Πέντε βραβεύσεις ως «Προϊόν της Χρονιάς». Δέκα χρόνια κυριαρχίας.

Έπειτα, από τη δημοσίευση της έκθεσης καταναλωτών του 2022 από το φημισμένο αυστριακό εργαστήριο δοκιμών antivirus AV- Comparatives, η Bitdefender βραβεύτηκε ως το «Προϊόν της Χρονιάς», για πέμπτη φορά μέσα σε μια δεκαετία. Η συγκεκριμένη έκθεση αναφέρεται και επιδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα ασφάλειας που κυκλοφόρησαν στην αγορά, δίνοντας βάση σε εκείνα που αναμφίβολα προσφέρουν αξιόπιστη προστασία απέναντι σε μια πληθώρα απειλών και κακόβουλων λογισμικών.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η AV-Comparatives, ανέδειξε το καλύτερο προϊόν της χρονιάς έπειτα από αυστηρή εξέταση 17 καταναλωτικών προϊόντων ασφαλείας ώστε να αποδείξουν ότι επιτυχώς μπορούν να αποκρούσουν πραγματικές απειλές του Διαδικτύου, κακόβουλα προγράμματα και προηγμένες επιθέσεις. Έπειτα, από διάφορες δοκιμές που σχεδιάστηκαν για οικιακή χρήση, η Bitdefender δικαίως κέρδισε σταθερά τη μέγιστη βαθμολογία ADVANCED+.

 

Υψηλοί δείκτες αναφοράς

Το προϊόν, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν οι προαναφερόμενες δοκιμές, είναι το Internet Security της Bitdefender. Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί σουίτα ασφαλείας για υπολογιστές Windows και έχει στόχο την προστασία των χρηστών από κακόβουλα λογισμικά, phishing και άλλες απειλές.

Πιο συγκεκριμένα, στο Advanced Threat Protection Test (ATP) της AV-Comparatives, το Internet Security της Bitdefender κέρδισε τη θέση για το κορυφαίο προϊόν έπειτα από τις εξαιρετικές επιδόσεις του σε ένα ευρύ φάσμα σεναρίων αντιμετώπισης κακόβουλων λογισμικών και απειλών. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο χρήστης ενημερώνεται πριν καν εισβάλλει κάποιος στα αρχεία του και όχι αφού κλαπούν τα προσωπικά του δεδομένα και όλα αυτά με μηδενικούς ψευδείς συναγερμούς.

 

Αξιόπιστη προστασία σε βάθος χρόνου

Η Bitdefender όλες αυτές τις χρονιές έχει αποδείξει πόσο αξιόπιστα είναι τα προϊόντα της, έπειτα από διάφορες δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί. Έχει αποδείξει την αξία της έναντι σε κορυφαίες ανεξάρτητες εταιρείες της αγοράς.

Η τεχνολογία που έχει αναπτύξει, όσον αφορά τα antivirus, κερδίζει κάθε χρόνο τις εντυπώσεις και τις καλύτερες βαθμολογίες σε διάφορες δοκιμές που πραγματοποιούνται. Κάποια βασικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει είναι τα εξής: τείχο προστασίας, φίλτρο spam, διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, γονικό έλεγχο και καταστροφέα αρχείων.

Εκτός από το βραβείο που προαναφέραμε, η Bitdefender έλαβε πρόσφατα και το βραβείο PC Mag Reader’s Choice 2023 για την οικιακή ασφάλεια.

 

Με λίγα λόγια, το «Internet Security της Bitdefender» αποτελεί την καλύτερη ασφάλεια για όλες τις απειλές στο Internet για Windows PC. Το συγκεκριμένο προϊόν διαθέτει τα εξής:

  • Προστασία κάμερας και μικροφώνου.
  • Ασυναγώνιστο εντοπισμό που εμποδίζει και τις πιο εξελιγμένες επιθέσεις.
  • Εξελιγμένο Firewall που μπλοκάρει εισβολές και φιλτράρει την κίνηση του δικτύου σας.
  • VPNγια πλήρη ανωνυμία στο διαδίκτυο.
Back to top Back to top