Ολοκληρωμένη προστασία Android: Οι 7 κορυφαίες συμβουλές για απόλυτη ασφάλεια!

Φημολογείται ότι τα πιο ασφαλή smartphones είναι τα Android. Θα διαφωνήσουμε!

Αντιθέτως, δείχνουν να είναι τα πιο ευκολά «θύματα» επιθέσεων έχοντας σημειώσει , ωστόσο – μεγάλη πρόοδο συγκριτικά με τις παλαιότερες εκδόσεις που ήταν πιο ευάλωτες.

Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να αποτελεί λόγο για ανησυχία, μιας και μπορείτε να εξασφαλίσετε απόλυτη προστασία στο έξυπνο κινητό σας με τρόπο εύκολο και απλό.

Στο πλαίσιο λοιπόν της επιτυχούς ασφάλειας της αγαπημένης σας συσκευής, σας έχουμε συγκεντρώσει τις  top συμβουλές  που πρέπει να ακολουθείτε προκειμένου να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, από διαρροή προσωπικών πληροφοριών ή τυχόν υπερχρεώσεις από τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές κλπ.

#1. Χρησιμοποιήστε VPN!

Extra Tip: Το Mobile Security Bitdefender, διαθέτει VPN, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να διατηρείτε τα προσωπικά σας δεδομένα ιδιωτικά κάθε φορά που συνδέεστε σε ασύρματα ασύρματα δίκτυα, ενώ βρίσκεστε σε αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα, καφετέριες ή ξενοδοχεία. Μάθετε περισσότερα αναφορικά με το VPN, ΕΔΩ!

#2. Χρησιμοποιήστε μόνο εφαρμογές από το Google Play Store. Δώστε προσοχή ως τα apps που κάνετε download καθώς και τους όρους που αποδέχεστε/ δίνετε πρόσβαση.

#3. Να κλειδώνετε πάντα την συσκευή του smartphone σας. Ορίστε έναν προσωπικό κωδικό, που μόνο εσείς γνωρίζετε και δεν πρόκειται να ξεχάσετε. Ιδανικά, ορίστε ως τρόπο κλειδώματος/ ξεκλειδώματος το δαχτυλικό σας αποτύπωμα.

#4. Εγκαταστήστε Anti-Theft.

 Extra Tip: Το Mobile Security Bitdefender, προσφέρει ένα νέο Anti-Theft με πίνακα επιλογών από το web και SMS εντολές. Το Anti-Theft επίσης παρέχει επιλογές για να εντοπίσετε από απόσταση, κλειδώσετε, διαγράψετε ή να στείλετε ένα μήνυμα στη Android συσκευή σας.

#5. Να πραγματοποιείτε τακτικές σαρώσεις.

#6. Να επιτρέπετε την ολοκλήρωση των ενημερώσεων. Για την ακρίβεια, επιλέξτε την αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας.

#7.  Χρησιμοποιήστε προϊόντα και λύσεις ασφάλειας.

Σας προτείνουμε το Mobile Security Bitdefender! Εξασφαλίστε πλήρη προστασία της Android συσκευής σας από ιούς και εισβολείς.

Δοκιμάστε το ΔΩΡΕΑΝ για 14 ημέρες, εδώ!

 

Back to top Back to top