Προσφορά εταιρικών προϊόντων Bitdefender GravityZone | Bitdefender

Προσφορά εταιρικών προϊόντων Bitdefender GravityZone

Προστατεύεστε σήμερα το εταιρικό σας δίκτυο με το Bitdefender GravityZone και κερδίστε ΔΩΡΟ 1 επιπλέον χρόνο !

Με μία συμφέρουσα προσφορά καλωσορίζει το καλοκαίρι η Bitdefender για όσες Εταιρίες επιλέξουν τις επαγγελματικές λύσεις Bitdefender GravityZone Advanced ή Bitdefender GravityZone Business Security για να προστατεύσουν την υποδομή τους με την Nο1 λύση σε Endpoint Security.

Η προσφορά ισχύσει για αγορά έως 31 Ιουνίου 2016, εταιρικών άδειων διάρκειας δύο (2) ετών όπου κερδίζετε ΔΩΡΟ άλλο 1 έτος !

Η web-based έκδοση Bitdefender GravityZone μεταφέρει το administration των υπολογιστών στο cloud και ο χρήστης απολαμβάνει τα οφέλη από το centralized security της Bitdefender.

 Η Bitdefender κατατάσσεται σταθερά στην No 1 θέση ως η καλύτερη λύση ασφάλειας μέσα από δοκιμές ανεξάρτητων οργανισμών όπως το AV-Test και AV Comparatives. Η Bitdefender προστατεύει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο που χρησιμοποιούν το βραβευμένο antivirus λογισμικό της, ώστε να κρατήσουν τους υπολογιστές, τα αρχεία τους και την ηλεκτρονική τους ταυτότητα ασφαλή.

Γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Blue Soft & IT , Country Partner για την Bitdefender στην Ελλάδα & Κύπρο, στα τηλέφωνα για Ελλαδα 215 5353030 και για Κυπρο στο τηλεφωνο  + 357 22 00 8296 ή μέσω email στην διεύθυνση info@bluesoft.gr

 Bitdefender GravityZone Business Security

Back to top Back to top