Ενεργοποίηση Συνδρομής Προγράμματος «Ψηφιακής Μέριμνας» του Υπουργείου Παιδείας

Bitdefender

TOTAL SECURITY

ΕΑΝ: 5200129150159

MULTI DEVICE: 

Ειδική έκδοση για κάλυψη 1 συσκευής για 2 έτη

Ένα προϊόν που προστατεύει όλες τις συσκευές σας, χωρίς να τις επιβραδύνει

Το Bitdefender κερδίζει όλα τα άλλα λογισμικά ασφαλείας προσφέροντας σας την καλύτερη προστασία μαζί με τον χαμηλότερο αντίκτυπο στην απόδοση. Προστατέψτε τις συσκευές σας από κακόβουλο λογισμικό malware χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα.

 

  • Πλήρης προστασία για Windows, macOS, Android και iOS συσκευές
  • Εξελιγμένο antivirus. Ασυναγώνιστη ανίχνευση απειλών που σταματά όλες τις κακόβουλες ενέργειες
  • Προστασία πολλαπλών επιπέδων κατά των ransomware για να διατηρείτε τα αρχεία σας ασφαλή Firewall για προστασία από διαδικτυακές απειλές
  • Γονικός Έλεγχος προ-ρυθμισμένος για ασφαλή περιήγηση και αποκλεισμό ακατάλληλων σελίδων (URL filtering)
  • Μηδενική επίδραση στην απόδοση του συστήματος σας
  • Εφαρμογή και τεχνική υποστήριξη στα Ελληνικά

Ολοκληρωμένη Προστασία σε 3 Βήματα

Βήμα 1: Ενεργοποίηση της συνδρομής και δημιουργία λογαριασμού.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Bitdefender για την προστασία σας. Για την ενεργοποίηση της συνδρομής συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία με το email όπου θέλετε να έχετε διαχείριση της συνδρομής σας και τον κωδικό που θα βρείτε πάνω στην κάρτα του προϊόντος που αγοράσατε.

Ανοίξτε το email σας, τώρα από τον υπολογιστή ή από το tablet που θέλετε να καλύψετε .

Ελέγξτε το μήνυμα που σας στάλθηκε από την Bitdefender για να ολοκληρώστε την διαδικασία, πατώντας το κουμπί «Ρύθμιση λογαριασμού» που θα δείτε μέσα του.

Τέλος όταν ορίζετε τον δικό σας κωδικό πρόσβασης (password) έχετε πλέον συνδεθεί στον λογαριασμό σας, η συνδρομή σας είναι ενεργή και μπορείτε να προχωρήσετε στην εγκατάσταση!

Βήμα 2 : Εγκατάσταση του Security

Συνδεθείτε από τον browser του υπολογιστή που θέλετε να προστατεύσετε στον Bitdefender Central Λογαριασμό σας από ΕΔΩ και πατήστε αριστερά την επιλογή «οι συσκευές μου» και κατόπιν το κουμπί «Εγκαταστήστε προστασία στον υπολογιστή σας»

Στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει πατήστε στο “Security” και στο επόμενο επιλέξτε «Αυτή την συσκευή» εκτελέστε το αρχείο του install που θα κατέβει αυτόματα:

Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της εφαρμογής είσαστε πλέον προστατευμένοι.

Συνδεθείτε από τον browser του Apple Mac που θέλετε να προστατεύσετε στον Bitdefender Central Λογαριασμό σας από ΕΔΩ και πατήστε αριστερά την επιλογή «οι συσκευές μου» και κατόπιν το κουμπί «Εγκαταστήστε προστασία στον υπολογιστή σας»

Στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει πατήστε στο “Security” και στο επόμενο επιλέξτε «Αυτή την συσκευή» εκτελέστε το αρχείο του install που θα κατέβει αυτόματα:

Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της εφαρμογής είσαστε πλέον προστατευμένοι.

