Η Bitdefender ανακηρύχτηκε ως Leader στο Cloud Workload Security από την Forrester

Η Bitdefender επιλέχθηκε ως ένας από τους τρεις μοναδικούς leader στην αξιολόγηση μεταξύ 13 κορυφαίων εταιρειών ασφαλείας στο internet.

Η Bitdefender, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας  ο οποίος προστατεύει πάνω από 500 εκατομμύρια συστήματα σε 150 χώρες, ανακηρύχθηκε ως Leader από την ανεξάρτητη ερευνητική εταιρία Forrester Wave ™ στον τομέα του Cloud Workload Security για το Q4 του 2019.

 Bitdefender

“Το Forrester Wave ™: Cloud Workload Security για το Q4 2019” σηματοδοτεί το πρώτο κύμα αξιολόγησης των παρόχων CWS από μια διαπρεπή ερευνητική εταιρεία. Από τους 13 κατασκευαστές που αξιολογήθηκαν, η Bitdefender επιλέχθηκε ως ο ένας από τους τρεις μοναδικούς leaders. Οι κατατάξεις βασίστηκαν σε μία αυστηρή αξιολόγηση 30 κριτηρίων  που αφορούν την στρατηγική και την παρουσία στην παγκόσμια αγορά.

 

“Η Bitdefender υπερέχει στην διαχείριση των βάσεων δεδομένων, των χρηστών καθώς και στην εγκατάσταση των λογισμικού”, δήλωσε η έκθεση Forrester. “Η Bitdefender στηρίζεται στην δική της κληρονομιά που αφορά  την προστασία από κακόβουλο λογισμικό σε επίπεδο μνήμης και hypervisor για να δημιουργήσει μια συμπαγή λύση CWS … Η λύση είναι ιδανική για οργανισμούς που απαιτούν πολύ ισχυρό έλεγχο στον hypervisor σε υβριδικό cloud”.

 

Οι κατηγορίες όπου ξεχώρισε η Bitdefender είναι οι παρακάτω:

Δυνατότητες ασφαλείας: Το HyperDetect, η προσαρμοσμένη machine learning  μηχανή για την ανίχνευση απειλών, η διαχείριση των patches καθώς και οι μοναδικές δυνατότητες που παρέχονται στο Bitdefender Hypervisor Introspection βοήθησαν στο να κερδίσει η Bitdefender τις κορυφαίες θέσεις στα κριτήρια που αφορούν:

  • προστασία του λειτουργικού συστήματος
  • προστασία των hypervisors

        

Απλοποίηση διαχείρισης και χρηστικότητα: Οι εκτεταμένες δυνατότητες διαμόρφωσης, ο εύχρηστος μηχανισμός roll-out, οι δυνατότητες ρύθμισης προστασίας από κακόβουλο λογισμικό καθώς και ο έλεγχος κλιμάκωσης των προνομίων οδήγησαν στην επίτευξη των υψηλότερων βαθμολογιών στα κριτήρια:

  • ρύθμιση, διαμόρφωση και εισαγωγή/ενσωμάτωση δεδομένων
  • indexed βοήθεια
  • περιβάλλον διαχείρισης

 

Στρατηγική: Πιστεύουμε ότι τα σχέδια της Bitdefender για επέκταση του φάσματος δυνατοτήτων στον τομέα του software-as-a-service του GravityZone, στην βελτίωση της ανίχνευσης και απόκρισης επίθεσης (EDR) για συστήματα Linux, στην διαρκή αναβάθμιση των container protection modules που περιλαμβάνει σάρωση των images καθώς και της διαμόρφωσης ανίχνευσης ανωμαλιών, συνέβαλε σε κορυφαίες βαθμολογίες στα κριτήρια:

  • σχέδια για κεντρικοποιημένο agent για οποιοδήποτε framework
  • σχέδια προστασίας του hypervisor
  • υπηρεσίες και συνεργάτες

 

Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι η λύση του Bitdefender προσφέρει πολύ ισχυρές δυνατότητες σάρωσης του  hypervisor, καλή διαχείριση πολιτικής μέσω  API, καθώς και διαμορφωμένα dashboards. Η Bitdefender προσφέρει συνεργασίες ενσωμάτωσης με κορυφαίες πλατφόρμες υβριδικού cloud συμπεριλαμβανομένων των AWS, Azure, Pivotal, VMware, Nutanix και Citrix.

 

“Πιστεύουμε ότι αυτή η αναγνώριση επικυρώνει τόσο την ακρίβεια του στρατηγικού οράματος της Bitdefender όσο και τη δύναμη της τρέχουσας προσφοράς στο CWS”, δήλωσε ο Gavin Hill, Αντιπρόεδρος της Bitdefender στον τομέα του Datacenter και Network Security. “Οι δυνατότητες ασφαλείας των λύσεων της Bitdefender, η απλότητα της διαχείρισης και η μοναδική προστασία σε επίπεδο hypervisor βοηθούν τις επιχειρήσεις, τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τις κυβερνήσεις παγκοσμίως να προστατεύουν servers και εικονικές μηχανές σε οποιοδήποτε cloud κι αν λειτουργούν”.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο www.bitdefender.gr ή καλέστε μας στο 215-5353030 από Ελλάδα η στο 357-22008296 από Κύπρο.

 

Διαβάστε από εδώ την πλήρη μελέτη του Forrester

 

Back to top Back to top