Βραβεία και Πιστοποιήσεις

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

ΣΤΑ PREMIUM ΒΡΑΒΕΙΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχια η αξιολόγηση MITRE ATT&CK® 2020

Στην πρώτη συμμετοχή του στο MITER ATT & CK Evaluation, το Bitdefender ολοκλήρωσε επιτυχώς τις αυστηρές δοκιμές αφού κάλυψε και τις 19 φάσεις επίθεσης εναντίον της περίφημης ομάδας εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο APT 29. Το Bitdefender παρέχει επίσης μεγάλο αριθμό τεχνικών, τακτικών και γενικών ανιχνεύσεων σε ολόκληρη την βασική αλυσίδα, καθώς και ειδοποιήσεις για μεσαίου μεγέθους οργανισμούς.

“Η καλύτερη EDR λύση που δεν έχετε σκεφτεί αλλά πρέπει να έχετε”

Στην πρώτη του συμμετοχή στο The Forrester® Wave ™: Enterprise Detection and Response, Q1 2020, το Bitdefender έχει επαινέσει για την απόδοση, τα αναλυτικά στοιχεία ασφαλείας, την απόκριση συμβάντων και τις απλοποιημένες δυνατότητες διαχείρισης, κερδίζοντας μια βασική ισχυρότερη θέση στην απόδοση στην κορυφαία έκθεση.

Best Protection 2019 Award

“Με σταθερά ποσοστά ανίχνευσης κακόβουλου λογισμικού σαφώς πάνω από τον μέσο όρο της βιομηχανίας, το “Endpoint Security (Ultra)” του Bitdefender αξίζει το βραβείο για την καλύτερη εταιρική προστασία“
Andreas Marx, CEO from AV-TEST.

Leader, Forrester WaveTM: Cloud Workload Security, Q4 2019

Η κορυφαία εταιρεία ανάλυσης της βιομηχανίας Forrester® έχει ορίσει την Bitdefender ως έναν από τους τρεις leaders στην αξιολόγηση των 13 κορυφαίων προμηθευτών που έχουν επιλεχθεί από μια μεγάλη λίστα προμηθευτών ασφαλείας για cloud-workload.

6/6 ΣΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ & ΕΠΙΔΟΣΗ

Μέγιστες βαθμολογίες τόσο για την προστασία όσο και για την απόδοση του προϊόντος Endpoint Security στον τελευταίο γύρο του AV-Test μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου 2019

100% ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

#1 στην κατάταξη σε πραγματικές συνθήκες προστασία που βασίζεται σε σύνολο δοκιμών που αποτελείται από 371 δοκιμαστικές περιπτώσεις (όπως κακόβουλες διευθύνσεις URL), μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2019

Hot 50 Award Winner

Το βραβείο αναγνωρίζει την επιτυχημένη εισαγωγή του Network Traffic Security Analytics (NTSA) στο portfolio των Enterprise λύσεων της Bitdefender το 2019. Το NTSA της Bitdefender ανιχνεύει προηγμένες απειλές σε πραγματικό χρόνο και αυτοματοποιεί την ταξινόμηση προειδοποιήσεων για τη βελτίωση της απόκρισης των περιστατικών.

The Forrester WaveTM: Endpoint Security Suites, Q2 2018

Η Bitdefender συγκαταλέγεται μεταξύ των επιλεγμένων εταιρειών που η Forrester κάλεσε να συμμετάσχει στην αξιολόγηση της Forrester Wave™: Endpoint Security Suites, Q2 2018.Σε αυτήν την αξιολόγηση, η Bitdefender αναφέρθηκε ως leader στις Endpoint Security Suites. Τα ευρήματα βασίστηκαν στην τρέχουσα προσφορά, στρατηγική και παρουσία στην αγορά.

VIRUS BULLETIN’S VB100 Μάρτιος 2019

Bitdefender Mail Server Security

Το βραβείο VB100 κερδίζεται από προϊόντα που αποκλείουν όλα τα αρχεία από το WildList (κακόβουλα προγράμματα που έχουν αντιμετωπισθεί από επαγγελματίες στον χώρο της ασφάλειας), ενώ δεν δημιουργούν false positives κατά τη σάρωση της μεγάλης και τακτικά ενημερωμένης συλλογής καθαρών αρχείων του Virus Bulletin.

REAL-WORLD PROTECTION TEST ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Τα αποτελέσματα αυτής της δοκιμής βασίζονται σε ένα σετ που αποτελείται από 620 περιπτώσεις δοκιμών (όπως κακόβουλες διευθύνσεις URL), που δοκιμάστηκαν από τις αρχές Μαρτίου έως τα τέλη Απριλίου.