Από την Android συσκευή σας πατήστε το παρακάτω εικονίδιο ή μπείτε την εφαρμογή του Google Play, αναζητήστε και κατεβάστε από εκεί την εφαρμογή του «Bitdefender Mobile Security & Antivirus» Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ενεργοποιήστε την εφαρμογή συμπληρώνοντας στα πεδία που θα εμφανιστούν το email και τον κωδικό πρόσβασης του Bitdefender Central λογαριασμού σας. Τέλος ακολουθήστε τις οδηγίες που σας εμφανίζονται δίνοντας και τα απαραίτητα δικαιώματα που απαιτεί η εφαρμογή για την σωστή λειτουργία της. Είσαστε πλέον προστατευμένοι !
Από την iOS συσκευή σας πατήστε το παρακάτω εικονίδιο ή μπείτε την εφαρμογή του Apple Store, αναζητήστε και κατεβάστε από εκεί την εφαρμογή του «Bitdefender Mobile Security» Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ενεργοποιήστε την εφαρμογή συμπληρώνοντας στα πεδία που θα εμφανιστούν το email και τον κωδικό πρόσβασης του Bitdefender Central λογαριασμού σας. Είσαστε πλέον προστατευμένοι !

Βήμα 3 : Εγκατάσταση του Γονικού Ελέγχου

Συνδεθείτε από τον browser της συσκευής του παιδιού που θέλετε να εγκαταστήσετε τον Γονικό Έλεγχο, στον Bitdefender Central Λογαριασμό σας από ΕΔΩ και πατήστε αριστερά την επιλογή «Γονικός Έλεγχος» και κατόπιν το «Προσθέστε προφίλ παιδιού»

Στην συνέχεια συμπληρώνουμε το προφίλ του παιδιού και πατάμε «Αποθήκευση». Κατόπιν επιλέγουμε το «Ας προσθέσουμε μία συσκευή»

Στο επόμενο παράθυρο επιλέγουμε τον υπολογιστή μας από την λίστα καθώς και τον λογαριασμό του χρήστη και πατάμε «Εκχώρηση». (Υπάρχει και η δυνατότητα να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις για όλους τους λογαριασμούς της συσκευής επιλέγοντας «Όλοι οι λογαριασμοί»)

*Σε αυτό το σημείο θα ξεκινήσει αυτόματα η εγκατάσταση του «Γονικού Ελέγχου» στον υπολογιστή.

Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, επιλέγοντας το όνομα του παιδιού μπορούμε να δούμε μια συνοπτική πρώτη ενημέρωση για την online δραστηριότητα του :

Ο Γονικός Έλεγχος προσφέρει προρυθμισμένη λειτουργία ασφαλούς περιήγησης (URL filtering) για φιλτράρισμα, εντοπισμό και αποκλεισμό πρόσβασης σε ιστότοπους ακατάλληλου περιεχομένου όπως για παράδειγμα «Περιεχόμενο ενηλίκων», «Online Dating», «Τυχερά παιχνίδια» κτλπ.

Επιπλέον από το μενού «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» ρυθμίζουμε τον χρόνο χρήσης του υπολογιστή, και ποιες εφαρμογές επιτρέπετε να έχει πρόσβαση το παιδί μας.

Από την Android συσκευή σας πατήστε το παρακάτω εικονίδιο ή μπείτε την εφαρμογή του Google Play, αναζητήστε και κατεβάστε από εκεί την εφαρμογή του «Bitdefender Parental Control» Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ενεργοποιήστε την εφαρμογή συμπληρώνοντας στα πεδία που θα εμφανιστούν το email και τον κωδικό πρόσβασης του Bitdefender Central λογαριασμού σας. Τέλος ακολουθήστε τις οδηγίες που σας εμφανίζονται δίνοντας και τα απαραίτητα δικαιώματα που απαιτεί η εφαρμογή για την σωστή λειτουργία της. Πλέον στον Bitdefender Central λογαριασμό σας από την επιλογή Γονικός έλεγχος έχετε πλήρη εικόνα και διαχείριση της online δραστηριότητας του παιδιού σας.
Από την iOS συσκευή σας πατήστε το παρακάτω εικονίδιο ή μπείτε την εφαρμογή του Apple Store, αναζητήστε και κατεβάστε από εκεί την εφαρμογή του «Bitdefender Parental Control» Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ενεργοποιήστε την εφαρμογή συμπληρώνοντας στα πεδία που θα εμφανιστούν το email και τον κωδικό πρόσβασης του Bitdefender Central λογαριασμού σας. Πλέον στον Bitdefender Central λογαριασμό σας από την επιλογή Γονικός έλεγχος έχετε πλήρη εικόνα και διαχείριση της online δραστηριότητας του παιδιού σας.

ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Bitdefender - Προστασία Προστασία

Η ασύγκριτη προστασία πολλαπλών επιπέδων της Bitdefender διατηρεί τις συσκευές σας ασφαλείς από όλες τις νέες και υπάρχουσες απειλές.

Απόλυτη ισχύς και η πιο αποτελεσματική antivirus λύση κατά του κακόβουλου λογισμικού – malware διαθέσιμη σήμερα. Λειτουργεί εναντίον όλων των ηλεκτρονικών απειλών - από ιούς, malware, worms και Trojans, έως και ransomware, zero-day exploits, rootkits και spyware. Τα δεδομένα και τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλή.

Φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ανίχνευσης και αντιμετώπισης των απειλών στο διαδίκτυο. Αυτή η νέα τεχνολογία ανάλυσης των απειλών μπορεί να εντοπίσει ύποπτες δραστηριότητες σε επίπεδο δικτύου και να μπλοκάρει εξελιγμένες σε επίπεδο δικτύου ενέργειες, κακόβουλα προγράμματα ή συνδέσμους σχετιζόμενες με botnet και επιθέσεις brute force.

Η βελτιωμένη τεχνολογία μας που βασίζεται στη συμπεριφορά εντοπίζει και αποκλείει τις προηγμένες απειλές malware και τα ransomware

Πολλαπλά επίπεδα προστασίας κατά των ransomware διατηρούν τα αρχεία σας ασφαλή από την κρυπτογράφηση.

Σαρώστε για τρύπες ασφαλείας και τρωτά σημεία με ένα μόνο κλικ. Το Bitdefender ελέγχει τον υπολογιστή σας για ξεπερασμένο και ευάλωτο λογισμικό, patches ασφαλείας των Windows που λείπουν και τις δυνητικά ανασφαλείς ρυθμίσεις του συστήματος, και υποδεικνύει την καλύτερη λύση αντιμετώπισης.

Η τεχνολογία Web φιλτραρίσματος εξασφαλίζει ότι δεν θα προσγειωθείτε ποτέ σε έναν επιβλαβή ιστότοπο. Μάθετε αν τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ασφαλή για την πρόσβαση πριν κάνετε πραγματικά κλικ σε έναν σύνδεσμο. Επίσης αποκλείει όλους τους γνωστούς μολυσμένους συνδέσμους.

Οι online απάτες είναι σε έξαρση, αλλά η προηγμένη μας προστασία από το Phishing σας κρατά έξω από τον κίνδυνο Εμποδίζει και αποκλείει ιστότοπους που μεταμφιέζονται ως αξιόπιστοι για να κλέψουν οικονομικά στοιχεία, όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος (Anti-Fraud) σας προειδοποιεί κάθε φορά που επισκέπτεστε ιστότοπους που ενδέχεται να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

Φιλτράρει τα άσχετα μηνύματα από το inbox σας. Είναι διαθέσιμο για τοπικά εγκατεστημένα προγράμματα αλληλογραφίας (Microsoft Outlook, Thunderbird).

Ορισμένοι εξελιγμένοι ιοί, όπως οι rootkits, πρέπει να αφαιρεθούν πριν ξεκινήσουν τα Windows. Όταν εντοπίσει τέτοιες απειλές, επανεκκινεί τον υπολογιστή στη λειτουργία Rescue για καθαρισμό και αποκατάσταση.

Bitdefender - Απόδοση Απόδοση

Το λογισμικό ασφαλείας της Bitdefender αντιδρά άμεσα στα malware χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του συστήματός σας.

Ο αυτόματος πιλότος της Bitdefender έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως σύμβουλος και σας προσφέρει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση ασφαλείας σας. Οι έξυπνες δυνατότητές του σημαίνουν ότι μπορεί να σας συστήσει ενέργειες ασφάλειας στο πλαίσιο των αναγκών του συστήματος και της χρήσης σας.

