Αναβαθμίστε την παλιά σας έκδοση σε Bitdefender 2020

 

Πώς να κάνετε αναβάθμιση στην νέα έκδοση του Bitdefender 2020.

Το Bitdefender 2020 σας προσφέρει ασύγκριτη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και προσφέρει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν εσάς και την οικογένειά σας ασφαλή στο internet.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ξεκινώντας από τα μέσα Αυγούστου 2019, η νέα έκδοση του Bitdefender 2020 θα ξεκινήσει να παραδίδεται αυτόματα και δωρεάν σαν ενημέρωση αναβάθμισης στον υπολογιστή σας αν έχετε μια ενεργή παλαιότερη συνδρομή Bitdefender με πλάνο να ολοκληρωθεί σε όλη την βάση των συνδρομητών μας έως το τέλος του Αυγούστου.

Οι χρήστες που επιθυμούν να αναβαθμιστούν δωρεάν στη νέα έκδοση Bitdefender 2020 νωρίτερα και να μην περιμένουν την αυτόματη αναβάθμιση, μπορούν να κατεβάσουν το πιο πρόσφατο αρχείο εγκατάστασης και να ακολουθήσουν τα παρακάτω βηματα για την εγκατάσταση.

Η ενεργοποίηση είναι δυνατή μόνο εάν έχετε μια έγκυρη συνδρομή.

Bitdefender 

Εάν χρησιμοποιείτε μια προηγούμενη έκδοση του Bitdefender, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση νωρίτερα και να μην περιμένετε την αυτόματη αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση 2020 ακολουθώντας τα εξής βήματα:

 

1. Συνδεθείτε στο BITDEFENDER CENTRAL με το email και το password σας.

Επιλέξτε απο το menu το “οι συσκευές μου” και μετά πατάτε το “ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ” και Προστατεύστε αυτή την συσκευή

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό θα κατεβάσει αυτόματα το Bitdefender 2020 και θα απεγκαταστήσει την παλαιότερη έκδοση. Οι ρυθμίσεις του προϊόντος από την προηγούμενη έκδοση δεν θα αποθηκευτούν.

2. Εκτελέστε το αρχείο που κάνατε download και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Αυτό θα κατεβάσει αυτόματα το Bitdefender 2020 και θα απεγκαταστήσει την έκδοση που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας όταν σας ζητηθεί.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

4. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, κάντε κλικ στο κουμπί “ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ BITDEFENDER“.

5. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν Bitdefender 2020.

Back to top Back to top