MALWARE PROTECTION TEST ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018

Η δοκιμή προστασίας κακόβουλου λογισμικού αξιολογεί την ικανότητα του προγράμματος ασφαλείας να προστατεύει ένα σύστημα από τη μόλυνση από κακόβουλα αρχεία πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την εκτέλεση. Για αυτή τη δοκιμή, χρησιμοποιήθηκαν 1.470 πρόσφατα δείγματα κακόβουλου λογισμικού.

AV-TEST BEST PERFORMANCE 2017 ΕΤΗΣΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

Για τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η ετήσια AV-TEST επιβεβαίωσε την ικανότητα της Bitdefender να παρέχει με συνέπεια την υψηλότερη προστασία και απόδοση. Αυτά τα επιτεύγματα αποτελούν μαρτυρία της αφοσίωσής μας στην προστασία των πελατών μας και στην παροχή προϊόντων που ξεπερνούν και υπερβαίνουν τις ανάγκες τους.

AV-TEST BEST PROTECTION 2017 ΕΤΗΣΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

Το Bitdefender Endpoint Security έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία καλύτερης προστασίας του AV-TEST, λόγω της ικανότητάς του να προλαμβάνει και να παρεμποδίζει όλα τα είδη κακόβουλου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των 0day threats. Με περισσότερα από έξι διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με machine learning αλγορίθμους για την ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού και άλλων προχωρημένων απειλών, οι εξελιγμένες τεχνικές ανίχνευσης διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην καταπολέμηση των νέων και άγνωστων απειλών.

AV-COMPARATIVES APPROVED BUSINESS PRODUCT AWARD 2017

(GravityZone Advanced Business Security)

Στο πλαίσιο της πιστοποίησης των προϊόντων ασφάλειας των επιχειρήσεων, η AV Comparatives διεξήγαγε μια δοκιμή προστασίας πραγματικού κόσμου χρησιμοποιώντας το δικό της Real-World Testing Framework. Για να αποκτήσουν το βραβείο Business Product Award 2017, τα business προϊόντα έπρεπε να επιτύχουν τουλάχιστον ποσοστό προστασίας 90%, χωρίς false positives ενδείξεις για το λογισμικό που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις. Το Bitdefender GravityZone Advanced Business Security απέκτησε για άλλη μια φορά πολύ υψηλή βαθμολογία μαζί με το βραβείο Business Product Award.

AV-TEST Το καλύτερο λογισμικό εντοπισμού ιών για χρήστη Business Client των Windows

(Bitdefender Endpoint Security Version 6.2, Windows 7)

Κατά την διάρκεια Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του 2017 αξιολογούσαμε συνεχώς 13 προϊόντα προστασίας των endpoints με τη χρήση ρυθμίσεων όπως παρέχονται από τον προμηθευτή.[…] Επικεντρώσαμε σε ρεαλιστικά σενάρια δοκιμών και τα προϊόντα δοκιμάστηκαν ενάντια σε πραγματικές απειλές. Τα προϊόντα έπρεπε να αποδείξουν τις δυνατότητές τους χρησιμοποιώντας όλα τις τεχνικές και τα επίπεδα προστασίας.

AV-TEST BEST PERFORMANCE 2016 ΕΤΗΣΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

(Bitdefender Endpoint Security Version 6.2)

Το Bitdefender Endpoint Security διαθέτει μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Έξι δοκιμές μέσα στο έτος 2016 με εξαιρετικά αποτελέσματα δοκιμών όσον αφορά την προστασία ολοκληρώθηκαν με εξαιρετικές βαθμολογίες απόδοσης που επιτεύχθηκαν με τη λύση προστασίας Bitdefender. Κατά τη διαχείριση των ημερήσιων ρουτινών, τα συστήματα δοκιμών δεν επιβαρύνθηκαν από το Endpoint Security και το προϊόν κατάφερε να επιτύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα και στις δοκιμαστικές κατηγορίες που αφορούν την απόδοση και χρηστικότητα.

VIRUS BULLETIN’S VB100 ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

(Bitdefender Endpoint Security)

Το βραβείο VB100 κερδίζεται από προϊόντα που αποκλείουν όλα τα αρχεία από το WildList (κακόβουλα προγράμματα που έχουν αντιμετωπισθεί από επαγγελματίες στον χώρο της ασφάλειας), ενώ δεν δημιουργούν false positives κατά τη σάρωση της μεγάλης και τακτικά ενημερωμένης συλλογής καθαρών αρχείων του Virus Bulletin.

