Χριστουγεννιάτικες αγορές σε προϊόντα Τεχνολογίας; Μην ξεχάσετε να εγκαταστήσετε antivirus για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!

Κατά την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, σχεδόν όλοι μπαίνουν για τα καλά σε καταναλωτικό mood και δικαιολογείται απόλυτα αυτή η συμπεριφορά αν λάβουμε υπόψιν μας όλους τους υπέροχους στολισμούς των καταστημάτων ή τις εκπτώσεις που μας ενθαρρύνουν να αποκτήσουμε ό,τι καλύτερο για εμάς τους ίδιους, ενώ παράλληλα συνηθίζεται να κάνουμε και δώρα στους δικούς μας ανθρώπους.

Δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι μικρότερες ηλικίες, που είτε  χάρη στο χαρτζιλίκι τους ή τις αποταμιεύσεις που έχουν κάνει από όλο τον χρόνο, αποφασίζουν να ξεχυθούν στα καταστήματα (συμπεριλαμβάνονται και τα ηλεκτρονικά) προκειμένου να προμηθευτούν με αγορές «επενδύσεις» πχ: ένα καλό μπουφάν, ένα νέο και καλύτερο κινητό ή επιτέλους, το Laptop που ονειρεύονται εδώ και μήνες!

Σε αυτό το σημείο, θα επικεντρωθούμε στα συναρπαστικά αυτά δώρα (τεχνολογίας) που ανταλλάσσουμε και μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους! Συγκεκριμένα, είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθούμε πόσο απαραίτητο είναι να προστατεύσουμε τα νέα μας τεχνολογικά αποκτήματα (mobile συσκευή, tablet, laptop) προκειμένου να τα χαιρόμαστε για πολύ καιρό ακόμα. Αν παραβλέψουμε να τα προστατεύσουμε με κάποιο ισχυρό Antivirus, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προσβληθούν από κακόβουλο λογισμικό/ ιό και κατ’ επέκταση να διαρρεύσουν τα προσωπικά μας ευαίσθητα δεδομένα αλλά και να καταστραφούν σημαντικά αρχεία (εργασίες, επαγγελματικό project).

Επειδή, λοιπόν, κανείς δε θα ήθελε να μαθευτεί ο τραπεζικός του λογαριασμός, να κοινοποιηθούν παρά τη θέληση του προσωπικές του φωτογραφίες ή να αλλοιωθούν αρχεία εξέχουσας σημασίας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε αφού λάβετε ένα τέτοιο δώρο, είναι να φροντίσετε να προμηθευτείτε με ένα antivirus τόσο ισχυρό που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κάθε συστήματος που έχετε στα χέρια σας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα βρείτε με εξαιρετικές παροχές τα δυναμικά προϊόντα της Bitdefender 2018, τα οποία ποικίλουν ως προς ορισμένα χαρακτηριστικά όμως «υπηρετούν» τον ίδιο σκοπό, την πλήρη φύλαξη των συσκευών σας και άρα, την δική σας προστασία. Ανακαλύψτε τα!

Back to top Back to top