Εξεταστική + Aνάγκη για Antivirus στο laptop = ❤

Η περίοδος της εξεταστικής του θερινού εξαμήνου είναι προ των πυλών και ήδη έχεις επιστρατεύσει ό,τι σημειώσεις έχεις προκειμένου να τις συγκεντρώσεις τακτοποιημένα στο laptop ή το desktop σου. Από την άλλη, είναι και τα μαθήματα που πρέπει να παραδόσεις συμπληρωματική εργασία προκειμένου να στοχεύσεις σε υψηλότερη βαθμολογία.

Βάσανο σκέτο! Στην Bitdefender, όμως, ακριβώς επειδή σε νιώθουμε, θα ρωτήσουμε το εξής: Antivirus έβαλες;

Και όχι, δεν το κάνουμε για να σου προσθέσουμε άλλη μία σκοτούρα αλλά επειδή είναι το Α και το Ω για να μην πάνε χαλάλι οι κόποι σου. Μη ξεχνάς όμως ότι το σύστημα σου φιλοξενεί αρχεία από τη σχολή, βεβαιώσεις, εργασίες, σημειώσεις.

aΈχεις αναρωτηθεί τι θα συμβεί αν όσο εσύ είσαι σε διαδικασία ολοκλήρωσης της εργασίας σου, ξυπνήσεις και βρεις το αρχείο αλλοιωμένο/ κατεστραμμένο, μη έχοντας τη δυνατότητα ανάκτησης του;  ή ακόμα και αν διαρρεύσουν τα προσωπικά σου δεδομένα ή οι σημειώσεις σου;

Τι σου παρέχει η Bitdefender;

Οι τελευταίες εκδόσεις λειτουργικού και λογισμικού antivirus από την Bitdefender πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που θα σου εξασφαλίσουν την ομαλή και ορθή λειτουργία του desktop ή του laptop σας. Ειδικά από τη στιγμή που αναζητάτε μία οικονομική λύση και απόλυτα στοχευμένη για την προστασία του υπολογιστή σου;

Παιδιά, από εδώ το Antivirus Plus 2018! Antivirus Plus 2018, από εδώ τα παιδιά!

Και τώρα που γνωριστήκατε, ας ανακαλύψουμε παρέα τα δυναμικά του χαρακτηριστικά που το κάνουν ασυναγώνιστο σε θέματα προστασίας, απόδοσης και ιδιωτικότητας.

1)      Η καλύτερη Antivirus προστασία κατά των απειλών στα Windows.

2)      Ασυναγώνιστη ανίχνευση των cyber – απειλών.

3)      Βελτιστοποιημένη απόδοση διατηρεί την ταχύτητα και την διάρκεια της μπαταρίας.

4)      Προστασία πολλαπλών επιπέδων κατά των ransomware για να διατηρείτε ασφαλή τα αρχεία σας.

5)      Interface και υποστήριξη και στα Ελληνικά.

Γνωρίστε και τα υπόλοιπα προϊόντα μας, ΕΔΩ, δοκιμάζοντας και επιλέγοντας αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες του συστήματος σας.

 

Back to top Back to top