10 λόγοι για να ανανεώσετε την προστασία Bitdefender, πριν λήξει

Οποιοδήποτε προϊόν της  Bitdefender και αν επιλέξατε για την προστασία σας, μας τιμά η επιλογή σας. Καθώς όμως η συνδρομή πλησιάζει προς το τέλος της, θα αρχίσετε να λαμβάνετε email που θα σας υπενθυμίζουν να την ανανεώσετε.

Δεν είναι απλώς μάρκετινγκ, είναι φροντίδα.

Ακόμη και μια μέρα χωρίς προστασία μπορεί να γεμίσoυν οι συσκευές σας με κακόβουλο λογισμικό. Η ανάκτηση από επιθέσεις, διαρροές ή ransomware σας κοστίζει περισσότερα χρήματα, χρόνο και προσπάθεια από ό,τι η επέκταση της προστασίας. Ο καλύτερος τρόπος για να τους αποφύγετε είναι να προστατεύετε όλες τις συσκευές ενεργοποιώντας τη συνεχή προστασία από τον κεντρικό λογαριασμό Bitdefender.

Λόγοι για να μείνετε στην Bitdefender:

1. Η καλύτερη και πιο καινοτόμος λύση ασφαλείας στην αγορά

Τα εργαστήριά μας ανακαλύπτουν 400 νέες απειλές /λεπτό και επικυρώνουν 30 δισεκατομμύρια ερωτήματα σχετικά με απειλές καθημερινά. Εξουδετερώνουμε τις  zero-day απειλές σε <3 δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση, αναλύουμε δεδομένα από > 500 εκατομμύρια αισθητήρες σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Όταν αγοράζετε ένα προϊόν Bitdefender, θέτετε σε λειτουργία την εξαιρετική υποδομή ασφάλειας για προστασία από ιούς, spyware, χάκερς, spam, phishing κλπ.

  1. Βραβευμένη ασφάλεια
  • ΗBitdefenderείναιοπρομηθευτήςμεταπερισσότεραβραβείαΠροϊόντος της Χρονιάς από το AV-Comparatives, έχοντας κερδίσει 4 φορές.
  • ΤαπροϊόνταασφαλείαςBitdefenderέχουνβραβευτεί από το PC MAG 48 φορές.
  • Τατελευταία10χρόνια, η Bitdefender κυριαρχεί στα αποτελέσματα προστασίας του AV-TEST, χάρη στο καινοτόμο τεχνολογικό της μείγμα.
  1. Διαχείριση ασφάλειας από την Bitdefender Central app

    Η Bitdefender είναι ο μόνος πάροχος ασφάλειας με μια εφαρμογή που επιτρέπει να διαχειρίζεστε την ασφάλειά σας εν κινήσει. Με την εγκατάσταση της εφαρμογής, μπορείτε να κάνετε σάρωση, ενημερώσεις και έλεγχο για απειλές από οποιαδήποτε συσκευή, όποτε θέλετε, όπου κι αν βρίσκεστε.

  2. Πρόσβαση υποστήριξης κάθε στιγμή

    Ως χρήστης μας, έχετε πρόσβαση στην ομάδα υποστήριξης της Bitdefender, μέσω ζωντανής συνομιλίας, email και τηλεφώνου.

  3. Λαμβάνετε αυτόματες αναβαθμίσεις

Έχετε πάντα την τελευταία έκδοση του Bitdefender. Κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί να ενημερώνεται αυτόματα.

  1. Προστασία σε πραγματικό χρόνο

Είμαστε πολύ περήφανοι για τη λειτουργία προστασίας σε πραγματικό χρόνο της Bitdefender. Θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε Real-Time Peace of Mind!
Σας προστατεύει συνεχώς, αθόρυβα, σαν αόρατη ασπίδα. Μπορείτε να ελέγξετε την δραστηριότητα στον Bitdefender Central λογαριασμό σας.

  1. Συνεχής προστασία χωρίς κενά ασφάλείας
    Οι κινητές σας συσκευές αποθηκεύουν βασικά κομμάτια της ζωής σας. Όσο περισσότερο τις χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο γίνονται μέρος του εαυτού σας. Οι χάκερ δεν κάνουν διαλείμματα και αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε την πολυτέλεια να θέσετε την ασφάλειά σας σε παύση.
  2. Οι διαδικτυακές απειλές είναι πραγματικές

Κάθε χρόνο, συντάσουμε μια έκθεση σχετικά με τις κακόβουλες συμπεριφορές που συναντώνται στο διαδίκτυο και πως να τις αντιμετωπίσετε.

Οι επιθέσεις Ransomware αυξάνονται, οι spammers γίνονται πιο πονηροί, περισσότερα trojans κυνηγούν τα χρήματά σας, περισσότερες στοχευμένες επιθέσεις στα Android. Παρόλα αυτά, ορισμένοι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι διαδικτυακοί κίνδυνοι είναι μύθος.

  1. Αξίζετε εκατομμύρια για τους χάκερ

Τα λύτρα για δεδομένα, η κλοπή και πώληση προσωπικών πληροφοριών είναι ο τρόπος με τον οποίο οι χάκερς βγάζουν τα προς το ζην. 

Το ερώτημα είναι: θέλετε να τους βοηθήσετε?

  1. Εξοικονόμηση χρημάτων, χρόνου και ενέργειας

H έρευνα της Statista έδειξε πως το 47% των ερωτηθέντων, τους ζητήθηκε να πληρώσουν μεταξύ 500-2.000$. Εάν κάνετε υπολογισμούς, θα δείτε πόσα χρόνια προστασίας μπορείτε να καλύψετε με το ίδιο ποσό. Όσο για το χρόνο και την ενέργεια που ξοδεύετε για να ανακάμψετε από μια επίθεση – το ξέρετε καλύτερα, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι είναι ανεκτίμητα!

Ανανεώστε τη συνδρομή σας και επωφεληθείτε στο μέγιστο βαθμό για οποιοδήποτε προϊόν διαθέτετε.

Back to top Back to top