Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Bitdefender για την προστασία σας!

 

Πώς να κάνετε αναβάθμιση στην νέα έκδοση του Bitdefender 2019.

Το Bitdefender 2019 σας προσφέρει ασύγκριτη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και προσφέρει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν εσάς και την οικογένειά σας ασφαλή στο internet.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ξεκινώντας από τις 27 Αυγούστου 2018, η νέα έκδοση του Bitdefender 2019 θα ξεκινήσει να παραδίδεται αυτόματα και δωρεάν σαν ενημέρωση αναβάθμισης στον υπολογιστή σας αν έχετε μια ενεργή παλαιότερη συνδρομή Bitdefender με πλάνο να ολοκληρωθεί σε όλη την βάση των συνδρομητών μας έως το τέλος του Σεπτεμβρίου.Οι χρήστες που επιθυμούν να αναβαθμιστούν δωρεάν στη νέα έκδοση Bitdefender 2019 νωρίτερα και να μην περιμένουν την αυτόματη αναβάθμιση, μπορούν να κατεβάσουν το πιο πρόσφατο αρχείο εγκατάστασης και να ακολουθήσουν τα παρακάτω βηματα για την εγκατάσταση.

Η ενεργοποίηση είναι δυνατή μόνο εάν έχετε μια έγκυρη συνδρομή.

 

Bitdefender 2019 Interface 

 

Εάν χρησιμοποιείτε μια προηγούμενη έκδοση του Bitdefender, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση νωρίτερα και να μην περιμένετε την αυτόματη αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση 2019 ακολουθώντας τα εξής βήματα:

 

1. Κατεβάστε το πιο πρόσφατο αρχείο εγκατάστασης του προϊόντος της συνδρομής σας απο το BITDEFENDER CENTRAL και εκτελέστε το.

Επιλέξτε απο το menu το "οι συσκευές μου" και μετά πατάτε το "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ"

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό θα κατεβάσει αυτόματα το Bitdefender 2019 και θα απεγκαταστήσει την παλαιότερη έκδοση. Οι ρυθμίσεις του προϊόντος από την προηγούμενη έκδοση δεν θα αποθηκευτούν.


2. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

4. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, κάντε κλικ στο κουμπί “ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ BITDEFENDER".

5. Στο νέο παράθυρο, κάντε κλικ στο “ΤΕΛΟΣ”. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν Bitdefender 2019.

 

 Bitdefender 2019 Boxes