Αυτή η πρωτοποριακή αποκλειστική τεχνολογία βοηθά το Antivirus να προσαρμοστεί στο συγκεκριμένο hardware και λογισμικό του συστήματός σας για να εξοικονομήσει υπολογιστικούς πόρους και να βελτιώσει την ταχύτητα και την απόδοση.

Η πιο βαριά σάρωση πραγματοποιείται στο cloud, επομένως πρακτικά είναι μηδενική η επίδραση στους τοπικούς πόρους σας. Αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα και η απόδοση του συστήματος σας παραμένουν ανεπηρέαστες. Και τα αρχεία σας παραμένουν εντελώς ιδιωτικά: το Bitdefender δεν σαρώνει το πραγματικό περιεχόμενο των αρχείων σας και ποτέ δεν τα ανεβάζει ή τα αποθηκεύει στο cloud.

Ανιχνεύει πότε παίζετε, εργάζεστε ή παρακολουθείτε μια ταινία, ώστε να μην σας ενοχλεί με περιττά αιτήματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικό. Ανάλογα με το τι επιλέγετε να κάνετε στις συσκευές σας, το Bitdefender σταματά προσωρινά τα pop-ups παράθυρα, προσαρμόζει τις οπτικές ρυθμίσεις και διακόπτει τις ασήμαντες background δραστηριότητες για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη συσκευή σας στο μέγιστο.

Βελτιώστε την ταχύτητα και την απόδοση των συσκευών σας.

Αυτή η χρήσιμη, έξυπνη λειτουργία εξοικονομεί την διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε φορητούς υπολογιστές και tablets χάρη στην προσωρινή ρύθμιση των συστημάτων, όπως η οθόνη, η ψύξη του συστήματος, οι ενημερώσεις συστήματος και η συνδεσιμότητα Bluetooth.

Bitdefender - Ιδιωτικότητα Ιδιωτικότητα

Η ολοκληρωμένη προστασία του Bitdefender φροντίζει για την online ιδιωτική σας ζωή και τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Η επέκταση του Anti-tracker μπλοκάρει τους trackers που συλλέγουν τα προσωπικά δεδομένα σας, και επιτρέπει να δείτε και να διαχειριστείτε τις πληροφορίες που δίνετε σε κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε. Το Anti-tracker διατηρεί την περιήγηση σας προσωπική και επιταχύνει την φόρτωση των σελίδων.

Σας βοηθά να διατηρήσετε τον έλεγχο των συσκευών σας. Χρησιμοποιήστε το και θα μπορείτε να δείτε ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση στο μικρόφωνο της συσκευής σας και πότε.

Προστατέψτε το απόρρητό σας και αποφύγετε διαρροές από την webcam σας. Η υπηρεσία Webcam Protection σας ειδοποιεί όταν οι εφαρμογές προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στην κάμερά σας και σας επιτρέπει να μπλοκάρετε μια μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Κάντε τραπεζικές συναλλαγές και αγοράστε online από ένα μοναδικό, αποκλειστικό πρόγραμμα περιήγησης που διασφαλίζει τις συναλλαγές σας για την πρόληψη της απάτης. Το Bitdefender Safepay μπορεί πλέον να συμπληρώνει αυτόματα τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας στα ανάλογα πεδία χρέωσης.

Ο γονικός έλεγχος προσφέρει ψηφιακή βοήθεια στους γονείς και επιπλέον online ασφάλεια για τα παιδιά. Προ-ρυθμισμένος αυτόματα αποκλείει το ακατάλληλο περιεχόμενο φιλτράροντας τις ιστοσελίδες. Ρυθμίστε ποιες εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση τα παιδιά σας και για πόσο διάστημα να κάνουν χρήση. Συνδεθείτε απομακρυσμένα στο Bitdefender Central για να ενημερωθείτε για τις online δραστηριότητες τους.

Έχετε ένα ισχυρό επιπλέον επίπεδο δικτυακής προστασίας, ώστε τα προσωπικά σας στοιχεία να παραμένουν ασφαλή από τους hackers και τους κλέφτες δεδομένων.

Αξιολογήστε την ασφάλεια του Wi-Fi δικτύου και του router σας, ανεξάρτητα από το πού συνδέεστε.

