Ενημέρωση Λογισμικού: 5 Λόγοι Γιατί Να Την Κάνεις

 

Το ξέρω, πολλοί από εμάς δεν κάνουν τις ενημερώσεις που μας ζητάει ο υπολογιστής μας, είτε επειδή βαριόμαστε, είτε επειδή έχουμε ακούσει διάφορες φήμες ότι καταστρέφει την μπαταρία, κλπ.

Τα τελευταία χρόνια, η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια έχει γίνει η κύρια μέριμνα των εταιρειών κυβερνοασφαλείας, καθώς συνεχώς οι hacker εκμεταλλεύονται τις ανθρώπινες ατέλειες σε περίπου το 99% των επιθέσεων τους με σκοπό να τους κλέψουν τα προσωπικά δεδομένα.

Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε 5 λόγους για τους οποία πρέπει να κάνετε ενημέρωση του λογισμικού σας.

 Ενημέρωση Λογισμικού για καλύτερη Προστασία

Ο πρώτος και βασικότερος λόγος είναι η προστασία σας από ιούς. Κάθε μέρα οι χάκερ προσπαθούν να ανακαλύψουν νέους και πιο επικίνδυνους τρόπους για να κλέψουν τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως είναι το ψηφιακό αποτύπωμα.

Δουλειά των εταιρειών που παρέχουν το λειτουργικό σύστημα ή το λογισμικό κυβερνοασφαλείας είναι να το ενημερώνουν συνεχώς με σκοπό να κλείνουν καινούργιους ευπάθειες που βρίσκουν, έτσι ώστε οι χάκερ να μην μπορούν να διαπεράσουν τα τείχη προστασίας σας, όπως είναι το Firewall.

Οπότε Ενημέρωση Λογισμικού = Ασφάλεια

 

Ενημέρωση Λογισμικού για καλύτερη Ταχύτητα

Με την ενημέρωση λογισμικού αυξάνεται η ταχύτητα του υπολογιστή σας, καθώς η εταιρείες που έχουν τα λογισμικά ανακαλύπτουν συνεχώς νέες τεχνολογίες με σκοπό να ελαφραίνουν τον υπολογιστή σας.

Φυσικά, ο υπολογιστής σας μπορεί να είναι αργός όχι από τις ενημερώσεις αλλά από ιούς, οπότε θα πρέπει να εξετάσετε τα συμπτώματα πρώτα, και μετά να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες, όπως να επιλέξετε μία αξιόπιστη λύση κυβερνοασφαλείας.

 

Ενημέρωση Λογισμικού για Καλύτερη Touch Screen Λειτουργία

Πλέον, τα touch screen laptops έχουν μπει στην ζωή μας ενεργά, όμως πολλές λειτουργίες τους αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα. Μία από αυτές είναι η λειτουργία touch. Με την ενημέρωση λογισμικού, βελτιστοποιούνται όλες οι λειτουργίες με αποτέλεσμα την καλύτερη εμπειρία του χρήστη.

Καλύτερος Περιηγητής

Το γνωρίζω πως ο Internet Explorer δεν είναι και η πρώτη επιλογή όταν αναφερόμαστε στους περιηγητές, αλλά αυτό σε κάθε ενημέρωση λογισμικού αλλάζει. Πλέον υπάρχει ο Edge, ο οποίος είναι ταχύτερος και ασφαλέστερος από τον explorer και ακόμη δεν έχετε δει τίποτα. Οπότε, ενημέρωση λογισμικού, σημαίνει καλύτερος browser, που σημαίνει καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο.

 

Κατεβάστε όποια εφαρμογή θέλετε

Αν χρησιμοποιείτε ακόμη τα Windows 7 και πίσω, τότε σίγουρα δεν έχετε App Store. Με τη ενημέρωση λογισμικού, σας δίνεται η δυνατότητα της εγκατάσταση του App Store, το οποίο διαθέτει εφαρμογές για όλες τις εργασίες σας, είτε μικρές, είτε μεγάλες. Οπότε, αντί να κατεβάζετε τις εφαρμογές σας από τους κατασκευαστές, ή από παράνομα site όπως το Pirate Bay, σας δίνεται η ευκαιρία να τα κατεβάσετε νόμιμα, με ένα μόνο κλικ.

 

Συμπέρασμα

Πραγματοποιώντας την ενημέρωση του λογισμικού σας, προσφέρετε στον υπολογιστή σας αλλά και εσάς τον ίδιο μία καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία, καθ’ όλη την ώρα που τον χρησιμοποιείτε. Μην ξεχνάτε ποτέ πως ο σημαντικότερος λόγος για να κάνετε μία ενημέρωση λογισμικού είναι η ασφάλεια, καθώς σε κάθε ενημέρωση οι εταιρείες των λογισμικών κλείνουν “τρύπες” στα τείχη προστασίας τους.

 

Επιλέξτε το Bitdefender Total Security 2020 και μαζί με την ενημέρωση του λογισμικού σας, εξασφαλίστε την καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία που θα μπορούσατε να έχετε.

free_trialcomprare_productsonline_agora

Back to top Back to top