Παρουσίαση Bitdefender GravityZone Business Security | Bitdefender

Παρουσίαση Bitdefender GravityZone Business Security

Το Bitdefender GravityZone Business Security προσφέρει την καλύτερη στην κατηγορία προστασία και δρα σαν μια μοναδική λύση για την καταπολέμηση όλων των ειδών από απειλές και επιθέσεις. Το Bitdefender GravityZone Business Security είναι ισχυρό, πολύ απλό, και εύκολο στη χρήση και αυτό το καθιστά ιδανικό για τις μικρές επιχειρήσεις.

Για να βλέπετε στην εταιρία σας αύξηση του τζίρου κάθε μήνα, δεν είναι μόνο το πόσο σκληρή δουλειά κάνετε, στο σενάριο του σήμερα, θα πρέπει επίσης να κάνετε και έξυπνη δουλειά για να είστε πάντα ενημερωμένοι, για να αποδίδετε το καλύτερο.

 Bitdefender GravityZone Business Security

Η απόδοση επηρεάζετε όταν οι ακριβοί υπολογιστές που έχετε αγοράσει και εγκαταστήσει στο γραφείο σας πληγούν από Malwares, ιούς, Spywares και άλλα ενοχλητικά προβλήματα. Ως χρήστης των Windows, θα πρέπει να γνωρίζετε για τι μιλάμε.

Δεν είναι μόνο λόγο του λογισμικό των Windows, αλλά είναι και λόγο του χρήστη που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή. Δεν γνωρίζει ο κάθε χρήστη των Windows πώς να προστατεύει από κακόβουλο λογισμικό και ιούς όταν σερφάρει στο διαδίκτυο. Θα πρέπει όλοι να ακολουθούν μια πρακτική και να πάρουν τις κατάλληλες προφυλάξεις για να αποφευχθεί οποιαδήποτε καταστροφικό συμβάν, ειδικά στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Bitdefender Business Security

Η Bitdefender είναι γνωστή για τα κορυφαία σε βραβεύσεις Antivirus Software της. Η εταιρία διαθέτει εξειδικευμένους και καινοτόμους τεχνικούς και προγραμματιστές που εργάζονται ως ομάδα αποκλειστικά για να αναπτύξουν λύσεις Business Security. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να απλοποιήσουν και να παρουσιάσουν την νέα σειρά προϊόντων GravityZone που προσφέρει μοναδική προστασία από όλους τους τύπους των επιθέσεων και τις απειλές στο Διαδίκτυο.

Παρουσίαση βασικών χαρακτηριστικών:

 • Προστασία Antivirus και Antimalware.
 • Two-way firewall με Intrusion Detection Prevention.
 • Search Advisor και Web filtering το οποιο σηματοδοτεί επιβλαβείς ιστοσελίδες στα αποτελέσματα αναζήτησης.
 • Το Data protection το οποίο μπλοκάρει την  μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων.
 • User web και application control.
 • Power user και Restricted user modes.
 • Remote και local quarantine management.
 • Security policies και nested computer groups.
 • Multilanguage support.
 • Real-time control των απομακρυσμένων χρηστών (cloud console).
 • Network discovery και επιλογή mass remote install.
 • Role-based user model.
 • Plug-and-play console deployment (on-premise).
 • Instantly available web console (cloud).
 • Device Control και USB scanning.
 • Απεγκατάσταση παλαιοτέρων ανταγωνιστικών εκδόσεων.
 • Endpoint Security Relay.
 • Audit logs.
 • Email notifications.
 • Monitoring Dashboard και reports.

Ας δούμε αυτές τις δυνατότητες με περισσότερες λεπτομέρειες:

Bitdefender Web Console

Παρέχετε Cloud κονσόλα διαχείρισης με πλήρη διαχείριση και παραμετροποίηση, όπως nested ομάδες, απομακρυσμένη καραντίνα, παραμετροποιημένες θέσεις για σάρωση και ακόμα περισσότερες επιλογές για να μπορείτε να διαχειριστείτε από οπουδήποτε και οποτεδήποτε στο εταιρικό σας δίκτυο.

Ασφάλεια για τα Τερματικά και τον Server

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Bitdefender Business Security στους Servers και τα τερματικά σας για να τα προστατεύετε επιθέσεις στο διαδίκτυο, κακόβουλο λογισμικό, ιούς και spywares. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλειδί άδειας χρήσης σας σε πολλούς Servers, έως το 30% του συνολικού αριθμό των ενεργοποιημένων άδειων χρήσεις.

