Bitdefender Managed Detection and Response (MDR+SOC)

Οι επιτιθέμενοι εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο. Και εμείς το ίδιο. Η υπηρεσία Bitdefender MDR παρέχει άμυνα 24x7 έναντι των απειλών στον κυβερνοχώρο, μέσω των παγκόσμιων SOC εγκαταστάσεών μας.

Το Bitdefender MDR ανταποκρίνεται άμεσα στη μεγαλύτερη ανάγκη σας για ασφάλεια – τον άνθρωπο.

 

 

Η πρόσβαση σε τεχνολογίες ασφαλείας δεν ήταν ποτέ εμπόδιο, αλλά η πρόσληψη, η εκπαίδευση και η διατήρηση επαγγελματιών ασφαλείας για τη διαχείριση αυτών των τεχνολογιών δεν ήταν ποτέ πιο δύσκολη και ακριβή.

Το Bitdefender MDR παρέχει.

 

  • 24x7 προστασία, από ένα παγκόσμιο δίκτυο SOC εγκαταστάσεων, διασφαλίζοντας διαρκή υποστήριξη

  • Άρτια εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους αναλυτές ασφάλειας και πληροφοριών με εκτενή εμπειρία στην καταπολέμηση εξελιγμένων απειλών και επιθέσεων

  • Άμεση κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών της ομάδας σας  στην ασφάλεια

  • Την κορυφαία στον κλάδο πλατφόρμα ασφαλείας της Bitdefender, ενισχυμένη με πρόσθετα εργαλεία SOC και AI

Ανάλυση, όχι ειδοποιήσεις

Πολλοί προμηθευτές MDR χρησιμοποιούν αυτοματισμό για την παρακολούθηση και τον εντοπισμό, και στη συνέχεια, τη συγκέντρωση και την αποστολή ειδοποιήσεων σε εσάς.

Το βάρος εξακολουθεί να είναι στην ομάδα σας που πρέπει να αξιολογήσει όλα αυτά τα δεδομένα. Το Bitdefender MDR διαχειρίζεται ολόκληρο τον κύκλο ζωής των συμβάντων, αναλύοντας χιλιάδες ειδοποιήσεις, δίνοντας σε εσάς απαντήσεις και συστάσεις. Δείτε τα πάντα με διαφάνεια στο MDR portal και λάβετε ειδοποίηση μόνο για ό,τι σας ενδιαφέρει.

Γρήγορη, αποφασιστική απόκριση

Τι συμβαίνει όταν ένας εισβολέας καταφέρει να παρακάμψει τα μέτρα προστασίας; Οι αναλυτές ασφαλείας μας, αξιολογούν γρήγορα τα συμβάντα και λαμβάνουν αποφασιστικά μέτρα για τον περιορισμό και τον μετριασμό της απειλής.

Το Bitdefender MDR περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά προεγκεκριμένων ενεργειών PAA που επιτρέπουν στους αναλυτές ασφαλείας μας να πραγματοποιούν προληπτικές ενέργειες όταν ο χρόνος είναι κρίσιμος. Το Bitdefender MDR είναι ανθρωποκεντρική υπηρεσία με τους αναλυτές στον κρίσιμο βρόγχο της απόκρισης.

Η καλύτερη πλατφόρμα ασφαλείας στην κατηγορία της

Δεν χρειάζεται να ανταλλάξετε την αποτελεσματικότητα με την οικονομία. Το Bitdefender MDR περιλαμβάνει την κορυφαία πλατφόρμα ασφαλείας GravityZone, που αναγνωρίζεται ως Leader από την Forrester, Visionary από την Gartner και τοποθετείται με συνέπεια #1 σε ανεξάρτητες δοκιμές από φορείς όπως ο MITRE ATT&CK, το AV-TEST, και το AV-Comparatives. 

Επιπλέον, η Bitdefender αναπτύσσει την πλατφόρμα, παρέχοντας διαρκώς στους πελάτες τεχνολογίες αιχμής για την θωράκιση, την ασφάλεια και την ενοποίηση.

Διεθνής Αναγνώριση

Η Bitdefender έχει αναγνωριστεί τόσο από εταιρείες αναλυτών του κλάδου όσο και από ανεξάρτητους οργανισμούς δοκιμών.​

24x7 Προστασία

Το παγκόσμιο δίκτυο των SOC εγκαταστάσεών μας λειτουργεί όχι μόνο όταν εργάζεστε αλλά όλο το εικοσιτετράωρο και σας καλύπτει σε όλο τον κόσμο. Εάν εντοπιστεί κάποιο συμβάν ασφαλείας, το SOC μας θα αναλάβει δράση και ένας διαχειριστής θα καλέσει την επαφή έκτακτης ανάγκης που έχετε δηλώσει εντός 30 λεπτών και θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με την εταιρείας σας καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος.