VIRUS BULLETIN’S VB100 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

(Bitdefender Endpoint Security Version 6.2, Ubuntu Linux Server Edition)

Η σταθερότητα ήταν άψογη, χωρίς να παρατηρηθούν προβλήματα, […] και πολύ μικρή επίδραση στη δραστηριότητά μας. Η ανίχνευση ήταν τόσο δυνατή όσο ποτέ, με καλά αποτελέσματα σε όλο το πλάτος δίνοντας στην Bitdefender ένα ακόμη βραβείο VB100.

VIRUS BULLETIN’S VB100 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

(Bitdefender Security for Samba Linux)

Η ανίχνευση ήταν εξαιρετική […] με καλή βαθμολογία παντού και το προϊόν δεν αντιμετώπιζε προβλήματα με το να κερδίσει την πιστοποίηση VB100.

AV-TEST “TOP PRODUCT” FOR BEST PERFORMANCE ΓΙΑ WINDOWS 10, 8 ΚΑΙ 8.1 – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

(Bitdefender Endpoint security)

Η λύση της Bitdefender χαρακτηρίστηκε “κορυφαίο προϊόν” στην πρόσφατα εισαχθείσα κατηγορία Windows Testing. Προϊόντα που επιτυγχάνουν 17,5 ή 18 από τα 18 σημεία είναι επιλέξιμα για να φορούν το σήμα TOP Product.

Βραβείο PC MAG “EXCELLENT” – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

(Bitdefender gravityzone business security)

Το Bitdefender GravityZone Business Security συνδυάζει εξαιρετικό antimalware, προστασία κατά κακόβουλων URLs και προστασία κατά του phishing με μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη κονσόλα διαχείρισης. – PC Mag

VIRUS BULLETIN VBSPAM+ AWARD – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

Το Bitdefender έχει μακρά ιστορία σε αυτές τις δοκιμές, πηγαίνοντας μέχρι την πρώτη δοκιμή VBSpam τον Μάιο του 2009, και το προϊόν έχει αποδώσει καλά σε κάθε ένα από αυτά. Με μια εντυπωσιακά υψηλή τελική βαθμολογία, οι προγραμματιστές της Bitdefender κερδίζουν ένα άλλο βραβείο VBSpam+ για να προσθέσουν στη συλλογή τους. – Virus Bulletin

AV-TEST BEST PERFORMANCE 2015 ΕΤΗΣΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

(Bitdefender Endpoint Security 5.3, Windows 7)

“Οι εταιρείες που βασίζονται στη λύση της Bitdefender λαμβάνουν ως αντάλλαγμα την εμπιστοσύνη τους όχι μόνο για μια ασφαλή λύση, αλλά και ένα προϊόν με παραδειγματικά χαρακτηριστικά όσον αφορά το χαμηλό φορτίο του συστήματος”. – Guido Habicht, Διευθύνων Σύμβουλος AV-TEST GmbH

Το Bitdefender Endpoint Security διαθέτει μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Στις έξι μεμονωμένες δοκιμές πιστοποίησης, η λύση απέδειξε με συνέπεια την ευφυή διαχείριση των πόρων των συστημάτων με Windows, διατηρώντας παράλληλα ένα πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Για τη δοκιμή πραγματοποιήθηκαν καθημερινές ρουτίνες με την εγκατεστημένη λύση στους πελάτες: εκκίνηση ιστοσελίδων, λήψη λογισμικού από το Internet, αντιγραφή αρχείων και ολοκλήρωση εγκαταστάσεων.

AV-TEST BEST PERFORMANCE 2014 ΒΡΑΒΕΙΟ

(Bitdefender Endpoint Security)

“Το Bitdefender Endpoint Security είναι μια διακριτική λύση προστασίας που εκτός από τον εύκολο χειρισμό παρέχει εξαιρετική προστασία για την επιχείρηση.” – Maik Morgenstern, CTO AV-TEST GmbH

Σε όλες τις δοκιμές πιστοποίησης του 2014, το Bitdefender Endpoint Security, στο ύψος της παροχής ισχυρής προστασίας, δεν παρουσίασε αρνητικές επιπτώσεις στην ταχύτητα του υπολογιστή του πελάτη κατά την καθημερινή του χρήση. Για αυτή την απόδοση, η Bitdefender λαμβάνει το βραβείο AV-TEST BEST PERFORMANCE 2014.

