Η Bitdefender ανακοινώνει την νέα σειρά καταναλωτικών προϊόντων 2018


 

Η Bitdefender, ο πρωτοποριακός πάροχος λύσεων ασφάλειας, κυκλοφόρησε τη νέα σειρά καταναλωτικών προϊόντων 2018. Τα προϊόντα της Bitdefender, τα οποία ανίχνευσαν από την αρχή τα καταστροφικά ransomware Wannacry και Petya και προστάτεψαν όλους τους χρήστες της, έγιναν τώρα ακόμα πιο ισχυρά εναντίων των εγκληματιών του κυβερνοχώρου. Οι χρήστες θα επωφεληθούν από την 9η γενιά τεχνολογιών μηχανικής μάθησης και τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης, οι οποίες έχουν αρχίσει να προβάλλονται και αναπτύσσονται από το 2008.

Bitdefender 2018 all Boxes

Το Bitdefender 2018 παρέχει στους οικιακούς χρήστες εξαιρετική ασφάλεια και εγγυάται την προστασία του προσωπικού απορρήτου στον σημερινό κόσμο των εξελιγμένων επιθέσεων απο hackers, διατηρώντας παράλληλα την φήμη της εταιρίας με μια ελαφριά εφαρμογή που δεν θα επιβραδύνει τον υπολογιστή σας.

 

Η νέα γενιά της βραβευμένης σειράς προϊόντων μας εισάγει μια πολυεπίπεδη άμυνα εναντίον των ransomware, το κακόβουλου λογισμικού που αποφεύγει πολλά φίλτρα ανίχνευσης και κρυπτογραφεί τα έγγραφα των χρηστών και στη συνέχεια ζητά λύτρα για να τα αποκρυπτογραφήσει. Η τεχνολογία Advanced Defense Threat βρίσκει πρότυπα συμπεριφοράς για να ανιχνεύει και τα μπλοκάρει ακόμη και τις νεώτερες απειλές, ενώ η προστασία σε πραγματικό χρόνο σταματά αμέσως όλες τις γνωστές απειλές. Ως πρόσθετη προστασία, η νέα λειτουργία SafeFiles εμποδίζει μη εξουσιοδοτημένες τροποποιήσεις σε ευαίσθητα αρχεία.

 

Το απόρρητο των χρηστών, η αυξανόμενη ανησυχία των χρηστών σε μια εποχή κρατικής κατασκοπείας, η μαζική κλοπή δεδομένων και η εξάπλωση των hackers, αντιμετωπίζετε στην τελευταία σειρά προϊόντων Bitdefender 2018, με καινοτομίες όπως η προστασία Webcam που εμποδίζει την κατασκοπεία μέσω της κάμερας web.

Το νέο Firewall καθιστά εύκολο για τους μη εξειδικευμένους χρήστες να επωφεληθούν πλήρως από αυτό το βασικό χαρακτηριστικό ασφάλειας. Το απόρρητο λογαριασμού για iOS και Android συσκευές ελέγχει αν έχουν διαρρεύσει κάποια από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας που μπορεί να χρησιμοποιηθουν σε στοχευμένες επιθέσεις.

 

Η Bitdefender, έχει την εμπιστοσύνη 500 εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως για την ασφάλεια τους, προσφέρει τον δοκιμασμένο Password Manager, την Ασφαλή περιήγηση και μια ευρεία γκάμα άλλων λειτουργιών που προσφέρουν ολοκληρωμένη και ισχυρή ασφάλεια στο Antivirus Plus, Internet Security, Total Security και στο Family Pack.

 

Η γραμμή των καταναλωτικών προϊόντων της Bitdefender  είναι κορυφαία στα αποτελέσματα των τεστ από τους ανεξάρτητους αναλυτές ασφαλείας, αποδεικνύοντας την ικανότητά της να καταπολεμά τις απειλές καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη λύση ασφαλείας. Τα τελευταία έξι χρόνια, η Bitdefender κυριάρχησε σε δοκιμές από το φημισμένο AV-TEST, με βραβεία καλύτερης απόδοσης και καλύτερης προστασίας, καθώς και κορυφαία βραβεία από το ανεξάρτητο εργαστήριο δοκιμών AV Comparatives.

 

Bitdefender Product Comparison 2018

 


 Bitdefender Antivirus Plus 2018

Το Bitdefender Antivirus Plus 2018 παρέχει απόλυτη ασφάλεια και ασυμβίβαστη απόδοση. Σας προστατεύει από όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων εξελιγμένων επιθέσεων ransomware μέσω πολλαπλών επιπέδων προστασίας

Όταν θέλετε ανώτατη ασφάλεια και ασυμβίβαστη απόδοση, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Bitdefender Antivirus Plus 2018. Προστατεύει ακόμη και από τις πιο επικίνδυνες απειλές χωρίς να εξαντλεί τους πόρους του συστήματός σας. Με το Autopilot ενεργοποιημένο, διασφαλίζει τα δεδομένα σας, τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές και το απόρρητό σας - και δεν θα σας ενοχλήσει με άχρηστα παράθυρα διαλόγου και ειδοποιήσεις.