Προ-εγκεκριμένες Ενέργειες (PAAs)

Μια ολοκληρωμένη σειρά από PAAs παρέχει γρήγορες και αποφασιστικές ενέργειες απόκρισης για τον μετριασμό των περιστατικών ασφαλείας. Οι αναλυτές μας αξιολογούν, ερευνούν και αναλαμβάνουν δράση πιο γρήγορα από οποιαδήποτε ομάδα.

Ανάλυση αιτιών και επιπτώσεων των συμβάντων

Εντοπίζουμε τους αρχικούς παράγοντες της απειλής και τις πιθανές επιπτώσεις κατά τη διάρκεια συμβάντων, προσφέροντας ολοκληρωμένες αναλύσεις και τεκμηρίωση στις εκθέσεις της μετέπειτα δράσης. Ξεκινάμε με ενισχυμένη παρακολούθηση για 72 ώρες για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα συμβούν παρόμοια ή σχετικά περιστατικά.

Threat Hunting

Εκατοντάδες εκατομμύρια τερματικά επιτρέπουν στους ερευνητές ασφάλειας στα Labs και στην ομάδα MDR & Threat Intelligence της Bitdefender, να συνθέτουν έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών για τις απειλές και τις μεθόδους των επιτιθέμενων, ενημερώνοντας συνεχώς τις εγκαταστάσεις που υποστηρίζουμε.

Συστάσεις Ειδικών

Εκτός από την παροχή πλήρους κάλυψης ασφάλειας, αναβαθμίζουμε την ομάδα  Πληροφορικής σας. Η εξειδικευμένη ομάδα μας παρέχει συστάσεις για τη βελτίωση των γνώσεών σας σε θέματα ασφαλείας, καθώς και διορθωτικές ενέργειες για την αποφυγή πιθανών συμβάντων.

MDR Portal and Reporting

Το MDR portal που διαθέτετε παρέχει μηνιαίες αναφορές για την υπηρεσία. Η έκθεση παρέχει ουσιαστικές πληροφορίες για συμβάντα ασφαλείας, υπογραμμίζει τις τάσεις της κυβερνοασφάλειας και καθοδηγεί τις προσπάθειες αποκατάστασης, προσφέροντας απαράμιλλη διαφάνεια στην υπηρεσία MDR.

Η Bitdefender διακρίθηκε ως Leader στο The Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023

Η ανεξάρτητη έκθεση αξιολόγησε τους κορυφαίους παρόχους και τον τρόπο με τον οποίο συγκρίνονται, επιβεβαιώνοντας τη Bitdefender ως παγκόσμιο ηγέτη στην κυβερνοασφάλεια. Η έκθεση σημειώνει ότι η Bitdefender “διαφοροποιείται με την επιθετική νοοτροπία της που βασίζεται στην πρόληψη”.

Δείτε το MDR Portal μας

Σε αυτή τη διαδραστική περιήγηση, μπορείτε να εξερευνήσετε τις διάφορες οθόνες του MDR Portal και να δείτε πώς ακριβώς χρησιμοποιείται από τους ειδικούς αναλυτές ασφαλείας μας για να σας προστατεύουν.

Το Bitdefender MDR με απλά λόγια

Προστασία

Η κορυφαία στο είδος της προστασία τερματικών είναι ενσωματωμένη στην έκδοση EDR της Bitdefender για να παρέχει την υψηλότερη αποτελεσματικότητα έναντι προηγμένων επίμονων απειλών και να εμποδίζει τις περισσότερες επιθέσεις πριν εκτελεστούν. Οι επιπρόσθετοι αισθητήρες XDR παρέχουν ενοποιημένη ανίχνευση και απόκριση σε όλα τα τερματικά, το δίκτυο, το cloud, τις εφαρμογές του O365 και του Google Workspace καθώς και την προστασία των λογαριασμών.

Εντοπισμός

Οι αναλυτές ασφαλείας της Bitdefender παρακολουθούν συνεχώς συμβάντα και ειδοποιήσεις ασφαλείας που έχουν εντοπιστεί, τα οποία και θέτουν σε προτεραιότητα με βάση τη σοβαρότητα, τον αντίκτυπο και τη συνάφεια με τις πολιτικές ασφαλείας του οργανισμού σας. Χρησιμοποιώντας προηγμένη ανάλυση AI/ML, Threat Intelligence και εξειδικευμένη γνώση, οι αναλυτές μας διερευνούν ειδοποιήσεις για να προσδιορίσουν τη φύση και το εύρος της απειλής.

