GRAVITYZONE ENTERPRISE SECURITY

Πολυεπίπεδη Προστασία Επόμενης Γενιάς για physical, virtual και cloud περιβάλλοντα

Bitdefender GravityZone Enterprise Security Solutions

Μία endpoint security λύση ιδανική για το γραφείο, το datacenter ή το cloud

Το Bitdefender Enterprise Security προσφέρει προστασία επόμενης γενιάς η οποία είναι διαρκώς πρώτη σε συγκριτικές δοκιμές. Χρησιμοποιείται μία ενοποιημένη κονσόλα για την ευκολότερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση της λύσης.

Το Enterprise Security βοηθάει τους οργανισμούς να προστατέψουν Datacenters, Physical endpoints , Mobile συσκευές και Exchange mailboxes με την ευχέρεια της επιλογής ποιες ακριβώς υπηρεσίες θα χρησιμοποιηθούν. Είναι εφικτή η διαχείριση απεριόριστου αριθμού endpoints κάτω από μία on-premise κονσόλα διαχείρισης.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

GRAVITYZONE ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ENDPOINTS

Εγκαταστήστε Bitdefender σε physical workstations και laptops για να αποκτήσετε βραβευμένη προστασία ακόμα και από τις πιο εξελιγμένες απειλές όπως ransomware, phishing, διαρροές δεδομένων.

GRAVITYZONE ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ VIRTUALIZED ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ

Προστατέψτε τα datacenters με μία λύση που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα περιβάλλοντα αυτά, ώστε να έχετε την ελάχιστη κατανάλωση πόρων και κορυφαίες επιδόσεις.

GRAVITYZONE ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ MOBILE ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Εγκαταστήστε με ελάχιστη προσπάθεια και διαχειριστείτε τις mobile συσκευές μέσα από την ίδια κονσόλα ασφαλείας.

GRAVITYZONE ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ EXCHANGE

Προστατέψτε τους Microsoft Exchange Servers με βραβευμένες antimalware και antispam τεχνολογίες. Η προστασία για τα email εγκαθίσταται ταχύτατα και διαχειρίζεται μέσα από την ίδια κονσόλα.

GRAVITYZONE ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ PATCH-MANAGEMENT (ΠΡΟΣΘΕΤΟ)

Τα κενά ασφαλείας αφήνουν τους οργανισμούς έκθετους σε επιθέσεις και διαρροές δεδομένων. Διατηρήστε τόσο τα λειτουργικά συστήματα όσο και τις εγκατεστημένες στα windows τερματικά εφαρμογές ενημερωμένες με το GravityZone Patch Management

GRAVITYZONE ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ (ΠΡΟΣΘΕΤΟ)

Προστατέψτε τα δεδομένα του σκληρού δίσκου αξιοποιώντας τους εγγενείς μηχανισμούς κρυπτογράφησης των Windows (Bitlocker) ή των Mac (FileVault). Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε ασφάλεια, πλήρη συμβατότητα και μεγιστοποίηση απόδοσης μέσα από την ίδια κονσόλα διαχείρισης.

HyperDetect™
Αποκλείει Επιθέσεις Πριν Εκτελεστούν

To HyperDetect είναι ένα layer προστασίας επόμενης γενιάς που ενεργεί σε pre-execution στάδιο και χρησιμοποιεί ειδικές τεχνολογίες που ανιχνεύουν hacking εργαλεία, exploits και malware obfuscation τεχνικές. Αποκλείει αποτελεσματικά τόσο τις παραδοσιακές επιθέσεις όσο και τις επιθέσεις που αποκαλούνται «επόμενης γενιάς». Έρχεται ως πρόσθετο στο GravityZone Enterprise Security.

HyperDetect a next-gen layer for spoting cyberattacks
HyperDetect a next-gen layer for spoting cyberattacks

Διαθέσιμη και η ενσωμάτωση με Splunk Enterprise και Splunk Cloud

H Splunk είναι ένας από τους κορυφαίους vendors στον τομέα των SIEM και αξιοποιεί στο έπακρο τις reporting δυνατότητες του Gravityzone, μετατρέποντας τα log files και incidents σε ευανάγνωστα και πλήρως αξιοποιήσιμα δεδομένα.

Η ενσωμάτωση του Gravityzone με το Splunk διευκολύνει τους οργανισμούς να λαμβάνουν σε πραγματικό χρόνο δεδομένα ασφαλείας για ανάλυση και παρακολούθηση και τα εμφανίζει σε μια γραφική διάταξη για να διευκολύνει την ερμηνεία και την γρήγορη λήψητων σωστών αποφάσεων.

