Outstanding Security Product Award 2020

Bitdefender- Outstanding Security Product Award 2020

Για άλλη μια χρονιά η Bitdefender ξεχωρίζει κερδίζοντας το βραβείο Outstanding Security Product της AV-Comparatives! Παγκόσμιος ηγέτης στο Cybersecurity, η Bitdefender και η ομάδας της προστατεύει πάνω από 500 εκατομμύρια συστήματα για περισσότερα από 19 έτη. Τα βραβευμένα προϊόντα ασφαλείας με τις καινοτόμες τεχνολογίες της, προστατεύουν από απειλές, άτομα, σπίτια, επιχειρήσεις, ακόμη και τις cloud υπηρεσίες.

Για να ζήσετε και εσείς την πιο ασφαλή και δυναμική εμπειρία πλοήγησης, δοκιμάστε τα καινοτόμα πακέτα Bitdefender που είναι κατάλληλα σχεδιασμένα με στόχο τον πλήρη έλεγχο και την προστασία των συσκευών σας από οποιαδήποτε κακόβουλη δραστηριότητα.

Bitdefender Total Security

Το πολυβραβευμένο Bitdefender Total Security αποτελεί την κορυφαία λύση ασφαλείας που προσφέρει η Bitdefender, και προστατεύει όλες τις συσκευές σας αφήνοντας ανεπηρέαστη την απόδοσή τους. Ας δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του που ξεχωρίζουν.

Λογισμικό Προστασίας Anti-Ransomware

Το Total security, σας παρέχει ισχυρή προστασία σε πραγματικό χρόνο από κακόβουλα λογισμικά και ηλεκτρονικές απειλές. Ειδικά το Ransomware αποτελεί μια αυξανόμενη απειλή που κρυπτογραφεί σημαντικά σας αρχεία αποτρέποντας την πρόσβασή σας σε αυτά, με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό. Το anti-ransomware παρέχει άμεση προστασία από την ισχυρή αυτή απειλή.

Wi-Fi Security Advisor

Τις περισσότερες φορές δε μπορούμε να γνωρίζουμε εάν τα Wi-fi Hotspots σε καφετέριες, αεροδρόμια ή εμπορικά κέντρα είναι ασφαλή. Το Wi-fi Security Advisor σαρώνει και ελέγχει τα δίκτυα για κενά ασφαλείας που μπορεί να θέσουν την συσκευή και τα προσωπικά σας δεδομένα σε κίνδυνο. Επιπλέον, αξιολογεί και την ασφάλεια του router στο οποίο μπορεί να συνδεθείτε σε σπίτια φίλων.

Firewall Ιδιωτικότητας

Το Firewall της Bitdefender προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, αποτρέποντας την πρόσβαση σε κακόβουλες εφαρμογές που θέλουν να συνδεθούν στο διαδίκτυο. Έτσι τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν ασφαλή από χάκερ που θέλουν να κατασκοπεύσουν τα δεδομένα σας.

Anti-Phishing & Προστασία από Απάτες

Το Total Security διαθέτει επίσης anti-phishing και άμεση προστασία από απάτες, όταν κάνετε ηλεκτρονικές αγορές ή τραπεζικές συναλλαγές, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο τα προσωπικά και οικονομικά σας στοιχεία.

Advanced Threat Defense

Με τη βελτιωμένη τεχνολογία της Bitdefender που βασίζεται στην συμπεριφορά, το Advanced Threat Defense χρησιμοποιεί προηγμένες μεθόδους ανίχνευσης για τον εντοπισμό ransomware και άλλων απειλών σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, εντοπίζει τυχόν ανωμαλίες στη συσκευή σας και συσχετίζει ύποπτες συμπεριφορές με όσο το δυνατόν λιγότερη επίπτωση στην απόδοση της συσκευής σας.

 


Επιπλέον, το Total Security προσφέρει πλήρη προστασία για Windows, macOS, iOS και Android συσκευές από τις εξελιγμένες επιθέσεις.

Εάν δεν έχετε πειστεί ακόμα, κατεβάστε τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών και δείτε και μόνοι σας τις δυνατότητες και την προστασία που προσφέρει στην συσκευή σας.

Back to top Back to top