Παραμείνετε ασφαλείς από κακόβουλους συνδέσμους και online απειλές που οι φίλοι σας μπορούν να κοινοποιήσουν άθελά τους μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Αποθηκεύστε τους κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα σε ένα ασφαλές ψηφιακό θησαυροφυλάκιο για εύκολη πρόσβαση όποτε τα χρειάζεστε. Το Password Manager σας δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώνει αυτόματα ηλεκτρονικές φόρμες και μπορεί ακόμη και να συστήσει ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης.

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο του File Shredder, όταν θέλετε να διαγράψετε ένα αρχείο για τα καλά και να μην αφήσει ίχνη ότι υπήρξε ποτέ στον υπολογιστή σας.

Αποτελεσματικό εργαλείο προστασίας από απώλεια και κλοπή για Windows φορητούς υπολογιστές ή tablet, προσβάσιμα από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω του λογαριασμού σας Bitdefender Central.

Bitdefender - Προστασία Προστασία

Η ασύγκριτη προστασία πολλαπλών επιπέδων της Bitdefender διατηρεί τις συσκευές σας ασφαλείς από όλες τις νέες και υπάρχουσες απειλές.

Με την λειτουργία ασφαλή αρχεία της Bitdefender, μπορείτε να αποτρέψετε μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές στα πιο σημαντικά αρχεία σας. Μπορείτε απλά να προσθέσετε φακέλους στη λίστα παρακολούθησης και το Bitdefender προστατεύει τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε αυτά εναντίον ransomware και άλλων τύπων κακόβουλου λογισμικού. Μόνο εφαρμογές στις οποίες υπάρχει ρητή εμπιστοσύνη επιτρέπεται η πρόσβαση στα ασφαλή αρχεία σας.

Εάν χρησιμοποιείτε το TimeMachine για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας, θα θελήσετε αυτό το επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για να είναι ασφαλή από εξελιγμένες επιθέσεις ransomware. Το ransomware, ένα εξαιρετικά επικίνδυνο είδος κακόβουλου λογισμικού, ενεργεί με την κρυπτογράφηση πολύτιμων αρχείων, όπως εικόνες, βίντεο και άλλα έγγραφα, καθιστώντας έτσι αδύνατη τη χρήση τους. Με το Time Machine, οι χρήστες Mac μπορούν να αποκαταστήσουν τα αρχεία τους χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν λύτρα. Η Προστασία Time Machine σας δίνει το πλεονέκτημα έναντι του κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να προσπαθήσει να κρυπτογραφήσει ή να καταστρέψει τα αντίγραφα ασφαλείας σας.

Σε κανέναν δεν αρέσει διαφημίσεις να ξεπετάγονται στο πρόγραμμα περιήγησής τους. Αλλά ακόμη και τα Macs μπορεί να επηρεαστούν από ενοχλητικές μολύνσεις adware που αποσπούν την προσοχή σας, επιβραδύνουν και σας εκνευρίζουν. Το Bitdefender εντοπίζει και αφαιρεί adware, κακόβουλα προγράμματα hijacker, ανεπιθύμητες γραμμές εργαλείων και άλλα ενοχλητικά add-ons, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το Mac σας στο μέγιστο.

Το Mac σας μπορεί να είναι ασφαλής από κακόβουλο περιεχόμενο που έχει σχεδιαστεί για τα Windows, αλλά θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πάρει και κατόπιν περάσει, αυτό το κακόβουλο λογισμικό στους χρήστες PC. Το Bitdefender ανιχνεύει και αφαιρεί το κακόβουλο λογισμικό που στοχεύει macOS, καθώς επίσης και απειλές για τα Windows, έτσι ώστε να είναι πάντα ολα τα αρχεία στέλνετε σε άλλους καθαρά.

Εξασφαλίζει την προστασία σας όταν σερφάρετε, κάνετε online αγορές και τραπεζικές συναλλαγές και φιλτράρει το επικίνδυνο περιεχόμενο. Με ενεργή την αυτόματη προστασία η τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει ότι δεν θα προσγειωθείτε ποτέ σε έναν επιβλαβή ιστότοπο. Μάθετε αν τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ασφαλή για την πρόσβαση πριν κάνετε πραγματικά κλικ σε έναν σύνδεσμο.