AV-TEST ΙΟΥΛΙΟΥ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

(Bitdefender Endpoint Security 5.3, Windows 7)

Κατά την διάρκεια Ιουλίου και Αυγούστου του 2014 αξιολογούσαμε συνεχώς 9 προϊόντα προστασίας endpoint χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις που παρέχονται από τον προμηθευτή. Χρησιμοποιήσαμε πάντα την πιο πρόσφατη διαθέσιμη από το κοινό έκδοση όλων των προϊόντων για τη δοκιμή. Επικεντρωθήκαμε σε ρεαλιστικά σενάρια δοκιμών και τα προϊόντα δοκιμάστηκαν ενάντια σε πραγματικές απειλές. Τα προϊόντα έπρεπε να αποδείξουν τις δυνατότητές τους χρησιμοποιώντας όλα τις τεχνικές και τα επίπεδα προστασίας.

AV-TEST ΜΑΡΤΙΟΥ – ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

(Bitdefender Endpoint Security 5.3, Windows 8.1)

Χρησιμοποιήσαμε πάντα την πιο πρόσφατη διαθέσιμη από το κοινό έκδοση όλων των προϊόντων για τη δοκιμή. Τους επιτρέπεται να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή και να ζητούν τις υπηρεσίες τους στο cloud. Έχουμε επικεντρωθεί σε ρεαλιστικά σενάρια δοκιμών και αναμετρήθηκαν τα προϊόντα ενάντια σε πραγματικές απειλές. Τα προϊόντα έπρεπε να αποδείξουν τις δυνατότητές τους χρησιμοποιώντας όλα τα εξαρτήματα και τα επίπεδα προστασίας.

AV-TEST ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

(Bitdefender Endpoint Security 5.3)

Κατά την διάρκεια Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του 2014 αξιολογούσαμε συνεχώς 9 προϊόντα προστασίας endpoint χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις που παρέχονται από τον προμηθευτή. Επικεντρώσαμε σε ρεαλιστικά σενάρια δοκιμών και τα προϊόντα δοκιμάστηκαν ενάντια σε πραγματικές απειλές. Τα προϊόντα έπρεπε να αποδείξουν τις δυνατότητές τους χρησιμοποιώντας όλα τις τεχνολογίες και τα επίπεδα προστασίας.

AV-COMPARATIVES – Top Rated product 2013 Real world Protection Test

(Internet Security 2014)

Πλήρης αναφορές δυναμικών δοκιμών προϊόντος. Εξετάζουμε διεξοδικά τις δυνατότητες προστασίας “πραγματικού κόσμου” των σουιτών με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Μηνιαία αποτελέσματα και δύο εκθέσεις επισκόπησης τεσσάρων μηνών. Το πλαίσιο αναγνωρίζεται ως καινοτομία στην επιστήμη των υπολογιστών.

AV-COMPARATIVES – Gold – Proactive Protection 2013

Η Δοκιμή Έλεγχος Αρχείων είναι ένας από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας ενός μηχανισμού προστασίας από ιούς.

VIRUS BULLETIN’S VBSpam+, Νοέμβριος 2013

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

Τα εργαστήρια της Bitdefender Antispam ανέβασαν το επίπεδο για άλλη μια φορά το Νοέμβριο, καθώς το Bitdefender Security for Mail Servers παρουσίασε ένα αξιοσημείωτο ποσοστό ανίχνευσης 99,96% και μηδενικά false positives.

“Μόνο 29 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας χάθηκαν από τη Bitdefender σε αυτή τη δοκιμή, αυξάνοντας έτσι το ποσοστό αλίευσης spam σε ένα εντυπωσιακό 99,96%. Για άλλη μια φορά, η λύση εντόπισε σωστά όλα τα νόμιμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πράγμα που σημαίνει ότι κερδίζει ένα βραβείο VBSpam +, συμπληρώνοντας έτσι μια αδιάσπαστη σειρά βραβείων VBSpam + το 2013.”

AV-TEST Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2013

(Bitdefender Endpoint Security 5.x)

Το AV-TEST είναι ένας κορυφαίος διεθνής και ανεξάρτητος πάροχος υπηρεσιών στους τομείς της ασφάλειας του IT και της έρευνας κατά των ιών. Στόχος της ερευνητικής εργασίας του AV-TEST είναι να ανιχνεύσει άμεσα το πιο πρόσφατο κακόβουλο λογισμικό, να το αναλύσει με μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας και να ενημερώσει τους πελάτες μας για τα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

VIRUS BULLETIN’S VB100 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013

(Bitdefender Endpoint Security 5.x)

Οι συγκριτικές δοκιμές VB100 είναι μια συνεχή ανεξάρτητη σύγκριση των λύσεων κατά του κακόβουλου λογισμικού. Κάθε αναφορά δοκιμής συνδυάζει το μοναδικό σύστημα πιστοποίησης VB100 με εμπεριστατωμένη ανάλυση της απόδοσης του προϊόντος σε μια σειρά κατηγοριών.

