Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Πρόγραμμα: «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ»

Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Πρόγραμμα: «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ»

Δράση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0

Η Bitdefender συμμετέχει στο πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ που απευθύνεται σε 100.000 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που θα επιδοτηθούν με κουπόνια αξίας από 1.000 € έως και 20.000 €, ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους, για αγορά ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών όπως το Cybersecurity.

Το Πρόγραμμα:

Μέσα από τη δράση του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία για ΜμΕ» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως 250 εργαζομένων μπορούν να αποκτήσουν τυποποιημένα ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται στην αγορά, για να βελτιώσουν και να εκσυγχρονίσουν την παραγωγική, εμπορική και διοικητική τους λειτουργία.

Ο προϋπολογισμός του Προγράμματος (συνολική Δημόσια Δαπάνη) ανέρχεται σε 180.000.000 €. Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και θα παρέχει επιταγές (vouchers) που θα διατεθούν για την απόκτηση νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών.

Το ποσοστό επιδότησης ανέρχεται στο 90% του πραγματικού κόστους των προμηθευόμενων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών βάση του παρακάτω πίνακα.

Φόρμα επικοινωνίας


  (Αποδέχομαι ότι η Bitdefender ή οι συνεργάτες της μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου σχετικά με τα εταιρικά προϊόντα ασφαλείας που πιθανόν με ενδιαφέρουν καθώς και για θέματα security. Γνωρίζω ότι έχω τη δυνατότητα να σταματήσω να λαμβάνω ενημερώσεις οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του website συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Η Bitdefender λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. )

  Πίνακας επιδότησης επιχείρησης βάση του αριθμού εργαζομένων (ΕΜΕ)

  Κατηγορία ΕΜΕ Κουπόνι

  1

  0,01 ΕΜΕ < μ ≤ 5 ΕΜΕ

  1.000 €

  5 ΕΜΕ < μ ≤ 10 ΕΜΕ

  2.000 €

  2

  10 ΕΜΕ < μ ≤ 18 ΕΜΕ

  4.000 €

  18 ΕΜΕ < μ ≤ 25 ΕΜΕ

  6.000 €

  3

  25 ΕΜΕ < μ ≤ 32 ΕΜΕ

  10.000 €

  32 ΕΜΕ < μ ≤ 40 ΕΜΕ

  12.000 €

  4

  40 ΕΜΕ < μ ≤ 50 ΕΜΕ

  15.000 €

  50 ΕΜΕ < μ ≤ 250 ΕΜΕ

  20.000 €

  • Αιτήσεις  Χρηματοδότησης των δικαιούχων μπορούν να υποβάλλονται από την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, έως και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022.
  • Πραγματοποίηση αγορών ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών με χρήση των vouchers για τους δικαιούχους της κατηγορίας ένα (1), μπορεί να γίνεται έως τη Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022.
  • Πραγματοποίηση αγορών ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών με χρήση των vouchers για τους δικαιούχους των κατηγοριών δύο (2), τρία (3) και τέσσερα (4), μπορεί να γίνεται έως τη Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.

  Προϊόντα & Υπηρεσίες από την Bitdefender:

  Το Bitdefender GravityZone με εύχρηστες λύσεις Cloud θωρακίζει αποδοτικά κάθε πιθανό σημείο εισόδου στο εταιρικό δίκτυο όπως: Emails, downloads, εφαρμογές αλλά και κάθε σημείο ανταλλαγής αρχείων. 

  Με δυνατότητες EDR, Sandboxing, Forensic Analysis και Incident Management επιτρέπει στους διαχειριστές να επιτύχουν την μέγιστη πρόληψη, θωράκιση και αντιμετώπιση. Με 1 μοναδικό installation και 1 μοναδικό agent προσφέρει έως και 30 πλήρη επίπεδα προστασίας δίνοντας ορατότητα 360ο για ύποπτες ενέργειες στο δίκτυο και τα τερματικά. 


  Επικοινωνήστε μαζί μας και με το τμήμα εταιρικών λύσεων όπου η ομάδα των εξειδικευμένων Cybersecurity συμβουλών και μηχανικών μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να εγκαταστήσετε την βέλτιστη Bitdefender λύση ασφάλειας που θα καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχειρήσεις σας. 


  Για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής (κριτήρια επιλεξιμότητας) των δυνητικών δικαιούχων των επιταγών (vouchers) καθώς και όλες οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν από πλευράς τους σε όλα τα επιμέρους στάδια υλοποίησης του Προγράμματος μπορείτε να μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

   

  Back to top Back to top