Web και Application Control

Αυτό είναι ένα από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά γνώρισμα του Bitdefender GravityZone Business Security. Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε το λογισμικό για να περιορίσει και να εμποδίσει την πρόσβαση σε ορισμένες εφαρμογές και ιστοσελίδες. Αυτό σας βοηθά να προστατεύσει ολόκληρο το δίκτυό σας από καταχρήσεις και τα προβλήματα ή τις επιθέσεις που μπορεί να προέρχονται από εσωτερικές και εξωτερικές πηγές.

Firewall, Intrusion Detection System, Web Filtering & Search Advisor

Προστατεύστε ολόκληρο το δίκτυό σας από όλους τους τύπους απειλών και επιθέσεων, που βασίζονται στο Διαδίκτυο όπως hacking, phishing, malware, απάτες και άλλα.

Προστασία Virtual Desktops ή Servers

Το Bitdefender Business Security προσφέρει άριστη προστασία σε όλους τους συνδεδεμένους υπολογιστές στο δικτύου σας, Servers, Workstation καθώς και virtual desktops και servers. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το λογισμικό ασφαλείας καλύπτει όλες τις ανάγκες και χρήσεις για τις Μικρές και Μικρομεσεαιες Επιχειρήσεις.

Σταματήστε να ανησυχείτε για μολύνσεις ή Καθυστερήσεις

Οι επιθέσεις Malware είναι προφανής στα εταιρικά δίκτυα. Εξαπλώνονται και σε άλλους υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο γρήγορα, και πολύ δύσκολο να εντοπιστούν και να απομακρυνθούν με κάποιο δωρεάν λογισμικό antivirus ή λογισμικά antivirus που δεν παίρνουν τακτικά ενημερώσεις. Η Bitdefender κρατά πάντα ενημερωμένη την βάση δεδομένων με τους ιούς, και αυτό πραγματικά βοηθά στην καταπολέμηση ακόμα και των πιο πρόσφατων και πολύπλοκων malware. Και δεν αφορά αυτό μόνο τα malwares, το Bitdefender Business Security προστατεύει τους υπολογιστές και το δίκτυό σας από όλους τους τύπους ιών, trojans, worms, spyware και rootkits.

Οικονομική Προσφορά Πακέτου

Τι θα λέγατε για Εξοικονόμηση χρημάτων αγοράζοντας ταυτόχρονα το καλύτερο λογισμικό ασφάλειας στον κόσμο για Windows PC; Λοιπόν, μπορείτε να το κάνετε αυτό με το πακέτο Bitdefender Business Security τώρα, και να ξεκινήσετε να προστατεύετε τα τερματικά και τους Servers της εταιρίας σας.

Είναι όλα σχετικά με την παραγωγικότητα

Στο τέλος της ημέρας, όλα είναι σχετικά με την παραγωγικότητά, και αυτή είναι εγγυημένη με την Bitdefender. Δεν είναι μόνο κάποιο απλό καθημερινό λογισμικό προστασίας από ιούς, είναι ένα λογισμικό ασφαλείας για επιχειρήσεις που χτίστηκε με έμφαση την προστασία από περίπλοκες επιθέσεις στο περιβάλλον του εταιρικού δικτύου που χρησιμοποιείται απο μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Περιορίστε την πρόσβαση σε εφαρμογές, λογισμικά, ιστοσελίδες στο εσωτερικό δίκτυο της εταιρείας σας και να εξασφαλιστεί την μέγιστη παραγωγικότητα από τους υπαλλήλους σας χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους.

Προστασία Virtual Desktops και Servers

Το Bitdefender Business Security λαμβάνει επίσης μέριμνα των virtual desktops και servers του δίκτυό σας. Μία κονσόλα για να τα ελέγχετε τα πάντα.

Τεχνική υποστήριξη

Ποιο είναι το νόημα για το καλύτερο λογισμικό ασφαλείας χωρίς την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη; Με την αγορά του Bitdefender Business Security έχετε από πιστοποιημένους τεχνικούς μας τηλεφωνική και email υποστήριξη για όλες στις ερωτήσεις σας στα Ελληνικά.

Προσφορά Bitdefender Business Security

Θέλετε να μάθετε παραπάνω για τις δυνατότητες των προϊόντων της Bitdefender; Χρειάζεστε μια προφορά για τις ανάγκες τις εταιρίας σας ή demo της εφαρμογής;

Καλέστε μας από Ελλάδα στο (+30) 215-53 53 030 ή απο Κύπρο στο (+357) 22 008 296 ή στείλτε μας email στο: info@bluesoft.gr για να σας εξυπηρετήσουμε.

 Bitdefender GravityZone Business Security

Back to top Back to top