Διαβάστε εδώ για την διαδικασία της ενσωμάτωσης του GravityZone με το Splunk και κατεβάστε από εδώ την Bitdefender splunk εφαρμογή

Πηγές

Previous Next ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ

Προδιαγραφές και Συχνές Ερωτήσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BITDEFENDER GRAVITYZONE;

Το Bitdefender GravityZone είναι η ιδανική Enterprise λύση ασφαλείας για οργανισμούς με μέτριο έως πολύ μεγάλο αριθμό endpoints. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για virtualized περιβάλλοντα ώστε να προσφέρει προστασία με την ελάχιστη κατανάλωση πόρων.

Προστατεύονται psysical και virtual μηχανές καθώς και exchange mailboxes και όλα διαχειρίζονται μέσα από την ίδια κονσόλα.

Αξιοποιώντας τους ενσωματωμένους redundancy και load-balancing μηχανισμούς μπορεί να προστατευτεί απεριόριστος αριθμός endpoints διατηρώντας την μέγιστη απόδοση.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ BITDEFENDER GRAVITYZONE;

Το GravityZone έχει σχεδιαστεί από την αρχή ώστε να αξιοποιεί πλήρως τα πλεονεκτήματα των virtualized και cloud περιβαλλόντων και να διατηρείται η κατανάλωση των πόρων σε πολύ χαμηλό επίπεδο.

Αξιοποιούνται όλες οι τεχνικές πρόληψης και ανίχνευσης που σε συνδυασμό με τις αυτοματοποιημένες ενέργειες αποκατάστασης διατηρούν τους οργανισμούς ασφαλείς.

Επιπλέον, η ενοποιημένη κονσόλα διαχείρισης και η ύπαρξη ενός client για κάθε τύπο endpoint, βοηθούν τα υπεύθυνα τμήματα να εγκαθιστούν με ταχύτητα και να διαχειρίζονται με αποτελεσματικότητα την όλη λύση.

TI ENOOEITE ME TO ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ PHYSICAL, VIRTUALIZED ΚΑΙ MOBILE ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ;

Το GravityZone έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εφικτή η διαχείριση όλων των τύπων των endpoints καθώς και της προστασίας των email κάτω από το ίδιο περιβάλλον.

Σε αντίθεση με άλλες λύσεις όπου απαιτούνται διαφορετικοί clients ή πολλαπλές κονσόλες διαχείρισης, το Bitdefender GravityZone έχει απλουστεύσει την διαχείριση της ασφάλειας ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη προστασία του οργανισμού με το ελάχιστο effort από τα IT τμήματα.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ SVE; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ;

Το GravityZone είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο εννοώντας ότι μπορείτε να επιλέξετε τις υπηρεσίες προστασίας που χρειάζεστε καθώς και τον αριθμό των endpoints που θα καλύψετε.

Αν και το GravityZone είναι virtual appliance, δεν απαιτείται η εγκατάσταση του Security for Virtualized Environments (SVE).

Με την εγκατάσταση του SVE θα πετύχετε σημαντική μείωση της κατανάλωσης των από τον host και για αυτό συνιστάται ανεπιφύλακτα, αλλά δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση του.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ GRAVITYZONE ΕΝΑ ΜΕΙΚΤΟ VIRTUALIZED ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;

Για παράδειγμα, υπάρχει η ανάγκη προστασίας VMs που υπάρχουν σε ένα VMware ESXI και σε Microsoft Hyper-V.

Μάλιστα, με το GravityZone είναι εφικτή η ενσωμάτωση με VMware vCenter και Citrix XenCenter ενώ υποστηρίζονται και άλλες virtualization πλατφόρμες όπως Microsoft Hyper-V, KVM, RedHat Enterprise Virtualization, ή Oracle Virtualization.

Όλα τα VMs ανεξάρτητα σε ποιες πλατφόρμες ανήκουν, θα διαχειρίζονται από την ίδια κονσόλα.

Εγκαταστήστε δοκιμαστικά το GravityZone Enterprise Security για να δείτε πάνω στην δική σας
υποδομή την απαράμιλλη ασφάλεια που προσφέρεται μαζί με την απλότητα της διαχείρισης

REQUEST DEMO

Είμαστε εδώ για εσάς

Είτε μέσω τηλεφώνου, web, chat ή e-mail, η ομάδα της τεχνικής υποστήριξης είναι στη διάθεσή σας για να βοηθήσει στην εγκατάσταση, την παραμετροποίηση ή για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση που ίσως έχετε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Back to top Back to top