηριακές δοκιμές και επιβεβαιώνεται από τους πελάτες μας

Απαιτήσεις

Γίνετε μια επιχείρηση πιο
ανθεκτική στον κυβερνοχώρο

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη λύση ή την υπηρεσία που είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας.

Back to top Back to top