Μεγάλη Διάκριση της Bitdefender για 3η συνεχή χρονιά από το PC Mag!

Μεγάλη Διάκριση της Bitdefender για 3η συνεχή χρονιά από το PC Magazine!

Είμαστε περήφανοι που για τρία συναπτά έτη, η Bitdefender βραβεύεται ως την κορυφαία επιλογή Editor’s Choice από το PCMag για την δυναμική της σειρά σε προϊόντα καταναλωτών, συλλέγοντας παράλληλα και επαίνους σχετικά με την «απόλυτη συνοχή των χαρακτηριστικών τους», «τα κορυφαία αποτελέσματα σε όσες δοκιμές πραγματοποιήθηκαν», «την τέλεια προστασία κατά του phising», «πλήρη προστασία από το Ransomware» και γενικώς, της digital ιδιωτικής ζωής.

Ο Neil J. γνωστός αναλυτής του PC Mag αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η σειρά προϊόντων Bitdefender εγκαινιάζεται με το βραβευμένο antivirus Total Security, το οποίο πληροί όλα τα κριτήρια και προϋποθέσεις -που μπορείτε να φανταστείτε προκειμένου να περιέχει μια σουίτα ασφαλείας.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί ότι πέραν των εξαιρετικών προϊόντων:  Bitdefender Antivirus PlusBitdefender Internet SecurityBitdefender Total Security, το Antivirus for Mac διακρίθηκε επίσης ως κορυφαία επιλογή Editor’s Choice από το PCMag, σε συνέχεια των δοκιμών που έγιναν σε διάφορα εργαστήρια όπως το AV Comparatives και AV-TEST, συγκεντρώνοντας το υψηλότερο σκορ στον έλεγχο του Rubenking.

«Ωστόσο, τα ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών λατρεύουν απόλυτα τα προϊόντα της Bitdefender, βαθμολογώντας τα σε κάθε δοκιμή πολύ υψηλά και δικαιολογημένα!» σημειώνει ο Rubenking.

Κατά το Editor’s Choice, η Bitdefender αποτελεί το τελειότερο τείχος προστασίας χάρη στα εξής χαρακτηριστικά που διαθέτει: το anti-spam, τον γονικό έλεγχο, την αποτελεσματική διαχείριση κωδικών πρόσβασης, το εύχρηστο πρόγραμμα περιήγησης, το βοηθητικό πρόγραμμα κρυπτογράφησης και βοηθητικό πρόγραμμα tuneup. Σχετικά με το Total Security, αναφέρθηκε ότι είναι το απόλυτο καταναλωτικό πακέτο με ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας. Επιπλέον, ο  Rubenking επαινεί το Antivirus Plus και προσθέτει ότι το Internet Security “προσθέτει ακόμα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την ασφάλεια”.

Τα όσα προαναφέρθηκαν μαρτυράνε ότι η Bitdefender όχι μόνο διατηρεί τον επαγγελματισμό και την ποιότητα των προϊόντων της αλλά προχωρά και -φυσικά- εξελίσσεται, έχοντας το προβάδισμα στον τομέα της διαδικτυακής ασφάλειας όσον αφορά τα καταναλωτικά προϊόντα, ακόμα κι αν κάνει μαζικά βήματα προόδου και στην ασφάλεια του επιχειρηματικού κόσμου.

Είναι γεγονός! Τα τελευταία χρόνια, η Bitdefender έχει φέρει τα πάνω κάτω σε θέματα ασφάλειας τόσο στο πλαίσιο παροχής επαγγελματικών λύσεων αλλά και καταναλωτών (έχοντας δηλαδή στην κατοχή τους ιδιωτικές συσκευές που χρήζουν προστασίας). Τελευταίο και πολύ σημαντικό, η εταιρία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Bitdefender BOX (καταναλωτική λύση), το οποίο προστατεύει όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σε ένα σπίτι και το Hypervisor Introspection (εταιρική λύση) το οποίο και είναι η μοναδική λύση -παγκοσμίως – που καταπολεμά αποτελεσματικά προηγμένες επιθέσεις σε κέντρα δεδομένων και οργανισμούς. 

Back to top Back to top