Ποιο Bitdefender πακέτο μου ταιριάζει;

Στις μέρες μας, οι ψηφιακοί κίνδυνοι και οι απειλές εμφανίζονται, εξαπλώνονται και εξελίσσονται διαρκώς, με ραγδαία ταχύτητα. Είναι πλέον ύψιστη ανάγκη να είμαστε διαρκώς σε εγρήγορση για κάποιο νέο ιό, μέθοδο εξαπάτησης ή διαδικτυακή εγκληματική ενέργεια. Η ταχύτητα όμως των εξελίξεων, όσον αφορά τους ηλεκτρονικούς κινδύνους, καθιστούν δύσκολη την διαρκή παρακολούθηση και ενημέρωση από τους ιδιώτες και τα μέλη οικογενειών.

Το κενό αυτό έρχεται να καλύψει η Bitdefender με τα εξελιγμένα Antivirus πακέτα της. Στελεχωμένο από μία έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών και προγραμματιστών, έχει ως αποκλειστικό στόχο την διαρκή καταπολέμηση και προστασία ενάντια στις διαδικτυακές απειλές. Αποτελεί  την μόνη επιλογή για κάθε άτομο, που επιθυμεί ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε ηλεκτρονική δραστηριότητα, δική του ή των προσώπων του οικογενειακού του κύκλου. Αναλογιζόμενοι όμως την ποικιλία υπηρεσιών και πακέτων που προσφέρει, το εύλογο ερώτημα που πηγάζει είναι ποιο πακέτο καλύπτει καλύτερα τις δικές μου ανάγκες και με εξυπηρετεί στο μέγιστο. Σας λύνουμε, λοιπόν, την απορία με την παρακάτω ανάλυση των οικιακών πακέτων που προσφέρουμε.

Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα πακέτα μας περιλαμβάνουν ορισμένες βασικές υπηρεσίες τoυ Bitdefender, που κάθε χρήστης έχει ανάγκη για κάθε ηλεκτρονική του ενέργεια. Σε αυτές περιλαμβάνονται:

-Antivirus

-Ransomware προστασία

-Ασφαλή διαδικτυακή περιήγηση

-Δωρεάν υποστήριξη 24/7

-Προστασία τραπεζικών συναλλαγών

-Προστασία από online απάτες

-Διαχείριση κωδικών πρόσβασης

-Σάρωση για τρωτά σημεία

-Αυτόματη ενημέρωση

Bitdefender Antivirus Plus 2019

Το πιο οικονομικό από τα πακέτα που προσφέρουμε. Απευθύνεται σε κάθε ιδιώτη με απλές απαιτήσεις και δραστηριότητες στον online χώρο, που επιθυμεί όλες τις βασικές υπηρεσίες προστασίας της εταιρίας μας σε συνδυασμό με μία πολύ οικονομική τιμή. Είτε είσαι φοιτητής είτε επιθυμείς ποιοτική διαδικτυακή ασφάλεια (δυνατότητα για αγορά πακέτου 1 συσκευής ή 3 συσκευών) έχοντας χαμηλό budget, το Bitdefender Antivirus Plus 2019 είναι το ιδανικό για εσένα. Δες πως μπορείς να το αποκτήσεις εδώ.

Bitdefender Internet Security 2019

Το επόμενο πακέτο επεκτείνεται, παρέχοντας ορισμένες επιπρόσθετες υπηρεσίες στον πελάτη. Οι βασικότερες είναι η προστασία της κάμερας του υπολογιστή (webcam) από κακόβουλα προγράμματα, το firewall για την ασφαλή πλοήγηση στο internet και τέλος ο γονικός σύμβουλος παρακολούθησης και ελέγχου της δραστηριότητας των νεαρών μελών της οικογένειας. Το πακέτο αυτό προτείνεται με σιγουριά σε οικογένειες αλλά και άτομα με αυξημένες ανάγκες προστασίας και μπορεί να εγκατασταθεί μέχρι και σε 3 συσκευές. Δες πως μπορείς να το αποκτήσεις εδώ.

Bitdefender Total Security 2019

Το πακέτο αυτό πέρα από τον μεγαλύτερο αριθμό συσκευών που αφορά (υπάρχει πακέτο για 5 και για 10 συσκευές) αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο όλου του εύρους των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει πρόσθετες υπηρεσίες όπως κρυπτογράφηση αρχείων,  προστασία από κλοπή (antitheft) αλλά και βελτίωση της ταχύτητας των συσκευών χρήσης. Η σημαντική διαφορά από τα υπόλοιπα πακέτα έγκειται στο γεγονός ότι απευθύνεται και σε κατόχους Mac υπολογιστών αλλά και Android ή iOS χρήστες κινητών. Δες πως μπορείς να το αποκτήσεις εδώ.

Bitdefender Family Pack 2019

Το τελευταίο πακέτο στο οποίο θα αναφερθούμε, όπως και το προηγούμενο, περιλαμβάνει όλη την γκάμα υπηρεσιών που παρέχουμε και απευθύνεται επίσης σε χρήστες Apple συσκευών και Android λογισμικού. Ο σημαντικότερος παράγοντας διαφοροποίησης εντοπίζεται στον αριθμό συσκευών που επιτρέπει να εγκατασταθεί. Ο αριθμός αυτός είναι απεριόριστος. Συνεπώς είτε είστε μια πολυμελής οικογένεια είτε μια παρέα φίλων με όμοιες ανάγκες προστασίας, το πακέτο αυτό είναι ιδανικό για εσάς αλλά και για τους αγαπημένους σας. Δες πως μπορείς να το αποκτήσεις εδώ.

Ενημερωθείτε περαιτέρω για τις υπηρεσίες κάθε πακέτου ή συμβουλευτείτε την σελίδα σύγκρισης των πακέτων μας και κάντε σήμερα την αγορά αυτού που σας ταιριάζει.

Back to top Back to top