Προστατεύστε το tablet σας, κινδυνεύετε!

Προστατέψτε το tablet σας, κινδυνεύετε!

Το tablet σας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας. Επικοινωνία, ενημέρωση ή υποχρεώσεις, όποιος κι αν είναι ο λόγος που έχετε στην κατοχή σας αυτό το έξυπνο gadget, ξέρετε ότι το σύνολο των παροχών του ικανοποιεί στο μέγιστο τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Έχετε ήδη εγκαταστήσει εφαρμογές που η χρήση τους προϋποθέτει κατάθεση των προσωπικών ευαίσθητων δεδομένων σας όπως ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση κατοικίας και άλλα. Έχετε, επίσης, συνδεθεί – όπως συνηθίζεται άλλωστε- με τον ίδιο κωδικό στις περισσότερες εφαρμογές/ πλατφόρμες τις οποίες επισκέπτεστε συστηματικά.

Σχεδόν όλοι οι χρήστες των mobile συσκευών συμπεριφέρονται με πλήρη άγνοια σχετικά με τα προσωπικά τους στοιχεία. Τα καταχωρούν, τα μοιράζονται σε μη προστατευμένα sites και applications ενώ παράλληλα δεν νιώθουν να διατρέχουν κανέναν κίνδυνο έως ότου κάποιος να κάνει την άκομψη εμφάνιση του. Αυτός ο κίνδυνος ακούει στο όνομα ransomware, phising, hackers  και άλλα…

Προστασία με antivirus

Ακριβώς επειδή ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι από τη στιγμή που θα καταχωρίσετε προσωπικές σας πληροφορίες όσο είστε συνδεδεμένοι στον online κόσμο, η Bitdefender θα ήθελε να σας συστήσει με περηφάνεια τον καλύτερο σας σύμμαχο! Το  Mobile Security!

Τι σας παρέχει το Mobile Security;

1)      Το Mobile Security για Android χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες Cloud της Bitdefender για να ειδοποιεί τους χρήστες, κατά την περιήγηση, σχετικά με ιστοσελίδες που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό, phishing ή δόλιο περιεχόμενο.

2)      Επιπλέον, ασφαλίζει την εμπειρία περιήγησής σας και αποτρέπει την εγκατάσταση των κακόβουλων εφαρμογών χωρίς καμία επίπτωση στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

3)      Πραγματοποιεί συνεχές σκανάρισμα, επιβεβαιώνοντας ότι η Android συσκευή σας παραμένει καθαρή.

4)      Τέλος, διαθέτει VPN. Ενημερωθείτε ολοκληρωμένα εδώ σχετικά με τον όρο VPN  και τις δυνατότητές του.

5)      Διαθέτει Anti-Theft με πίνακα επιλογών από το web και SMS εντολές, προκειμένου να εντοπίσετε από απόσταση, κλειδώσετε, διαγράψετε ή και να στείλετε ένα μήνυμα στην Android συσκευή σας.

6)      Applock– Ουσιαστικά σας εξασφαλίζεται η δυνατότητα να κλειδώνετε με κωδικό ευαίσθητες εφαρμογές και τα δεδομένα αυτών.

Δοκιμάστε την πλήρη έκδοση του MobileSecurity  για 14 ημέρες, ΕΔΩ!

Back to top Back to top