Η Bitdefender κέρδισε τρία βραβεία «καλύτερου προϊόντος κυβερνοασφάλειας» από το AV-TEST

Η Bitdefender, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, ανακοίνωσε ότι κέρδισε τρία σημαντικά βραβεία, και πιο συγκεκριμένα για την καλύτερη προστασία για Windows (εταιρικά προϊόντα), την καλύτερη προστασία για Windows (οικιακά προϊόντα) και την καλύτερη ασφάλεια σε Android από το AV-TEST, ένα διάσημο ανεξάρτητο ίδρυμα δοκιμών ασφάλειας πληροφορικής. Οι λύσεις Bitdefender δοκιμάστηκαν χρησιμοποιώντας σενάρια πραγματικής χρήσης κατά τη διάρκεια ενός έτους και διακρίθηκαν όλες σταθερά στα κριτήρια αξιολόγησης της προστασίας από απειλές, της απόδοσης του προϊόντος και της χρηστικότητας τους.

 

Όπως δήλωσε ο Maik Morgenstern, Διευθύνων Σύμβουλος της AV-TEST. «Αυτή η βράβευση σηματοδοτεί τη 18η χρονιά που δοκιμάζουμε το Bitdefender και κάθε χρόνο η εταιρεία αποδεικνύει την αριστεία της στην πρόληψη, τον εντοπισμό και την απόκριση στις πιο πρόσφατες απειλές».

 

Ιδιαίτερα για την επιχείρηση, το Bitdefender GravityZone Ultra, η ενοποιημένη πλατφόρμα ασφαλείας της εταιρείας για προστασία των endpoints ( EPP), την ανίχνευση και απόκριση των endpoints (EDR) και το προηγμένο risk analytics κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Προστασίας για εταιρικούς χρήστες Windows.

 

Το GravityZone απέδειξε την ικανότητά του να ενισχύει την ορατότητα και τη συσχέτιση της ανίχνευσης απειλών συνδυάζοντας την ευαισθησία και το πλούσιο πλαίσιο ασφάλειας του EDR με την ανάλυση σε όλη την υποδομή των endpoints.

Μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές μας λύσεις στο: www.bitdefender.gr 

Επικοινωνήστε μαζί μας : info@bitdefender.gr ή τηλεφωνικά στο 215-5353030

Back to top Back to top