Η Blue Soft & IT επίσημος Αντιπρόσωπος της Bitdefender

Δελτίο Τύπου Μάρτιος 2015

H Bitdefender, καινοτόμος κατασκευαστής προϊόντων Internet Security για virtualized, physical, mobile and cloud περιβάλλοντα, ανακοίνωσε  την σύναψη συμφωνίας με την Blue Soft & IT για την αποκλειστική διανομή και ανάπτυξη του brand στην αγορά της Ελλάδος και της Κύπρου. H διανομή αφορά την πλήρη σειρά προϊόντων, τόσο αυτά της οικιακής χρήσης όσο αυτά που αφορούν επιχειρήσεις.

Η Bitdefender μαζί με την Blue Soft & IT (www.bluesoft.gr) θα επικεντρωθούν να εδραιώσουν την κορυφαία σειρά προϊόντων Security, GravityZone, στο χώρο των επιχειρήσεων καθώς επίσης και στην διάθεση των βραβευμένων καταναλωτικών προϊόντων μέσω των μεγάλων αλυσίδων τεχνολογίας και των μεταπωλητών πληροφορικής.

Η Blue Soft & IT είναι ο αποκλειστικός Country Partner της Bitdefender για Ελλάδα και Κύπρο, με κύριο ρόλο να σχεδιάσει την εμπορική πολιτική, το marketing και να αναπτύσσει την Ελληνική και Κυπριακή αγορά μέσω των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της για την πλήρη σειρά των καταναλωτικών και εταιρικών προϊόντων.

 Η Bitdefender είναι μια εταιρεία τεχνολογίας στο χώρο του Security που προσφέρει λύσεις σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω ενός δικτύου ειδικευμένων τοπικών αντιπροσώπων, διανομέων και μεταπωλητών. Από το 2001, Bitdefender σταθερά παράγει βραβευμένη τεχνολογία ασφάλειας για επιχειρήσεις και καταναλωτές, και είναι κορυφαία σε τεχνολογίες virtualization και cloud. Μέσω του R & D, συμμαχιών και συνεργασιών, η Bitdefender έχει ανεβάσει τα πρότυπα ασφάλειας σε υψηλοτέρα επίπεδα, μέσω της Νο 1 βραβευμένη τεχνολογία της, αλλά και μέσω της στρατηγική συνεργασία με τους κορυφαίους παρόχους virtualization και cloud παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Blue Soft & IT, στο 215 – 5353 030  και στο info@bluesoft.gr

Blue Soft & IT Logo

Back to top Back to top