Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Πρόγραμμα: «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ»

Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Πρόγραμμα: «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ»

Δράση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0

Η Bitdefender συμμετέχει στο πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ που απευθύνεται σε 100.000 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που θα επιδοτηθούν με κουπόνια αξίας από 1.000 € έως και 20.000 €, ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους, για αγορά ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών όπως το Cybersecurity.

Το Πρόγραμμα:

Μέσα από τη δράση του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία για ΜμΕ» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας έως 250 εργαζομένων μπορούν να αποκτήσουν τυποποιημένα ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται στην αγορά, για να βελτιώσουν και να εκσυγχρονίσουν την παραγωγική, εμπορική και διοικητική τους λειτουργία.

Ο προϋπολογισμός του Προγράμματος (συνολική Δημόσια Δαπάνη) ανέρχεται σε 180.000.000 €. Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και θα παρέχει επιταγές (vouchers) που θα διατεθούν για την απόκτηση νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών.

Το ποσοστό επιδότησης ανέρχεται στο 90% του πραγματικού κόστους των προμηθευόμενων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών βάση του παρακάτω πίνακα.

Άνοιγμα φωτογραφίας

Αιτήσεις  Χρηματοδότησης των δικαιούχων μπορούν να υποβάλλονται από την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, έως και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Πραγματοποίηση αγορών ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών με χρήση των vouchers για τους δικαιούχους της κατηγορίας ένα (1), μπορεί να γίνεται έως τη Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022.

 

Πραγματοποίηση αγορών ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών με χρήση των vouchers για τους δικαιούχους των κατηγοριών δύο (2), τρία (3) και τέσσερα (4), μπορεί να γίνεται έως τη Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.

Προϊόντα & Υπηρεσίες από την Bitdefender:

Το Bitdefender GravityZone με εύχρηστες λύσεις Cloud θωρακίζει αποδοτικά τη λειτουργία και κάθε πιθανό σημείο εισόδου στο εταιρικό δίκτυο όπως: Emails, downloads, εφαρμογές αλλά και κάθε σημείο ανταλλαγής αρχείων.

 Με δυνατότητες EDR, Sandboxing, Forensic Analysis και Incident Management επιτρέπει στους διαχειριστές να επιτύχουν την μέγιστη πρόληψη, θωράκιση και αντιμετώπιση. Με 1 μοναδικό installation και 1 μοναδικό agent προσφέρει έως και 30 πλήρη επίπεδα προστασίας δίνοντας ορατότητα 360ο για ύποπτες ενέργειες στο δίκτυο και τα τερματικά.

Εταιρικές λύσεις από την Bitdefender GravityZone

 

Η Bitdefender παρέχει μία ευρεία γκάμα επιλογών για την προστασία της επιχείρησής σας από κάθε απειλή στον κυβερνοχώρο. Δεν είναι, λοιπόν, αρκετό ένα antivirus για την αξιόπιστη αντιμετώπιση τέτοιων απειλών.

Το εταιρικό πακέτο Bitdefender GravityZone παρέχει εξατομικευμένες λύσεις με την παροχή υπηρεσιών cybersecurity.

  • Το Bitdefender GravityZone Business Security είναι μια αποτελεσματική λύση ασφάλειας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την προστασία στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχεται στην εταιρεία σας ασφάλεια απέναντι σε γνωστές και άγνωστες απειλές, όπως phishing, ransomware, exploits και zero-days.

Σε αυτήν την υπηρεσία, όλες οι δραστηριότητες ασφαλείας διαχειρίζονται από μία κονσόλα και έναν agent. Είναι ο ευκολότερος τρόπος για την προστασία των δεδομένων της επιχείρησής σας, χωρίς να θυσιάζετε χρόνο ή προϋπολογισμό. 

  • Το GravityZone Business Security Premium προστατεύει τον οργανισμό σας από ένα πλήρες φάσμα εξελιγμένων απειλών από τον κυβερνοχώρο. Το GravityZone ενσωματώνει πάνω από 30 τεχνολογίες ασφάλειας που βασίζονται στο machine-learning, παρέχοντας πολλαπλά στρώματα άμυνας που υπερβαίνουν κατά πολύ τις συμβατικές λύσεις ασφάλειας των endpoints σε ανεξάρτητες συγκριτικές δοκιμές.

Με το συγκεκριμένο πακέτο, επιτυγχάνεται αυτόματος αποκλεισμος του 99% των επιθέσεων με την νούμερο 1 πρόληψη που συνδυάζει sandbox analyzer, anti-exploit και ανάλυση συμπεριφοράς.

  • Το εταιρικό πακέτο Business Security Enterprise ενσωματώνει εξελιγμένη προστασία EDR και Risk Analytics καθώς και καινοτομίες θωράκισης επιτυγχάνοντας την ελαχιστοποίηση του κινδύνου επίθεσης.

 Το GravityZone Business Security Enterprise υπερτερεί σημαντικά στην απλουστευμένη του διαχείριση, ενώ μπορείτε να το έχετε στην ίδια κονσόλα με το Bitdefender endpoint protection. Ανιχνεύει και εκτελεί root cause ανάλυση και χρησιμοποιεί threat hunting μηχανισμούς καθώς και εργαλεία αποκατάστασης για εξελιγμένες απειλές στον κυβερνοχώρο.

  • Με το GravityZone Email Security οι οργανισμοί επωφελούνται από την πλήρη προστασία των email τους. Πλέον, είναι εξαιρετικά σημαντική η αντιμετώπιση απειλών, όπως το spam, ιούς, phishing επιθέσεις και κακόβουλα URLs.

Η εταιρική αυτή λύση μπορεί να αποκλείσει στοχευμένες και εξελιγμένες απειλές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένης της απάτης Business Email Compromise (BEC).

Επικοινωνήστε μαζί μας και με το τμήμα εταιρικών λύσεων όπου η ομάδα των εξειδικευμένων Cybersecurity συμβουλών και μηχανικών μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να εγκαταστήσετε την βέλτιστη Bitdefender λύση ασφάλειας που θα καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησης σας.

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής (κριτήρια επιλεξιμότητας) των δυνητικών δικαιούχων των επιταγών (vouchers) καθώς και όλες οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν από πλευράς τους σε όλα τα επιμέρους στάδια υλοποίησης του Προγράμματος μπορείτε να μάθετε περισσότερα ΕΔΩ.  

Back to top Back to top