Οι online απάτες είναι σε έξαρση, αλλά η προηγμένη μας προστασία από το Phishing σας κρατά έξω από τον κίνδυνο Εμποδίζει και αποκλείει ιστότοπους που μεταμφιέζονται ως αξιόπιστοι για να κλέψουν οικονομικά στοιχεία, όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Χειρίζεται όλες τις ανάγκες σας για ασφάλεια, ώστε να μην χρειάζεται να ασχοληθείτε με το παραμικρό. Αφού ενεργοποιηθεί, συνδυάζει μια σειρά πρωτοποριακών τεχνολογιών για την αυτόματη ανίχνευση και αφαίρεση κάθε απειλής, χωρίς να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ταχύτητα και την απόδοση του Mac σας. Ενεργοποιήστε το και ξεχάστε το.

Bitdefender - Απόδοση Απόδοση

Το λογισμικό ασφαλείας της Bitdefender αντιδρά άμεσα στο κακόβουλο λογισμικό χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του συστήματός σας.

Η ακλόνητη προστασία είναι ένα σημαντικό πράγμα, αλλά είναι ακόμα καλύτερο όταν έρχεται με απαράμιλλη ταχύτητα και επιδόσεις. Το Bitdefender συνδυάζει την ακρίβεια και την ταχύτητα, έτσι μπορείτε να πάρετε εξαιρετικά γρήγορη σάρωση και το καλύτερο ποσοστό ανίχνευσης στη αγορά.

Ο αυτόματος πιλότος της Bitdefender έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως σύμβουλος και σας προσφέρει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση ασφαλείας σας. Οι έξυπνες δυνατότητές του σημαίνουν ότι μπορεί να σας συστήσει ενέργειες ασφάλειας στο πλαίσιο των αναγκών του συστήματος και της χρήσης σας.

Bitdefender - Ιδιωτικότητα Ιδιωτικότητα

Η ολοκληρωμένη προστασία του Bitdefender φροντίζει για την online ιδιωτική σας ζωή και τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Η επέκταση του Anti-tracker μπλοκάρει τους trackers που συλλέγουν τα προσωπικά δεδομένα σας, και σας επιτρέπει να δείτε και να διαχειριστείτε τις πληροφορίες που δίνετε σε κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε. Το Anti-tracker διατηρεί την περιήγηση σας προσωπική και επιταχύνει την φόρτωση των σελίδων.

Ο γονικός έλεγχος προσφέρει ψηφιακή βοήθεια στους γονείς και επιπλέον online ασφάλεια για τα παιδιά. Προ-ρυθμισμένος αυτόματα αποκλείει το ακατάλληλο περιεχόμενο φιλτράροντας τις ιστοσελίδες. Ρυθμίστε ποιες εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση τα παιδιά σας και για πόσο διάστημα να κάνουν χρήση. Συνδεθείτε απομακρυσμένα στο Bitdefender Central για να ενημερωθείτε για τις online δραστηριότητες τους.

Bitdefender - Προστασία Προστασία

Η ασύγκριτη προστασία πολλαπλών στρωμάτων της Bitdefender διατηρεί τις συσκευές σας ασφαλείς από όλες τις νέες και υπάρχουσες απειλές.

Σας ειδοποιεί για ιστοσελίδες που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό malware, phishing ή online απάτες.

Bitdefender - Ιδιωτικότητα Ιδιωτικότητα

Η ολοκληρωμένη προστασία του Bitdefender φροντίζει για την online ιδιωτική σας ζωή και τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Με το Bitdefender VPN μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για το απόρρητο της παρουσίας σας στον διαδίκτυο. Προστατεύει την ηλεκτρονική σας παρουσία κρυπτογραφώντας όλη την κίνηση στο Internet. Περιλαμβάνει μέχρι και 200 MB κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων ημερησίως για την συσκευή σας iOS.

