Πόσο σημαντικό είναι το cybersecurity;

Τι είναι το cybersecurity;

Το cybersecurity είναι η ιντερνετική προστασία του λογισμικού και των δεδομένων του χρήστη από κακόβουλα λογισμικά ή ιούς. Τα cyberthreats έχουν σχεδιαστεί για να κερδίζουν πρόσβαση στο σύστημα ή στα δεδομένα των χρηστών και να τροποποιούν, να διαγραφούν ή να καταστρέφουν οτιδήποτε αποτελεί στόχο τους. Για να αποφευχθούν αυτές οι επιθέσεις, κάθε εταιρεία ή ιδιώτης πρέπει να αποκτήσει cybersecurity.

Είναι απαραίτητο το cybersecurity;

Όσο αυξάνονται οι χρήστες, τα λογισμικά και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, τόσο περισσότερο αυξάνεται και ο κίνδυνος των κακόβουλων επιθέσεων. Με την πάροδο του χρόνου, εξελίσσονται οι τρόποι και οι τεχνικές που πραγματοποιούνται, οπότε υπάρχει ανάγκη για ακόμη πιο δυνατά συστήματα ασφαλείας. Για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά όλες αυτές οι προκλήσεις, πρέπει να εφαρμοστεί το cybersecurity, προτού πέσει κανείς θύμα τους, ώστε να μην καταφέρουν να προκαλέσουν ζημιά.

Το cybersecurity προσφέρει:

·         Προστασία δεδομένων και δικτύων

·         Προστασία  από κυβερνοεπιθέσεις 

·         Αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης χρηστών

·         Βελτιωμένος χρόνος αποκατάστασης μετά από παραβίαση

·         Διατήρηση της εμπιστοσύνης στη φήμη της εταιρείας 


Οι πιο συνηθισμένοι τύποι κυβερνοαπειλών:

·         Το κακόβουλο λογισμικό (worms, ιοί , Trojans και spyware)

·         Το ηλεκτρονικό ψάρεμα (phishing) 

·         Οι προηγμένες επίμονες απειλές (APT) 

·         Οι επιθέσεις Man-in-the-Middle (MitM) Αρχή φόρμας

 

Γιατί η Βitdefender μπορεί να αποτρέψει οποιοδήποτε cyberthreat;


Η Βitdefender παρέχει τις καλύτερες λύσεις πρόληψης, ανίχνευσης και απόκρισης απειλών σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει γίνει ο πιο αξιόπιστος partner μεγάλων πολυεθνικών εταιριών και δημόσιων οργανισμών, προστατεύοντας περισσότερους από ένα εκατομμύριο καταναλωτές. Η απόδοση της Βitdefender έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα, καθώς είναι σε θέση να αντιμετωπίζει 400  νέες απειλές κάθε λεπτό και να αναλύει 30 δισεκατομμύρια ερωτήματα απειλών καθημερινά. Το Bitdefender σήμερα έχει πελάτες σε 170 χώρες με γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Τι τεχνολογία χρησιμοποιεί η Βitdefender;

Πρωτοποριακές καινοτομίες στο λογισμικό προστασίας, μέθοδοι ανάλυσης συμπεριφοράς, τεχνητή νοημοσύνη είναι μερικά μόνο από τα όπλα της Βitdefender απέναντι στις ιντερνετικές επιθέσεις. Συγκεκριμένα, το GravityZone είναι μια επιχειρηματική λύση που μπορεί να εγκατασταθεί onpremise ή να φιλοξενείται στο cloud της Bitdefender. Παρέχει πολυεπίπεδη προστασία με βραβευμένες τεχνολογίες, όπως machine learning, advanced heuristics, antiransomware, ισχυρό antiexploit, signatures, Firewall και Device Control. Ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης (μικρή – μεσαία – μεγάλη) υπάρχουν τα αντίστοιχα πακέτα που προσφέρουν προστασία σε στοχευμένα σημεία – κλειδιά της επιχείρησης.

Ωστόσο το cybersecurity δεν είναι απαραίτητο μόνο για τις εταιρείες αλλά και για κάθε ιδιώτη. Με το Βitdefender Internet Security εξασφαλίζεται η καλύτερη ασφάλεια κατά όλων των απειλών στο Internet για Windows υπολογιστές. Εμποδίζει τις πιο εξελιγμένες επιθέσεις, διαθέτει εξελιγμένο προσωπικό firewall που μπλοκάρει τους εισβολείς και φιλτράρει την κίνηση του δικτύου, παρέχει προστασία κάμερας και μικροφώνου από hackers, περιλαμβάνει VPN για πλήρως ανώνυμη και ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Back to top Back to top