Όλα τα προϊοντα

Endpoint. Network. Cloud.


Όνομα προϊοντος
Περιγραφή

Add ons

Πολυεπίπεδη λύση ασφάλειας email βασισμένη στο cloud προσφέρει πλήρη αποτελεσματική προστασία για email που ξεπερνά τις παραδοσιακές απειλές, σταματώντας επιπλέον τις σύγχρονες, στοχευμένες και εξελιγμένες επιθέσεις σε email, συμπεριλαμβανομένης της απάτης Business Email Compromise (BEC) και CEO.

Cloud threat intelligence, Machine Learning και behavior analytics συνεργάζονται στο traffic του δικτύου για τον εντοπισμό προηγμένων επιθέσεων και την αποτελεσματική αντιμετώπιση τους.

Enterprise business

Ολοκληρωμένη πρόληψη, ανίχνευση, απόκριση και risk analytics

Ολοκληρωμένη πρόληψη, ανίχνευση και απόκριση για endpoint, δίκτυο και cloud

Ολοκληρωμένη πλατφόρμα πρόληψης, hardening, ανάλυσης κινδύνων και συμβάντων

H υπηρεσία περιλαμβάνει 24/7 παρακολούθηση, εγκατάσταση τεχνολογιών σε επίπεδο υπολογιστή και δικτύου, εξαγωγή λεπτομερών αναλύσεων των συμβάντων, και βέβαια την εμπειρία εξειδικευμένου προσωπικού για την διερεύνηση των περιστατικών και τον αποκλεισμό απειλών από το εταιρικό δίκτυο.

Small & medium business

Πλήρης προστασία για φυσικούς και εικονικούς υπολογιστές, servers και κινητά, ασφάλεια και antispam για Exchange mailboxes - όλα διαχειρίζονται από μία μόνο κονσόλα

Ιδανικό για μικρότερες επιχειρήσεις που αναζητούν εύκολη διαχείριση και προσιτή ασφάλεια των endpoints. Καλύπτει file servers, υπολογιστές ή laptops, physical ή virtual.

Back to top Back to top