Ελέγξτε αν οι ηλεκτρονικοί σας λογαριασμοί έχουν εμπλακεί σε οποιαδήποτε παραβίαση δεδομένων, απευθείας από το iPhone σας. Με τόσους πολλούς δημοφιλείς ιστότοπους και εφαρμογές που εκδίδουν προειδοποιήσεις σχετικά με διαρροές βάσεων δεδομένων, είναι εύκολο να χάσετε τον έλεγχο των εκτεθειμένων λογαριασμών σας. Το απόρρητο λογαριασμού σάς ειδοποιεί όταν διακυβεύονται τα ευαίσθητα δεδομένα σας και σας επιτρέπει να ενεργείτε ανάλογα με την κατάστασή του.

Bitdefender - Προστασία Προστασία

Η ασύγκριτη προστασία πολλαπλών στρωμάτων της Bitdefender διατηρεί τις συσκευές σας ασφαλείς από όλες τις νέες και υπάρχουσες απειλές.

Σαρώσετε το Android κινητό ή tablet σας ανά πάσα στιγμή για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι εφαρμογές σας είναι σε τάξη. Επιπλέον, το antivirus σας θα σαρώσει αυτόματα κάθε εφαρμογή τη στιγμή που θα την εγκαταστήσετε και αμέσως θα σας ενημερώσουμε αν ενέχει κάποιο κίνδυνο.

Σερφάροντας, το διαδίκτυο μπορεί να σας οδηγήσει σε επικίνδυνες σελίδες, αλλά το Bitdefender Android Security είναι πάντα εδώ για να σας προστατέψει. To anti-phishing σύστημα μας εξετάζει τις ιστοσελίδες και σας προειδοποίει όταν βρεθείτε σε σελίδες απάτης. Το Bitdefender Web protection φιλτράρει όλη την κίνηση και σας προσφέρει προστασία σε πραγματικό χρόνο.

Χρησιμοποιήστε το για να επεκτείνετε την προστασία και στο smart watch σας. Και εάν δεν γνωρίζετε που είναι το κινητό σας, χρησιμοποιήστε το WearOn για να ενεργοποιήσετε ένα συναγερμό στο Android σας για να το βρείτε εύκολα. Λάβετε ειδοποίηση όταν απομακρύνεστε από το κινητό σας, έτσι ποτέ να μην το ξεχάσετε πίσω.

Με το Bitdefender Anti-Theft μπορείτε να εντοπίσετε, να κλειδώσετε ή να διαγράψετε εξ αποστάσεως το Android σας σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

Bitdefender - Απόδοση Απόδοση

Το λογισμικό ασφαλείας της Bitdefender αντιδρά άμεσα στο κακόβουλο λογισμικό χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του συστήματός σας.

Ο αυτόματος πιλότος της Bitdefender έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως <Σύμβουλος Ασφάλειας> και σας προσφέρει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση ασφαλείας σας. Οι έξυπνες δυνατότητές του σημαίνουν ότι μπορεί να σας συστήσει ενέργειες ασφάλειας στο πλαίσιο των αναγκών του συστήματος και της χρήσης σας.

Σχεδιασμένο να προσφέρει την πιο αποτελεσματική προστασία από κακόβουλα προγράμματα, σε συνδυασμό με αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας. Δεδομένου ότι οι περισσότερες ενέργειες πραγματοποιείται στο cloud, δεν εξαντλεί τους πόρους της συσκευής σας και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας παραμένει σχεδόν ανεπηρέαστη.

Εκπληκτικά ισχυρό κατά των κακόβουλων λογισμικών, αλλα ελαφρύ στους πόρους του τηλεφώνου σας, επομένως δεν θα δείτε αρνητικές επιπτώσεις στην απόδοση. Η σάρωση κατ 'απαίτηση είναι γρήγορη και η εφαρμογή προσθέτει μόνο ένα δευτερόλεπτο στο χρόνο επανεκκίνησης της συσκευής.

Bitdefender - Ιδιωτικότητα Ιδιωτικότητα

Η ολοκληρωμένη προστασία του Bitdefender φροντίζει για την online ιδιωτική σας ζωή και τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Προστατέψτε τις πιο ευαίσθητες εφαρμογές σας έτσι ώστε άλλοι να μην μπορούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις σας ή να δουν τις ιδιωτικές πληροφορίες σας. Το Bitdefender σας επιτρέπει να κλειδώσετε εφαρμογές με έναν κωδικό PIN, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας. Με το Smart Unlock μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας για να επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στις προστατευόμενες εφαρμογές σας όταν χρησιμοποιείτε ένα αξιόπιστο δίκτυο Wi-Fi.