Απόκριση

Οι αναλυτές ασφαλείας της Bitdefender εκτελούν άμεσα τις προεγκεκριμένες ενέργειες απόκρισης και ενέργειες για τον περιορισμό των απειλών και τον μετριασμό των επιπτώσεών τους στην υποδομή. Για ένα περιστατικό, ένας διαχειριστής λογαριασμού ασφαλείας (SAM) θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 30 λεπτών από την εκδήλωση του συμβάντος και θα στείλει μια αναφορά που παρέχει τα πρώτα ευρήματα. Μόλις επιλυθεί το συμβάν, θα λάβετε μια λεπτομερή έκθεση των μετέπειτα ενεργειών που παρέχει όλες τις απαιτούμενες λεπτομέρειες για επερχόμερνα audits.

Αναφορά

Οι πίνακες ελέγχου στο MDR portal,παρέχουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την υπηρεσία MDR και τη διαμόρφωσή της. Οι μηνιαίες αναφορές του MDR παρέχουν συνοπτικές και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με όλες τις πτυχές της υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ύποπτων συμβάντων, ερευνών και συστάσεων. Εάν υπήρξε περιστατικό ασφαλείας, θα περιληφθούν όλες οι σχετικές αναφορές και οι ενέργειες αντιμετώπισης που εκτελέστηκαν.

“Η MDR ομάδα της Bitdefender ανταποκρίθηκε, ήταν ενημερωμένη και  επίτευξε την προστασία των πολύτιμων δεδομένων μας. Η νούμερο ένα προτεραιότητά μας είναι η παροχή κορυφαίας φροντίδας των ασθενών και η Bitdefender έχει επιτύχει να την υποστηρίξει σε κάθε βήμα.”


Corporate Information Security Manager | Magrabi Hospitals and Centers

FAQs

Το Bitdefender MDR είναι μια διαχειριζόμενη υπηρεσία ασφαλείας που παρέχει προστασία 24×7 έναντι των απειλών στον κυβερνοχώρο που παρέχεται μέσω των παγκόσμιων Κέντρων Επιχειρήσεων Ασφαλείας (SOC). Η υπηρεσία περιλαμβάνει την πλατφόρμα ασφαλείας GravityZone Business Security Enterprise και τη συνεχή παρακολούθηση και απόκριση σε απειλές.


Εφαρμόζουμε αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, παραβίασης δεδομένων και άλλες απειλές στον κυβερνοχώρο. Κάνουμε τακτικά αξιολογήσεις ασφαλείας καθώς έχουμε πιστοποίηση ISO 27001 και SOC2 Type 2.

Η Bitdefender έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο τριών (3) SOC που βρίσκονται στη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ-TX), την Ευρώπη (Ρουμανία) και την Ασία-Ειρηνικό (Σιγκαπούρη). Οργανώνονται σε βάρδιες έτσι ώστε να παρέχουν πλήρη κάλυψη 24×7.

Συνδυαστικά, οι αναλυτές ασφαλείας διαθέτουν περισσότερες από 40 πιστοποιήσεις SANS, συμπεριλαμβανομένων των GCIH, GCFA, CTI, CISSP, Cloud και Forensics. Η Bitdefender επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην εκπαίδευση αναλυτών καθώς και σε  εξωτερική εκπαίδευση και συνέδρια. Οι αναλυτές μας προέρχονται από πολλούς κυβερνητικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα πληροφοριών και απειλών στον κυβερνοχώρο.

Πολλοί πάροχοι υπηρεσιών MDR χρησιμοποιούν αυτοματισμούς για την παρακολούθηση, τον εντοπισμό και στη συνέχεια, τη συγκέντρωση και την αποστολή ειδοποιήσεων σε εσάς. Ως αποτέλεσμα, το βάρος της αξιολόγησης όλων αυτών των δεδομένων παραμένει στην ομάδα σας. Αντίθετα, η υπηρεσία Bitdefender MDR διαχειρίζεται ολόκληρο τον κύκλο ζωής των ειδοποιήσεων, επιστρέφοντας σε εσάς με reports και συστάσεις.

Ναι, η υπηρεσία MDR περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σύνολο προεγκεκριμένων ενεργειών (PAA) που ενεργοποιούνται από προεπιλογή και δίνουν στους αναλυτές τη δυνατότητα να αναλάβουν γρήγορα και αποφασιστικά μέτρα σε περίπτωση που υπάρχει απειλή για το περιβάλλον των πελατών με πλήρη διαφάνεια.

Το MDR portal παρέχει προβολή σε πραγματικό χρόνο στο περιβάλλον ασφαλείας του πελάτη. Οι πίνακες ελέγχου παρέχουν συνοπτικές πληροφορίες υψηλού επιπέδου σχετικά με τα παρακολουθούμενα τελικά σημεία, ειδοποιήσεις και άλλα σχετικά δεδομένα. Επιπλέον, διατίθενται λεπτομερείς μηνιαίες αναφορές που παρέχουν ευρήματα και συστάσεις για τον συγκεκριμένο μήνα.

Γίνετε μια επιχείρηση πιο
ανθεκτική στον κυβερνοχώρο

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη λύση ή την υπηρεσία που είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας.

Back to top Back to top