Τα οφέλη της χρήσης του Bitdefender Parental Control

Σε μία εποχή όπου μικροί και μεγάλοι αφιερώνουν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους στο διαδίκτυο, πολλοί γονείς αναζητούν λύσεις ώστε να νιώθουν ασφαλείς όταν τα παιδιά τους πλοηγούνται στο ίντερνετ. Το Bitdefender Parental Control είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται κάθε γονέας ώστε να είναι σίγουρος ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο όταν το παιδί του κάνει κάποια δραστηριότητα στο διαδίκτυο.

 

Τι είναι το Bitdefender Parental Control

Το Bitdefender Parental Control αποτελεί ένα εργαλείο το οποίο  σας δίνει τη δυνατότητα να περιορίσετε την πρόσβαση των παιδιών σας σε συγκεκριμένες εφαρμογές, σελίδες ή ακόμα και στο Internet συνολικά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με σκοπό να προστατέψετε τα παιδιά σας από το να βλέπουν ακατάλληλο περιεχόμενο όταν είναι μπροστά από τον υπολογιστή χωρίς τη δική σας επίβλεψη.

 

Ποια είναι τα οφέλη του Bitdefender Parental Control

Με τη χρήση του Bitdefender Parental Control έχετε πρόσβαση σε ένα μεγάλο φάσμα λειτουργιών όπου σας επιτρέπουν να προστατεύσετε το παιδί σας από επικίνδυνες εφαρμογές, ακατάλληλο περιεχόμενο, απατεώνες κλπ. Με τις λειτουργίες που σας παρέχει το Bitdefender Parental Control μπορείτε να περιορίζετε την πρόσβαση του σε συγκεκριμένους ιστότοπους αλλά ακόμα και να αποκλείσετε εντελώς την πρόσβασή του στο διαδίκτυο. Μία ακόμα δυνατότητα που σας δίνει το Bitdefender Parental Control είναι να μπορείτε να ορίζετε συγκεκριμένα διαστήματα που θέλετε να έχει το παιδί πρόσβαση σε κάποιες εφαρμογές ή ιστοσελίδες. Το πιο σημαντικό ίσως που κάνει το Bitdefender Parental Control είναι οι αναλυτικές αναφορές σχετικά με τη δραστηριότητα του παιδιού σας στο διαδίκτυο. Έτσι, μπορείτε να γνωρίζετε ποιες εφαρμογές χρησιμοποίησε, ποιες σελίδες επισκέφθηκε και με ποιους επικοινώνησε.

 

Πώς λειτουργεί το Bitdefender Parental Control

Μέσα από το Bitdefender Central μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να διαμορφώσετε το λογαριασμό σας ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Το σύστημα θα σας ζητήσει ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το φύλο και την ηλικία του παιδιού σας ώστε να καθοριστεί το ανάλογο επίπεδο ηλεκτρονικής προστασίας που θα έχει από προεπιλογή. Κάντε λήψη της εφαρμογής του Γονικού Συμβούλου του Bitdefender στις συσκευές των παιδιών σας και αρχίστε να τα προστατεύετε. Η εφαρμογή είναι συμβατή με iOS, Android, Mac και Windows.

 

 

 

 

Back to top Back to top