VIRUS BULLETIN’S VBSpam+, Σεπτέμβριος 2013

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

“Το προϊόν έχει πάντα καλή απόδοση, επιτυγχάνοντας ένα βραβείο VBSpam σε κάθε ένα από τα 26 τελευταία τεστ, με μια αδιάσπαστη σειρά βραβείων VBSpam+ όλο το 2013. Η πορεία επιτυχίας του συνεχίζεται σε αυτό το τεστ, όπου το προϊόν επιτυγχάνει το πέμπτο διαδοχικό βραβείο VBSpam+.

VIRUS BULLETIN’S VBSpam+, Ιουλίου 2013

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

Για να αποκτηθεεί ένα βραβείο VBSpam+, ένα προϊόν πρέπει να αποκτήσει ποσοστό απόσπασης ανεπιθύμητων μηνυμάτων υψηλότερο από 99,50% και μηδενικά false positives. Στη δοκιμή του Ιουλίου, η Bitdefender είχε το δεύτερο καλύτερο ποσοστό ανίχνευσης (99,94%) και το υψηλότερο από τα προϊόντα που πέτυχαν το βραβείο VBSpam+.

“Η Bitdefender διατηρεί το ρεκόρ της για τον υψηλότερο αριθμό βραβείων VBSpam που έχουν επιτύχει, έχοντας κερδίσει ένα σε κάθε ένα από τα 26 τεστ που έχουμε τρέξει. Επιπλέον έχει ένα ακόμα ρεκόρ: χωρίς να χάσει ούτε ένα νόμιμο e-mail σε ολόκληρο το 2013, έχει κερδίσει έως τώρα τέσσερα βραβεία VBSpam+ στην σειρά. “

VIRUS BULLETIN’S VBSpam+, Μάιος 2013

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

Στο Bitdefender Security for Mail Servers παραχωρήθηκε το τρίτο βραβείο VBSpam+ στην σειρά, λόγω του υψηλού ποσοστού ανίχνευσης ανεπιθύμητων μηνυμάτων και της ανώτερης ανίχνευσης. Με το 22ο κορυφαίο βραβείο και 0 αποτυχίες, η Bitdefender επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα και την αφοσίωσή της στην παροχή της καλύτερης προστασίας κατά των ιών.

“Ως το μοναδικό προϊόν που συμμετείχε σε κάθε δοκιμή VBSpam και πέτυχε ένα βραβείο VBSpam σε κάθε περίσταση, η Bitdefender έχει βάσιμους λόγους να είναι περήφανη για το ρεκόρ δοκιμών VBSpam”.

VIRUS BULLETIN’S VBSpam+, Μάρτιος 2013

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

Το Virus Bulletin χορήγησε στο Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2 το βραβείο VBSpam+ για το υψηλό ανίχνευσης μηνυμάτων και τον ανώτερο εντοπισμό. Με αυτό το βραβείο, η Bitdefender σηματοδοτεί τέσσερα χρόνια πλήρους συμμετοχής σε κάθε δοκιμή VBSpam, κερδίζοντας συνεχώς υψηλά αποτελέσματα. 

Με βάση την έκθεση της Virus Bulletin, το προϊόν της Bitdefender “δεν έχει αποτύχει ποτέ και λαμβάνει κάθε φορά το βραβείο VBSpam και συγκαταλέγεται στα καλύτερα αποτελέσματα της δοκιμής …. Στην πραγματικότητα, το υψηλό ποσοστό ανίχνευσης του προϊόντος σε συνδυασμό με κανένα false positive λαμβάνει το βραβείο VBSpam+ για δεύτερη συνεχή φορά, με το δεύτερο υψηλότερο τελικό αποτέλεσμα σε αυτή τη δοκιμασία.”

AV-COMPARATIVES – Product of the Year 2012

(Bitdefender Antivirus)

“Η Bitdefender ανέλαβε σαφώς την πρωτοπορία στον κλάδο, αξίζει πραγματικά αυτό το βραβείο”. – Ιανουάριος 2013 | CEO Andreas Clementi AV-Comparatives.

AV-COMPARATIVES – APPROVED Corporate Product 2012

(Bitdefender Security for Virtualized Environments)

“Διαπιστώσαμε ότι η υπηρεσία Bitdefender Cloud Security για τα Endpoints είναι κατάλληλη για δίκτυα μικρών επιχειρήσεων. Το αρχικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρέχει βασικές πληροφορίες και συνδέσμους για την εύκολη και ξεκάθαρη εγκατάσταση. Διαπιστώσαμε ότι η ανάπτυξη, η παρακολούθηση και η διαχείριση είναι πολύ απλή.”

