Τρόποι Αποστολής

Αγοράζοντας από το Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα της Bitdefender παραλαμβάνετε το προϊόν που επιλέξατε σύμφωνα με τα παρακάτω:
 
Άμεσα στο email σας ! Στην περίπτωση αγοράς μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας Master Card & Visa ή μέσω PayPal:
Ο πιστωτικός έλεγχος και η χρέωση γίνετε αυτόματα την στιγμή που βάζετε την παραγγελία σας, και με την έγκριση της συναλλαγής λαμβάνετε στα επόμενα λίγα λεπτά στο email που έχετε δηλώσει το κλειδί ενεργοποίησης του προϊόντος, το link για να κάνετε download την εφαρμογή, οδηγίες εγκατάστασης και την Απόδειξη Λιανικής ή το Τιμολόγιο σας.     
 
Κατόπιν επιβεβαίωσης της Τραπεζικής Κατάθεσης στο email σας:
Με την ολοκλήρωση τοποθέτησης της παραγγελίας, λαμβάνετε στο email που έχετε δηλώσει άμεσα την επιβεβαίωση λήψης της, όπως επίσης και τα στοιχεία του Τραπεζικού μας λογαριασμού για να προχωρήσετε στην κατάθεση. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μέσω email όταν γίνει εκκαθάριση του πόσου στο λογαριασμό μας. Θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει το κλειδί ενεργοποίησης του προϊόντος, το link για να κάνετε download την εφαρμογή, οδηγίες εγκατάστασης και την Απόδειξη Λιανικής ή το Τιμολόγιο σας.
 
.
Στο χώρο σας ! Στην περίπτωση αγοράς μέσω Αντικαταβολής:
Με την ολοκλήρωση τοποθέτησης της παραγγελία, θα λαμβάνετε στο email που έχετε δηλώσει άμεσα την επιβεβαίωση λήψης της. Την επόμενη εργάσιμη ημέρα η παραγγελία θα αποσταλεί με συνεργαζόμενη εταιρία Courier σε εσάς. Ανάλογα την περιοχή της Ελλάδος που ζητήσατε παράδοση θα παραλάβετε σε 1-2 εργάσιμες ημέρες φάκελλο με τα εξής: το κλειδί ενεργοποίησης του προϊόντος, το link για να κάνετε download την εφαρμογή, οδηγίες εγκατάστασης και την Απόδειξη Λιανικής / Τιμολόγιο.
Όταν η Courier παραλάβει από την έδρα μας θα σας στείλουμε email με το Τracking No της αποστολής για να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της παράδοσης online. Στην courier θα πληρώσετε μετρητά την αξία της παραγγελίας. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για την Ελλάδα.
Back to top Back to top