Είσαι φοιτητής; Προστατεύσου με Bitdefender!

Είσαι φοιτητής; Προστατεύσου με Bitdefender! Internet Security 2018

Εν όψει της έναρξης της ακαδημαϊκής χρονιάς 2017 -2018, αρχίζεις σιγά σιγά να προμηθεύεσαι με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα σου εξασφαλίσουν ομαλή πορεία της εκπαιδευτικής σεζόν. Αδιαμφισβήτητα, ο υπολογιστής σου (είτε σε desktop είτε laptop) είναι το νούμερο ένα εργαλείο της καθημερινότητας σου.

Ειδικά αν είσαι πρωτοετής, θα κατανοήσεις από την πρώτη στιγμή ότι βασικές λειτουργίες της σχολής σου βασίζονται εξ’ ολοκλήρου, ηλεκτρονικά. Εγγραφή στα μαθήματα του εξαμήνου, δηλώσεις και δικαιολογητικά -προς και από την γραμματεία- του τμήματος σου, σημειώσεις βοηθητικές για τα «δυσκολάκια» και ένα σωρό άλλες διαδικασίες, έχουν αντικαταστήσει για τα καλά τον πατροπαράδοτο τρόπο «φυσικής παρουσίας». Τα ξέρεις ήδη πολύ καλά.

Τα ίδια ισχύουν για όλους τους φοιτητές, ανεξαρτήτως, και λίγο παραπάνω όλους όσους επέλεξαν κάποιο e-learning εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Αντιλαμβάνεσαι ότι ο υπολογιστής σου, ή αλλιώς, το μοναδικό μέσο που μπορεί να σου παρέχει όλα τα προαναφερθέντα, χρήζει πλήρους και ολοκληρωμένης προστασίας. Το ενδεχόμενο να έρθεις αντιμέτωπος με την προσβολή κακόβουλου λογισμικού στο προσωπικό σου σύστημα είναι μια δυσάρεστη εμπειρία που μπορείς εύκολα και με επιτυχία να αποφύγεις. Καταστροφή πολύμηνης πτυχιακής/ διπλωματικής ή έστω κάποιου project, εισβολή σε προσωπικά δεδομένα (φωτογραφίες από διακοπές/ σημειώσεις που κόπιασες να συλλέξεις/ αρχεία με τραπεζικούς λογαριασμούς ή ταυτότητα είναι τα πρώτα πιθανά παραδείγματα που θα πληγούν μετά από την αμέλειά σου να προστατέψεις τον υπολογιστή σου.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η Bitdefender δημιούργησε το δυναμικό Internet Security 2018!

Τι το κάνει τόσο ξεχωριστό και γιατί είναι ιδανικό για εσένα που είσαι φοιτητής; Διάβασε παρακάτω τις παροχές του και θα κατανοήσεις το λόγο.

#1. Απόλυτη προστασία κατά των Internet απειλών στα Windows.

#2. Καλύτερη ιδιωτικότητα με προστασία Webcam.

#3. Βελτιστοποιημένη απόδοση διατηρεί την ταχύτητα και την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

#4. Προστασία πολλαπλών επιπέδων κατά των ransomware για να διατηρείτε ασφαλή τα αρχεία σας.

#5. Αποτρέπει μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές στα πιο σημαντικά αρχεία σας.

#6. Interface και υποστήριξη και στα Ελληνικά

Με το Internet Security, μπορείς να κάνεις αυτό που θες, είσαι προστατευμένος!

Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά!

 

Back to top Back to top