AV-COMPARATIVES – APPROVED Corporate Product 2012

(Bitdefender Cloud Security for Endpoints)

“Διαπιστώσαμε ότι η υπηρεσία Bitdefender Cloud Security για τα Endpoints είναι κατάλληλη για δίκτυα μικρών επιχειρήσεων. Το αρχικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρέχει βασικές πληροφορίες και συνδέσμους για την εύκολη και ξεκάθαρη εγκατάσταση. Διαπιστώσαμε ότι η ανάπτυξη, η παρακολούθηση και η διαχείριση είναι πολύ απλή.”

AV-TEST’S BEST PROTECTION 2012 ΕΤΗΣΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

(Bitdefender Internet Security 2012/2013)

Το Bitdefender 2013 επιβεβαιώνει την κορυφαία του θέση και κυριαρχεί στα σκληρά αποτελέσματα του AV-Test, επιτυγχάνοντας την κορυφαία συνολική βαθμολογία προστασίας, επισκευής και χρηστικότητας. 

AV-TEST’S BEST PROTECTION 2011 ΕΤΗΣΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

(Bitdefender Internet Security 2011/2012)

“Η Bitdefender μας εντυπωσίασε επανειλημμένα καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2011”, δήλωσε ο CEO της AV-TEST Andreas Marx. “Ο διαγωνισμός ήταν αρκετά σκληρός καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους αλλά καταλήξαμε με έναν σαφή νικητή. Αυτό καθιστά ευχάριστο να δώσουμε στο Bitdefender το πρώτο μας ετήσιο Βραβείο Καλύτερης Προστασίας, οικιακού χρήστη.” 

Το βραβείο επιβεβαιώνει την ποιότητα της προστασίας τόσο στα οικιακά όσο και στα επαγγελματικά προϊόντα που χρησιμοποιούν την κοινή τεχνολογία ανίχνευσης. Η διάκριση σηματοδοτεί το ντεμπούτο των ετήσιων βραβείων από την AV-TEST Institute, την εταιρεία ανάλυσης λογισμικού ασφαλείας Magedeburg, με έδρα τη Γερμανία, που αναγνωρίζεται ως αρχή από την Bitdefender και από όλους τους ανταγωνιστές. Ακολουθεί μια σειρά βραβείων κατά τη διάρκεια του 2011 που η Bitdefender είναι σταθερά μπροστά από όλους τους ανταγωνιστές στο επίπεδο προστασίας.

SECURITY PRODUCT OF THE YEAR 2011

(Bitdefender Business Solutions 3.5)

Μας άρεσε η δυνατότητα αυτού του προϊόντος να εγκαθιστά λογισμικό κατά των ιών και ασφάλεια σε ολόκληρο το δίκτυο, ακόμη και σε μη διαχειριζόμενους υπολογιστές όπου δεν υπάρχει εγκατάσταση της υπηρεσίας Active Directory. Επίσης: Η προσέγγιση του Bitdefender είναι σε δύο σημεία: Στοχεύει τα SMBs με αυτό το προϊόν, αλλά έχει αρχίσει εμπλέκεται ακόμα πιο επιθετικά στα VARs. Είναι ένα καλό προϊόν με αρκετές δυνατότητες.”

VIRUS BULLETIN’S VB100 Αύγουστος 2018

(Bitdefender Endpoint Security)

Η αγορά ασφάλειας endpoint αλλάζει ταχύτατα και τα τμήματα μάρκετινγκ θέλουν να κάνουν πολύ θόρυβο σχετικά με την τεχνολογία επόμενης γενιάς, που συχνά χρησιμοποιεί κάποιο είδος machine learning. Αυτές είναι σημαντικές εξελίξεις, αλλά στον πυρήνα κάθε προϊόντος είναι μια μηχανή που, όταν δοθεί ένα αρχείο, καθορίζει εάν είναι κακόβουλο ή όχι.

Οι εκθέσεις πιστοποίησης VB100 ελέγχουν αν η συγκεκριμένη μηχανή και συνεπώς, το προϊόν ικανοποιεί ένα ελάχιστο πρότυπο: όταν αναζητάτε να αγοράσετε ένα νέο προϊόν ασφάλειας για το endpoint σας, συνιστούμε να αναζητήσετε ένα προϊόν που επιτυγχάνει με συνέπεια την πιστοποίηση VB100.

VIRUS BULLETIN’S VBSPAM

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.0.2)

Virus bulletin’s vb100 Αυγούστου 2018 σε μια πλήρη έλλειψη false positives, το προϊόν πέτυχε το δεύτερο υψηλότερο τελικό αποτέλεσμα αυτού του μήνα. “Μετά τη δοκιμή του Μαρτίου 2012, η ​​Bitdefender κέρδισε συνολικά 18 βραβεία VBSpam στη σειρά.”