Ελέγξτε αν οι ηλεκτρονικοί σας λογαριασμοί έχουν εμπλακεί σε οποιαδήποτε παραβίαση δεδομένων, απευθείας από το κινητό σας. Με τόσους πολλούς δημοφιλείς ιστότοπους και εφαρμογές που εκδίδουν προειδοποιήσεις σχετικά με διαρροές βάσεων δεδομένων, είναι εύκολο να χάσετε τον έλεγχο των εκτεθειμένων λογαριασμών σας. Το απόρρητο λογαριασμού σάς ειδοποιεί όταν διακυβεύονται τα ευαίσθητα δεδομένα σας και σας επιτρέπει να ενεργείτε ανάλογα με την κατάστασή του.

Ο γονικός έλεγχος προσφέρει ψηφιακή βοήθεια στους γονείς και επιπλέον online ασφάλεια για τα παιδιά. Προ-ρυθμισμένος αυτόματα αποκλείει το ακατάλληλο περιεχόμενο φιλτράροντας τις ιστοσελίδες. Ρυθμίστε ποιες εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση τα παιδιά σας και για πόσο διάστημα να κάνουν χρήση. Συνδεθείτε απομακρυσμένα στο Bitdefender Central για να ενημερωθείτε για τις online δραστηριότητες τους.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7 με Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 και Windows 11

Μνήμη (RAM): 2 GB

Διαθέσιμος χώρος στον σκληρό δίσκο: 2.5 GB ελεύθερος χώρος

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ SOFTWARE

Internet Explorer έκδοση 11 ή ανώτερο

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7 με Service Pack 1 ή νεότερο

Μνήμη (RAM): 2 GB

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ SOFTWARE

Υποστηριζόμενοι Browsers:

Google Chrome

Mozilla Firefox

Opera

Microsoft browsers

Safari

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ SOFTWARE

Υποστηριζόμενοι Browsers:

Chrome 56 and later

Firefox 52 and later

Microsoft Edge

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Λειτουργικό Σύστημα: macOS X Yosemite (10.10) ή νεότερο

Διαθέσιμος χώρος στον σκληρό δίσκο: 1 GB ελεύθερος χώρος

Υποστηριζόμενοι Browsers:

Safari

Firefox

Google Chrome

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Bitdefender VPN μόνο σε Intel-βασισμένους Macintosh υπολογιστές με macOS Sierra(10.12 ή νεότερο)

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Λειτουργικό Σύστημα: macOS X Yosemite (10.10) ή ανώτερο

Μνήμη (RAM): 2 GB

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ SOFTWARE

Υποστηριζόμενοι Browsers:

Chrome Browser

Mozilla Firefox

Safari

Opera

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ SOFTWARE

Υποστηριζόμενοι Browsers:

Chrome 56 and later

Firefox 52 and later

Microsoft Edge

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Λειτουργικό Σύστημα: iOS 11.2 ή νεότερο

Μια ενεργή σύνδεση στο Internet

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Λειτουργικό Σύστημα: iOS 11.2 ή νεότερο

Μια ενεργή σύνδεση στο Internet

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ SOFTWARE

Υποστηριζόμενοι Browsers:

Chrome Browser

Mozilla Firefox

Opera

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ SOFTWARE

Λειτουργικό Σύστημα: iOS 11.2 ή νεότερο

Μια ενεργή σύνδεση στο Internet

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.0 ή νεότερο

Google Play store

Μια ενεργή σύνδεση στο Internet

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.0 ή νεότερο

Google Play store

Μια ενεργή σύνδεση στο Internet

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ SOFTWARE

Υποστηριζόμενοι Browsers:

Google Chrome

Samsung Internet Browser

Opera and Opera Mini

Firefox Browser

Dolphin Browser

HTC Browser

Default Android browser

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ SOFTWARE

Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.0 ή νεότερο

Google Play store

Μια ενεργή σύνδεση στο Internet

Back to top Back to top