Γιατί τα πακέτα Bitdefender 2019 θεωρούνται τα καλύτερα Antivirus;

Γιατί Bitdefender;

Σε μία εποχή όπου τα προγράμματα Antivirus θεωρούνται κάτι παραπάνω από απαραίτητα τα πακέτα Bitdefender έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν πολλαπλές βραβεύσεις. Η προστασία από κακόβουλα λογισμικά είναι πλέον απαραίτητη σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες: Windows, macOS, Android, και iOS. Ένας μέσος χρήστης ή μια οικογένεια που πιθανότατα διαθέτει πολλαπλές συσκευές με πρόσβαση στο ίντερνετ, χρειάζεται προστασία για όλες. Όλα τα πακέτα της Bitdefender διαθέτουν βραβευμένη τεχνολογία και σας παρέχουν 100% κάλυψη από όλα τα κακόβουλα λογισμικά.

Γιατί Bitdefender 2019;

Τα νέα πακέτα Bitdefender 2019 είναι ανανεωμένα και ακόμη πιο εξελιγμένα. Από τις 20 Αυγούστου, είναι πλέον διαθέσιμη στα Ελληνικά η έκδοση Bitdefender 2019, με νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες για ακόμα καλύτερη προστασία. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, η σειρά 2019 έρχεται με ενσωματωμένη πολυεπίπεδη προστασία από ransomware ιούς, καθώς και εντοπισμό δικτυακών απειλών. Επιπλέον, θα βρείτε βελτιωμένες λειτουργίες για γονικό έλεγχο ώστε να παρέχετε την απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σας.

Δείτε τα προϊόντα της Bitdefender, τις βελτιώσεις που έχει η νεότερη σειρά της εταιρείας, και ποιο από τα προϊόντα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Bitdefender Family Pack 2019

Bitdefener Total Security 2019

Bitdefener Internet Security 2019

Bitdefener Antivirus Plus 2019

Όλα τα πακέτα παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία πολλαπλών επιπέδων κατά των ransomware με αποκατάσταση των αρχείων. Ακόμα, σταματούν τις επιθέσεις προτού καν ξεκινήσουν. Περιλαμβάνουν εργαλεία προστασίας απορρήτου όπως το Bitdefender VPN και το Bitdefender Safepay . Ακόμα, διαθέτουν βελτιωμένη έκδοση για την προστασία όλης της οικογένειας από τις ηλεκτρονικές απειλές με τον προηγμένο Γονικό Έλεγχο.

Μία δοκιμή θα σας πείσει

Το Bitdefender 2019 είναι έτοιμο να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Βρείτε τώρα το πακέτο που σας ταιριάζει και κατεβάστε τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών ώστε να το γνωρίσετε ακόμα καλύτερα. Χωρίς κανένα κόστος και χωρίς καμία δέσμευση μπορείτε να το δοκιμάσετε για 30 ολόκληρες ημέρες και να νιώσετε την απόλυτη προστασία.

Back to top Back to top