Οι λύσεις antispam της Bitdefender έχουν δοκιμαστεί από το εργαστήριο δοκιμών του Virus Bulletin (VB) από την πρώτη δοκιμή κατά του spam. Η λύση της Bitdefender είναι η μόνη που έχει κερδίσει ένα βραβείο σε κάθε δοκιμή VBSpam, βελτιώνοντας συνεχώς την ταχύτητα απορρόφησης των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σε συνδυασμό με εξαιρετικά λίγα false positives, οδηγεί πάντα σε κορυφαία αποτελέσματα.

AV-COMPARATIVES – APPROVED Corporate Product 2011

(Bitdefender Client Security 3.5, Bitdefender Security for File Servers 3.5, Bitdefender Security for Exchange 3.5)

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Nutanix AHV Ready

Το Bitdefender GravityZone έχει πιστοποιηθεί από τη Nutanix ως:

  • Nutanix Ready and Integrated – AHV
  • Nutanix Ready – Blueprint
  • Nutanix Ready – Files

Windows 10 Certified

(Ξεκινώντας με τις εκδόσεις Endpoint Security by Bitdefender 5.3.27.754, Bitdefender Endpoint Security Tools 6.2.7.696)

Το λογότυπο των Windows 10 σημαίνει ότι τα προϊόντα αυτά πέρασαν τις δοκιμές συμβατότητας της Microsoft για τα Windows 10 που καλύπτουν την εγκατάσταση, την απόδοση, την αξιοπιστία και την ασφάλεια.

OPSWAT INTEROPERABILITY CERTIFIED 2019

(Bitdefender Endpoint Security Tools 6.x for Windows)

Η πιστοποίηση OPSWAT επιβεβαιώνει ότι οι εφαρμογές ασφαλείας είναι συμβατές με κορυφαίες λύσεις δικτύου και τεχνολογίας.Το Bitdefender Endpoint Security Tools 6.x έχει λάβει πιστοποίηση OPSWAT Gold για Anti-Malware.

VMware ready

Το Bitdefender GravityZone έχει πιστοποιηθεί ως VMware Ready – Networking and Security και έχει επικυρωθεί για:

  • VMware vSphere
  • VMware Cloud on AWS
  • VMware NSX-T Data Center
  • VMware NSX for vSphere

CITRIX READY®

(Security for Virtualized Environments by Bitdefender)

Η Citrix Ready έχει επικύρωσει το Security for Virtualized Environments από την Bitdefender με Citrix XenServer® και Citrix XenDesktop® και διαβεβαιώνει τους πελάτες για ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας για τα virtualized datacenters. 

“Η κατοχή της Bitdefender στο πρόγραμμα Citrix Ready είναι ένα σημαντικό βήμα στις συνεχείς προσπάθειες μας να φέρνουμε στους συνεργάτες μας και τους πελάτες τους λύσεις ασφάλειας βελτιστοποιημένες για το Citrix περιβάλλον “, δήλωσε ο Aimee Catalano, Αντιπρόεδρος της Alliance Marketing, Citrix. “Η προσφορά του Bitdefender θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της αυξανόμενης ζήτησης για πιο ολοκληρωμένες προσεγγίσεις ασφάλειας που διευκολύνεται και διευθύνεται εύκολα”.

OPSWAT INTEROPERABILITY CERTIFIED 2013

(Bitdefender Endpoint Security 5.x, Bitdefender Business Client 3.x)

Η πιστοποίηση OPSWAT επιβεβαιώνει ότι οι εφαρμογές ασφαλείας είναι συμβατές με κορυφαίες λύσεις δικτύου και τεχνολογίας.

Το Bitdefender Endpoint Security 5.x έχει λάβει πιστοποίηση Gold OPSWAT για τις κατηγορίες Antiphishing, Antispyware, Antivirus, Firewall και URL Filtering.

Το Bitdefender Business Client 3.x έχει λάβει πιστοποίηση Gold OPSWAT για τις κατηγορίες Antiphishing, Antispyware, Antivirus, Backup Client και Firewall.

