Σύγκριση Προϊόντων

Βρείτε την ασφάλεια που σας ταιριάζει.

Με τον παρακάτω πίνακα γρήγορης σύγκρισης,
το Bitdefender σας διευκολύνει την εύρεση της δική σας τέλειας λύσης ασφάλειας.

Η καλύτερη Ασφάλεια για όλες τις πλατφόρμες

Συγκρίνετε τα βραβευμένα προϊόντα μας και αποκτήστε την καλύτερη προστασία, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε τα πράγματα που έχουν σημασία για εσάς ενώ εμείς χειριζόμαστε την ασφάλεια σας.
Εώς 3 υπολογιστές / 1 'Ετος
32.99
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BEST SELLER

Bitdefender

Total Security

Εώς 5 συσκευές / 1 'Ετος
34.99
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εώς 15 συσκευές / 1 'Ετος
54.99
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πλήρης προστασία δεδομένων σε πραγματικό χρόνοΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ

Απόλυτη ισχύς και η πιο αποτελεσματική λύση κατά του κακόβουλου λογισμικού – malware διαθέσιμη σήμερα. Λειτουργεί εναντίον όλων των ηλεκτρονικών απειλών - από ιούς, malware, worms και Trojans, έως και ransomware, zero-day exploits, rootkits και spyware. Τα δεδομένα και τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλή.

Advanced Threat Defense

Η βελτιωμένη τεχνολογία μας που βασίζεται στη συμπεριφορά εντοπίζει και αποκλείει τις προηγμένες απειλές malware και τα ransomware

Αποτροπή επιθέσεων Web

Η τεχνολογία Web filtering εξασφαλίζει ότι ποτέ δεν θα βρεθείτε σε μια επικίνδυνη ιστοσελίδα

Anti-Phishing & Προστασία από Απάτες

Αποτρέπει το phishing ή τις online απάτες όταν αγοράζετε, κάνετε τραπεζικές συναλλαγές ή απλά σερφάρετε.

Bitdefender Photon™

Αυτή η πρωτοποριακή αποκλειστική τεχνολογία βοηθά το Antivirus να προσαρμοστεί στο συγκεκριμένο hardware και λογισμικό του συστήματός σας για να εξοικονομήσει υπολογιστικούς πόρους και να βελτιώσει την ταχύτητα και την απόδοση.

Παγκόσμιο δίκτυο προστασίας

Η πιο βαριά σάρωση πραγματοποιείται στο cloud, επομένως πρακτικά είναι μηδενική η επίδραση στους τοπικούς πόρους σας. Αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα και η απόδοση του συστήματος σας παραμένουν ανεπηρέαστες. Και τα αρχεία σας παραμένουν εντελώς ιδιωτικά: το Bitdefender δεν σαρώνει το πραγματικό περιεχόμενο των αρχείων σας και ποτέ δεν τα ανεβάζει ή τα αποθηκεύει στο cloud.

Network Threat PreventionΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ

Φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ανίχνευσης και αντιμετώπισης των απειλών στο διαδίκτυο. Αυτή η νέα τεχνολογία ανάλυσης των απειλών μπορεί να εντοπίσει ύποπτες δραστηριότητες σε επίπεδο δικτύου και να μπλοκάρει εξελιγμένες σε επίπεδο δικτύου ενέργειες, κακόβουλα προγράμματα ή συνδέσμους σχετιζόμενες με botnet και επιθέσεις brute force.

Πολλαπλά επίπεδα προστασίας κατά Ransomware

Πολλαπλά επίπεδα προστασίας κατά των ransomware διατηρούν τα αρχεία σας ασφαλή από την κρυπτογράφηση.

Αξιολόγηση ευπαθειώνΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ

Σαρώστε για τρύπες ασφαλείας και τρωτά σημεία με ένα μόνο κλικ. Το Bitdefender ελέγχει τον υπολογιστή σας για ξεπερασμένο και ευάλωτο λογισμικό, patches ασφαλείας των Windows που λείπουν και τις δυνητικά ανασφαλείς ρυθμίσεις του συστήματος, και υποδεικνύει την καλύτερη λύση αντιμετώπισης.