Γιατί να αγοράσετε antivirus, αφού υπάρχουν δωρεάν;

Με τους hackers να γίνονται ολοένα και πιο επινοητικοί και ύπουλοι, η προστασία του υπολογιστή σας από ιούς και κακόβουλα προγράμματα, με ένα πρόγραμμα antivirus δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική. Αλλά με τα δωρεάν λογισμικά προστασίας από ιούς που αποκτούν ολοένα και πιο εντυπωσιακές λίστες χαρακτηριστικών και όλο και πιο ολοκληρωμένα, υπάρχει η άποψη ότι η πληρωμή για antivirus δεν είναι πλέον αναγκαία.

Γιατί όμως προτείνεται να αγοράζετε antivirus, αφού υπάρχουν δωρεάν; Παρακάτω παραθέτουμε επτά βασικά πλεονεκτήματα της χρήσης antivirus επί πληρωμή.

Ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών προστασίας 

Ίσως είναι το ισχυρότερο επιχείρημα για την πληρωμή της προστασίας σας. Οι απειλές από διαδικτυακούς απατεώνες και χάκερς αυτές τις μέρες ξεπερνούν το πεδίο των ιών και του κακόβουλου λογισμικού. Σε αντίθεση με τα περισσότερα λογισμικά προστασίας από ιούς, οι λύσεις επί πληρωμή τείνουν να προσφέρουν μια πλήρη σειρά εργαλείων και λειτουργιών σε ένα πακέτο, παρέχοντας ένα πολύ ευρύτερο φάσμα προστασίας στη διάθεσή σας.

Διαβάστε όλα τα χαρακτηριστικά των Bitdefender Antivirus και συγκρίνετε τα βραβευμένα προϊόντα μας.

Ευκολία στη χρήση

Παρόλο που υπάρχουν πολλά ξεχωριστά, ειδικά προγράμματα που κάνουν όλες τις εργασίες που αναφέρονται παραπάνω και, σε ορισμένες περιπτώσεις, πιο αποτελεσματικά, το να τα συνδυάσετε όλα σε ένα πρόγραμμα μπορεί να κάνει τη διαχείριση της ασφάλειάς σας έναν πολύ πιο βολικό και εύκολο τρόπο για να παρακολουθείτε τις απειλές.

Τεχνική Υποστήριξη

Τα δωρεάν antivirus σπάνια περιλαμβάνουν τεχνική ή τηλεφωνική υποστήριξη. Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα κατά τη δωρεάν χρήση του, συχνά βρίσκεστε στο έλεος των σελίδων FAQ ή των φόρουμ χρηστών για να το λύσετε. Σε μια κατάσταση όπου έχετε πέσει θύμα μιας επίθεσης ransomware, μια καθυστέρηση στην επίλυσή της θα μπορούσε να είναι καταστροφική. Τα antivirus της Bitdefender προσφέρουν ολοκληρωμένες επιλογές τεχνικής υποστήριξης.

Καλύτερη κάλυψη για επιχειρήσεις

Σίγουρα είναι σημαντικό να προστατεύεται τον προσωπικό σας υπολογιστή, είναι ακόμα πιο σημαντικό όμως να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των υπολογιστών της επιχείρησής σας. Εάν είστε ιδιοκτήτης κάποιας επιχείρησης τότε σίγουρα θα έχετε ένα αριθμό υπολογιστών στους οποίους αποθηκεύονται τα στοιχεία των πελατών σας. Το γεγονός αυτό δημιουργεί την ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο σύστημα antivirus το οποίο εγγυάται την προστασία της εταιρείας σας.

Επιλέξτε την κατάλληλη λύση εταιρικής ασφάλειας σας με το Bitdefender Gravity Zone.

Προστασία για όλη την οικογένεια

Το διαδίκτυο, δυστυχώς είναι ένα μέρος που τα παιδιά δεν μπορούν να περιηγηθούν μόνα τους με ασφάλεια. Για το λόγο αυτό, τα antivirus έχουν συνήθως κάποια λειτουργικότητα γονικού ελέγχου ενσωματωμένη στο λογισμικό τους. Έχοντας λοιπόν, ένα λογισμικό προστασίας επί πληρωμή, σας εξασφαλίζει την άδεια χρήσης του σε πολλούς υπολογιστές – σε αντίθεση με τις δωρεάν εναλλακτικές λύσεις – που σημαίνει ότι μπορείτε να προστατεύσετε τους υπολογιστές ολόκληρης της οικογένειάς σας με μία μόνο πληρωμή.

Ο Γονικός Έλεγχος προσφέρει ψηφιακή βοήθεια στους γονείς και επιπλέον online ασφάλεια για τα παιδιά, κατεβάστε τώρα το Bitdefender Family Pack.

Προστασία των Emails σας

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο παραμένει μια από τις πιο πιθανές οδούς για τους χάκερς να θέσουν σε κίνδυνο τα δεδομένα σας. Ένα τυχαίο κλικ σε μια φαινομενικά αθώα εικόνα ή συνδέσμους σε ένα μήνυμα, θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα τη «μόλυνση» της συσκευής σας. Τα επί πληρωμή προγράμματα προστασίας από ιούς θα σαρώσουν αυτόματα τα εισερχόμενα μηνύματα και συνημμένα, προειδοποιώντας σας για ύποπτα αρχεία και πιθανές απειλές.

Πιο αποτελεσματικό

Η επί πληρωμή προστασία από ιούς έχει πολύ μικρότερο αντίκτυπο στο σύστημά σας, καθώς τρέχει στο παρασκήνιο καταναλώνοντας λίγο χώρο, άρα έχει μικρό αντίκτυπο στην απόδοση του υπολογιστή σας. Άρα είναι και πολύ πιο αποτελεσματικές από τις δωρεάν εναλλακτικές λύσεις τους.

 Δείτε παρακάτω τα βραβευμένα προϊόντα της Bitdefender

free_trialcompareonline_agora

Back to top Back to top