Το Bitdefender Antivirus Plus 2018 προσφέρει πολυεπίπεδη προστασία από επιθέσεις ransomware που επιχειρούν να κλέψουν και να κρυπτογραφήσουν τα προσωπικά σας αρχεία.

Με τη νέα τεχνολογία Advanced Threat Defense που βασίζεται στη συμπεριφορά, προστατεύεστε κατά του κακόβουλου λογισμικού. Και μπορείτε να περιηγηθείτε ή να αγοράζετε online με ασφάλεια χρησιμοποιώντας το Bitdefender Safepay.

 


 

Bitdefender Internet Security 2018

Το Bitdefender Internet Security 2018 παρέχει την καλύτερη προστασία για τους Windows υπολογιστές χωρίς καμία επιβράδυνση του συστήματος. Σας κρατά ασφαλή από όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των εξελιγμένων επιθέσεων ransomware.

Παραμείνετε ασφαλείς από τις απειλές του Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων όλων των τύπων ιών, worms, trojans, spyware και εξελιγμένων επιθέσεων ransomware που επιχειρούν να κλέψουν και να κρυπτογραφήσουν τα αρχεία σας με την προστασία πολλαπλών επιπέδων κατά των ransomware. Το Bitdefender Internet Security 2018 σάς παρέχει την καλύτερη προστασία για τα Windows, χωρίς να εξαντλεί τους πόρους του συστήματός σας. Αυτό σημαίνει απαράμιλλη ασφάλεια, καθώς και ασυμβίβαστη ταχύτητα και απόδοση, όλα στην ίδια πακέτο. Με το Αυτόματο πιλότο ενεργοποιημένο, το Bitdefender θα διαχειριστεί την ασφάλεια του κυβερνοχώρου από μόνο του, χωρίς να δημιουργεί ενοχλητικά παράθυρα διαλόγου ή ειδοποιήσεων. Περιλαμβάνει επίσης το Webcam protection, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι κανένα αδιάκριτο μάτι δεν σας βλέπει.

 


 

Bitdefender Total Security 2018

Ένα προϊόν για την προστασία όλων των συσκευών σας, σε όλες τις πλατφόρμες. Το Bitdefender Total Security 2018 διατηρεί τις συσκευές Windows, Mac OS, iOS και Android ασφαλείς, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους.

Γιατί να αγοράζετε ξεχωριστές λύσεις ασφαλείας για κάθε συσκευή όταν ένα πλήρες προϊόν καλύπτει όλα αυτά; Το Bitdefender Total Security 2018 σάς παρέχει την καλύτερη προστασία από κακόβουλα προγράμματα σε ολες τις πλατφόρμες. Προστατέψτε τις συσκευές σας Windows, Mac OS, iOS και Android με ένα μοναδικό σε χαρακτηριστικά πακέτο που είναι εκπληκτικά ισχυρό και εύκολο στη χρήση. Χρησιμοποιήστε το λογαριασμό σας Bitdefender Central για να διαχειριστείτε την ασφάλεια των συσκευών σας, όλα από ένα μέρος. Παίρνετε απόλυτη προστασία από όλους τους τύπους απειλών και προστασία της ιδιωτικής σας ζωή με το webcam.protection.  Επιπλέον, δεν εξαντλεί στους υπολογιστικούς πόρους, έτσι ώστε να έχετε πάντα ασυμβίβαστες επιδόσεις και διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 


 

Bitdefender Family Pack 2018

Το Bitdefender Family Pack 2018 εξασφαλίζει ΟΛΕΣ τις συσκευές Windows, Mac OS, iOS και Android στο σπίτι σας για να διατηρήσετε την οικογένειά σας ασφαλή σε κάθε πλατφόρμα και συσκευή. Απολαύστε την ελευθερία να κάνετε αυτά που αγαπάτε!

Το Bitdefender Family Pack 2018 σας προσφέρει ασύγκριτη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για όλες τις συσκευές Windows, Mac OS, iOS και Android στο σπίτι σας. Προσφέρει πληθώρα χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν την οικογένειά σας ασφαλή σε όλες τις πλατφόρμες και συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας πολλαπλών επιπέδων κατά των ransomware, ενός βελτιωμένου γονικού συμβούλου, και του Anti-Theft εργαλείου. Κάντε τις Τραπεζικές σας συναλλαγές και αγοράστε online με απόλυτη εμπιστοσύνη. Προστατέψτε την ιδιωτική ζωή σας με προστασία webcam. Όσο ισχυρό είναι, το Bitdefender Family Pack 2018 είναι επίσης πολύ απλό στη χρήση: διαχειριστείτε την ασφάλεια όλων των συσκευών σας από έναν μόνο λογαριασμό το Bitdefender Central.