GravityZone Ultra Plus

Πρόληψη, Ανίχνευση και Απόκριση για Endpoint, Δίκτυο και Cloud

eXtended Detection and Response cybersecurity solution

Διευρυμένη Ανίχνευση και Απόκριση (xDR)

Με την ενοποιημένη λύση Ultra Plus, μπορείτε με αμεσότητα κι επιτυχία να εντοπίσετε και να σταματήσετε εξελιγμένες επιθέσεις στα τερματικά αλλά και το δίκτυο. Συνδιάζοντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες πρόληψης EDR με χαμηλές απαιτήσεις σε πόρους και το Network Traffic Security Analytics που σας δίνει ζωντανή εικόνα των ζητημάτων ασφαλείας της επικοινωνίας του δικτύου σας (ΙΡ based). Διαχειριστείτε και αποκλείστε περιστατικά ασφαλείας ολιστικά στην υποδομή σας όπου κι αν βρίσκεται.

Χαρακτηριστικά

Perfect score in Firest Attack Test by Av Comparatives To GravityZone Ultra Plus συνδυάζει πάνω από 30 εξελιγμένες τεχνολογίες για να αποκλείσει με επιτυχία εξελιγμένες απειλές και να βοηθήσει τους οργανισμούς να αποφύγουν τις διαρροές δεδομένων

Increase visibility on all Traffic for BYOD, endpoints, on-prem and cloud servers, smart medical devices, smart devices and buildings, smart cities. Ειδικά σχεδιασμένο για να είναι απλό στην κατανόηση και την διαχείριση, το GravityZone Ultra Plus ξεχωρίζει αμέσως στο σημείο που αντίστοιχες λύσεις θα ήταν εξαιρετικά περίπλοκες. Συσχετίζει έξυπνα τις ειδοποιήσεις σε όλο το ιστορικό ώστε να βοηθά τους οργανισμούς να αναγνωρίζουν έγκαιρα τις επιθέσεις και να ανταποκρίνονται ταχύτατα και αποτελεσματικά.

Bitdefender GravityZone Console view of incident filtering Μέσω της ενσωμάτωσης με το Network Traffic Security Analytics (NTSA) είναι εφικτή η προστασία συσκευών οι οποίες δεν έχουν εγκατεστημένο το client ή το λειτουργικό τους σύστημα δεν είναι συμβατό. (ΙοΤ & BYOD)

View your risk analytics in real-time inside GravityZone console H ενσωματωμένη Risk Analytics λειτουργία επιτρέπει το διαρκές asessement των συσκευών και περεταίρω βελτίωση της άμυνας των endpoints. Η απλότητα του περιβάλλοντος και οι αυτοματοποιημένες ενέργειες διασφαλίζουν την διατήρηση σε χαμηλό επίπεδο του κινδύνου επίθεσης.

Λεπτομερής ανάλυση των απειλών

GravityZone Ultra Plus offers complete visibility over cloud resources, network, and endpoints Η πλήρης ανάλυση των επιθέσεων σε όλο το εύρος του εταιρικού δικτύου (endpoint, δίκτυο και cloud) επιτρέπουν στους αναλυτές ασφαλείας να ερευνούν σε βάθος τα περιστατικά που αφορούν τόσο για αποκλεισμένες επιθέσεις όσο και ύποπτες κινήσεις.

Use Cases

Πώς λειτουργεί

Εταιρικά endpoints

Τα Workstations, Physical/Virtual Servers, καθώς και endpoints σε Cloud προστατεύονται από τον Bitdefender Agent

enterprise endpoints: laptops, desktops, mobile devices

Δικτυακά στοιχεία

Στέλνεται ένα αντίγραφο όλου του network traffic σε μία mirror port

various network components various network components

Network Probe

Αποσυμπιέζει τα meta-data του network traffic και τα στέλνει στην NTSA appliance

network traffic

Bitdefender GravityZone

Σαρώνει τα endpoints που έχουν επηρεαστεί και εκτελεί αυτοματοποιημένες ενέργειες καθαρισμού ή αποστολής στην καραντίνμα

Gravityzone full device stack protection Gravityzone full device stack protection

NTSA Appliance

Εκτελεί ML και Behavioral Analytics σε συνδυασμό με την Bitdefender Threat Intelligence για να ανιχνεύσει σε πραγματικό χρόνο εξελιγμένες απειλές

network traffic security analytics

Αναλυτής ασφαλείας

Βλέπει σε πραγματικό χρόνο όλα τα συμβάντα ασφαλείας και τα επιλύει αποτελεσματικά

secure your work devices

Σύγκριση των λύσεων Ανίχνευσης και Απόκρισης

* Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την σελίδα των MDR υπηρεσιών για περισσότερες πληροφορίες

Για μία ολοκληρωμένη σύγκριση των λύσεων επισκεφθείτε την σελίδα σύγκρισης των εταιρικών λύσεων.

Πηγές

Previous Next

Είμαστε εδώ για εσάς

Είτε μέσω τηλεφώνου, web, chat ή e-mail, η ομάδα της τεχνικής υποστήριξης είναι στη διάθεσή σας για να βοηθήσει στην εγκατάσταση, την παραμετροποίηση ή για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση που ίσως έχετε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Back to top Back to top