GravityZone CSPM+

Χρησιμοποιήστε το GravityZone CSPM+ για να έχετε πλήρη ορατότητα της παραμετροποίησης και του ρίσκου του cloud περιβάλλοντός σας και να επικεντρώσετε τις ενέργειές σας για συμμόρφωση.

Στοχεύοντας πέρα από την διαχείριση της ασφάλειας στο Cloud

Το GravityZone CSPM+, σχεδιάστηκε για να προσφέρει ευκολία και σιγουριά για την προστασία στο Cloud. Το CSPM+ παρέχει ορατότητα στην εγκατάστασή σας στο cloud και εμφανίζει αυτόματα τις παραμετροποιήσεις που βρίσκονται εκτός των πλαισίων συμμόρφωσης και των best practices. Προχωρώντας πέρα ​​από την τυπική διαχείριση της ασφαλείας στο Cloud (CSPM), το Gravity Zone CSPM+ εντοπίζει και χαρτογραφεί επιπλέον λογαριασμούς με υψηλά δικαιώματα στο Cloud Infrastructure Entitlement Management (CIEM). Τέλος, το CSPM+ περιλαμβάνει και ανίχνευση απειλών για να ειδοποιεί τις ομάδες ασφαλείας για πιθανά θέματα που αφορούν την προστασία της εγκατάστασης στο cloud.

Ορατότητα του ρίσκου κινδύνου επίθεσης

Καταγράψτε την υποδομή σας στο cloud, εντοπίστε misconfigurations και λογαριασμούς με αυξημένα δικαιώματα και περιορίστε το ρίσκο κινδύνου επίθεσης.

Χαρτογράφηση της συμμόρφωσης

Εξαλείψτε τις χειροκίνητες ενέργειες διατήρησης της συμμόρφωσης, με την άμεση ανάδειξη των προβληματικών παραμετροποιήσεων με βάση τις ανάγκες συμμόρφωσης.

Εντοπισμός Απειλών & Απόκριση

Εντοπίστε τις απειλές και αξιοποιήστε τα αποτελέσματα που θα εμφανιστούν αναλυτικά στο γραφικό περιβάλλον του Incident Advisor.

Προσδιορίστε και ενισχύστε την cloud υποδομή σας με το GravityZone CSPM+ ως μέρος μιας ισχυρής πλατφόρμας ασφάλειας.

 

Το CSPM+ σχηματίζει το Bitdefender Cloud Native Security όταν συνδυάζεται με το Cloud Workload Protection που παρέχεται από το Gravity Zone Business Security Premium και Gravity Zone Business Security Enterprise.

Δυνατότητες & Πλεονεκτήματα

Η Bitdefender διακρίθηκε ως Visionary

Είμαστε υπερήφανοι που διακριθήκαμε ως Visionary στο 2023 Gartner® Magic Quadrantfor Endpoint Protection Platforms. Μάθετε γιατί η Bitdefender ονομάστηκε Visionary – διαβάστε την έκθεση σήμερα!

Τεχνολογία & Αρχιτεκτονική

Ισχυρές αξιολογήσεις

Ένα ευρύ σύνολο κανόνων και καθεστώτων συμμόρφωσης για cloud υποδομές, ώστε οι ομάδες σας να μπορούν να επικεντρωθούν στην οικοδόμηση αξίας χρησιμοποιώντας πλατφόρμες cloud.

Ελαχιστοποίηση του χρόνου που προσδίδει αξία

Η προσέγγιση χωρίς agent σημαίνει ότι θα δείτε αποτελέσματα σε λίγα λεπτά και θα συνεχίσετε να βλέπετε χωρίς διαρκή συντήρηση.

Ευρύ πεδίο εφαρμογής της ασφάλειας

Οι διαχειριστές, εξειδικευμένοι ή όχι, επωφελούνται από τα κατανοητά αποτελέσματα ανίχνευσης των απειλών καθώς από τις συστάσεις για τις ενέργειες που πρέπει να λάβουν όπως παρουσιάζονται στον Incident Advisor.

Ολοκληρώνει το Cloud Native

Φιλοσοφία προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα με τα πανίσχυρα εργαλεία του GravityZone CSPM+ που συμπληρώνουν την ασφάλεια των εργασιών σας στο cloud.

Διεθνής Αναγνώριση

Η Bitdefender έχει αναγνωριστεί τόσο από εταιρείες αναλυτών του κλάδου όσο και από ανεξάρτητους οργανισμούς δοκιμών.​

FAQs

Στα public cloud περιβάλλοντα περιλαμβάνονται πολλές ρυθμίσεις που σχετίζονται με την συμπεριφορά της πλατφόρμας. Στις ρυθμίσεις αυτές περιλαμβάνονται και τα δικαιώματα που παρέχονται στα “identities” (τα οποία σε γενικές γραμμές ονομάζονται user ή service accounts).

Ο γρήγορος ρυθμός του cloud είναι πολύτιμος για τις ομάδες που δημιουργούν και παραδίδουν γρήγορα εφαρμογές και λειτουργίες για να διατηρήσουν τον οργανισμό τους μπροστά από τους άλλους. Ο ίδιος ταχύς ρυθμός μπορεί ταυτόχρονα να οδηγήσει σε προβλήματα αν υπάρχουν misconfigurations ή λογαριασμοί με υπερβολικά δικαιώματα.

Το CSPM+ αναλαμβάνει να αυτοματοποιήσει την διαρκή αξιολόγηση της παραμετροποίησης της cloud πλατφόρμας ενός οργανισμού, ώστε να τον βοηθήσει να μειώσει τον κίνδυνο επίθεσης, να επιταχύνει τη συμμόρφωση και να εντοπίσει έγκαιρα τις απειλές ενισχύοντας την πρόληψη και την επιτυχή αντιμετώπισή τους.

Ναι. Η εν λόγω τεχνολογία προέκυψε από την εξαγορά της Horangi από την Bitdefender.

Λόγω της modular αρχιτεκτονικής των τεχνολογιών GravityZone και Horangi, η ενσωμάτωση ήταν πολύ γρήγορη.

Ναι. Στην άδεια του CSPM+ περιλαμβάνονται οι λειτουργίες CSPM, CIEM και Threat Detection and Response.

Ενώ το CSPM+ είναι καινούργιο για την GravityZone, η τεχνολογία αυτή έχει ήδη μία αποδεδειγμένη πορεία.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει εγκατασταθεί, εδώ και αρκετά χρόνια, σε πολλά περιβάλλοντα: από μεγάλους οργανισμούς (με 25k+ εργαζομένους) έως μικρές νεοσύστατες επιχειρήσεις, και έχει μάλιστα αναφερθεί σε εκθέσεις της Gartner με το όνομα Horangi Warden.

Γίνετε μια επιχείρηση πιο
ανθεκτική στον κυβερνοχώρο

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη λύση ή την υπηρεσία που είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας.

Back to top Back to top