Με βάση την ενσωμάτωση του πλαισίου OPSWAT, το Bitdefender Endpoint Security 5.x και το Bitdefender Business Client 3.x πιστοποιούνται επίσης στις λύσεις άλλων κατασκευαστών. Για παράδειγμα:

Cisco NAC certified – Μάθετε περισσότερα

Cisco NAC – Μάθετε περισσότερα

Juniper Host Checker – Μάθετε περισσότερα

F5 BIG-IP – Μάθετε περισσότερα

COMPATIBLE WITH FARONICS DEEP FREEZE

(Bitdefender Endpoint Security 5.x)

Η Faronics παρέχει λογισμικό που βοηθά στη διαχείριση, την απλοποίηση και τη διασφάλιση περιβάλλοντος υπολογιστών για πολλούς χρήστες. Το Bitdefender Endpoint Security //enterprise.bitdefender.com/support/Configuring-Faronics-Deep-Freeze-to-work-along-with-Endpoint-Security-1190.html είναι συμβατό με το Deep Freeze, το βοηθητικό πρόγραμμα λογισμικού σε επίπεδο kernel που αμέσως επαναφέρει έναν υπολογιστή πίσω στην αρχική του διαμόρφωση με κάθε επανεκκίνηση.

COMPATIBLE WITH MICROSOFT® WINDOWS 8

(Bitdefender Client Security 3.6, GravityZone Security for Endpoints, Cloud Security for Endpoints)

Το “Λογότυπο Συμβατότητας των Windows 8” σημαίνει ότι τα προϊόντα αυτά πέρασαν τις δοκιμές συμβατότητας της Microsoft για Windows 8 που καλύπτουν την εγκατάσταση, την απόδοση, την αξιοπιστία και την ασφάλεια.

COMPATIBLE WITH MICROSOFT® WINDOWS 7

(Bitdefender Client Security 3.1.9)

Το “Λογότυπο Συμβατότητας των Windows 7” σημαίνει ότι το προϊόν αυτό πέρασε τις δοκιμές συμβατότητας της Microsoft για τα Windows 7 64-bit και 32-bit. Για να αποκτηθεί το λογότυπο “Compatible with Windows 7”, το λογισμικό και το υλικό πρέπει να περάσουν από την Microsoft, και δοκιμές ασφάλειας, ώστε να είναι σίγουροι ότι αυτά τα προϊόντα είναι συμβατά με τα Windows 7.

CERTIFIED FOR MICROSOFT® WINDOWS 2008 R2 AND EXCHANGE 2010

(On-premise Business Solutions v3.5)

Πιστοποιημένο για Windows 2008 R2 που καταδεικνύει ότι η εφαρμογή πληροί την τεχνική γραμμή της Microsoft για τις βέλτιστες πρακτικές στην πλατφόρμα και είναι έτοιμη για περιβάλλοντα κρίσιμης σημασίας. Οι ακόλουθες λύσεις που είναι πιστοποιημένες: Bitdefender Security for Exchange 3.5, Bitdefender Security for Mail Servers 3.5, Bitdefender Security for SharePoint 3.5. Επιπλέον, το Bitdefender Security for Exchange 3.5 είναι πιστοποιημένη με το Exchange 2010.

ISO 9001: Quality management systems

Το πρότυπο ISO 9001 είναι ένα πλαίσιο διαχείρισης βέλτιστων πρακτικών που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια επιχειρήσεις παγκοσμίως για την τυποποίηση επιχειρηματικών πρακτικών και τη βελτίωση των επιχειρηματικών επιδόσεων.

Το πρότυπο αυτό βοηθά τους οργανισμούς να επιδείξουν την ικανότητά τους να παρέχουν συνεχώς προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών και των ισχυόντων κανονισμών και απαιτήσεων και στοχεύουν επίσης στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών μέσω της αποτελεσματικής εφαρμογής του συστήματος, συμπεριλαμβανομένων διαδικασιών συνεχούς βελτίωσης του συστήματος και διασφάλισης της συμμόρφωσης πελάτη και τις ισχύουσες απαιτήσεις.

ISO 27001: Information security management

Η οικογένεια προτύπων ISO 27000 βοηθά τους οργανισμούς να διατηρούν ασφαλή τα πληροφοριακά στοιχεία.

Το πρότυπο βοηθά τους οργανισμούς να διαχειρίζονται την ασφάλεια περιουσιακών στοιχείων, όπως οικονομικές πληροφορίες, πνευματική ιδιοκτησία, στοιχεία των εργαζομένων ή πληροφορίες που έχουν ανατεθεί από τρίτους.

Το ISO / IEC 27001 είναι το πιο γνωστό πρότυπο της οικογένειας που παρέχει απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών (ISMS) και βοηθά τους οργανισμούς να διαχειρίζονται ευαίσθητες πληροφορίες της εταιρείας ώστε να παραμένουν ασφαλείς. Περιλαμβάνει ανθρώπους, διαδικασίες και συστήματα πληροφορικής εφαρμόζοντας μια διαδικασία διαχείρισης κινδύνων.

Back to top Back to top