Παρουσίαση: Bitdefender Family Pack

To Bitdefender Family Pack είναι η καλύτερη λύση για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν πολλαπλές συσκευές με ένα μόνο προϊόν. Το Family Pack καλύπτει όλες τις συσκευές που έχετε στην οικογένεια (PC, Mac, Android και iOS Smartphone και Tablet) με μία μόνο άδεια/κλειδί.

 

Τι είναι το Bitdefender Family Pack;

Η σειρά των προϊόντων Bitdefender είναι ταξινομημένη σύμφωνα με τις διάφορες πλατφόρμες, όπως τα Microsoft Windows, Macintosh, Android και το iOS. Σήμερα σχεδόν κάθε οικογένεια έχει μια σειρά από διαφορετικές συσκευές – και τουλάχιστον, έναν υπολογιστή και ένα Smartphone. Όλοι γνωρίζουμε ότι η βασική προστασία που σας παρέχει το Windows defender δεν είναι αρκετή, και θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα ισχυρό και αποτελεσματικό σύστημα προστασίας από ιούς για τις συσκευές σας, το οποίο μπορεί επίσης να παρέχει πρόσθετες λειτουργιές, όπως η προστασία για online συναλλαγές, ransomware και anti-spam.

Το Bitdefender Family Pack είναι η απάντησή σας, όταν θέλετε προστασία στο Internet για πολλαπλές συσκευές (Multi Device). Ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν στην οικογένειά σας μερικές συσκευές Android ή iOS όπως Smartphones ή Tablets, και Windows ή Macintosh υπολογιστές και χρειάζεστε μια κεντρική λύση, προκειμένου να προστατευτείτε κατά των ιών και άλλων online απειλών.

 

 Family Pack

 

Τι περιλαμβάνει το πακέτο του Bitdefender Family Pack;

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα «πακέτο» και όχι μια μεμονωμένη εφαρμογή, περιλαμβάνει τέσσερα κορυφαία σε βραβεύσεις προϊόντα ασφαλείας για τις συσκευές σας.

Τα προϊόντα αυτά είναι τα εξής:

Bitdefender Total Security. Όπως ίσως γνωρίζετε, Bitdefender Total Security είναι η πιο αποτελεσματική και κορυφαία σουίτα προστασίας από τα προϊόντων της Bitdefender. Συνδυάζει τις λειτουργιές του Antivirus και του Internet Security και μπορεί να σας δώσει αυξημένη προστασία από ιούς, ransomware, malware, web-based απειλές, spam, spyware κ.λπ. Επιπλέον, έχετε πλήθος από επιλογές για Anti-Theft και Tune Up, το οποίο σας βοηθά να βελτιώσετε τις επιδόσεις των συσκευών σας. Το Bitdefender Total Security είναι διαθέσιμο μόνο για υπολογιστές Windows. Μάθετε από ΕΔΩ παραπάνω.

 Bitdefender Antivirus για Mac. Για κορυφαία προστασία και για τους χρήστες Macintosh, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο Bitdefender Antivirus για Mac. Το προϊόν προσφέρει προστασία από ιούς, adware, malware χωρίς καμία επίδραση στην απόδοση ή την ταχύτητα του Mac σας. Μάθετε από ΕΔΩ παραπάνω.

 Bitdefender Mobile Security για Android . Για να εξασφαλίζετε την πλήρη προστασία της Android συσκευής σας, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Bitdefender Mobile Security. Το προϊόν είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά και δεν επηρεάζει την ταχύτητα του Smartphone ή του Tablet σας. Μάθετε από ΕΔΩ παραπάνω.

 Bitdefender Mobile Security για iOS. Για να εξασφαλίζετε την πλήρη προστασία της iOS συσκευής σας, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Bitdefender Mobile Security. Το προϊόν είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά και δεν επηρεάζει την ταχύτητα του iPhone ή του iPad σας. Μάθετε από ΕΔΩ παραπάνω.

Family Pack

Πώς δουλεύει;
Με την εγκατάσταση του Bitdefender Family Pack δημιουργείτε έναν Bitdefender Central λογαριασμό. Από εδώ και πέρα όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα του «πακέτου» στις συσκευές που θέλουν. Οι συσκευές και τα διάφορα χαρακτηριστικά του προϊόντος, όπως το Parental Control, το Anti-theft ή την προστασία στο Facebook διαχειρίζονται εύκολα και απομακρυσμένα μέσω του λογαριασμού Central. Οι διαδικασίες απεγκατάστασης και ανανέωσης είναι παρόμοια με εκείνη των αυτόνομων προϊόντων.

Μάθετε τις πλήρεις δυνατότητες του Bitdefender Family Pack από ΕΔΩ

Bitdefender

Back to top Back to top