Η Bitdefender σάρωσε όλες τις ανεξάρτητες δοκιμές, και κέρδισε 6 βραβεία από το AV TEST


 

Τα εταιρικά και καταναλωτικά προϊόντα της Bitdefender, μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στο cybersecurity που προστατεύει 500 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, κέρδισαν τα βραβεία Best Protection 2017 και Best Performance 2017 για εξαιρετική προστασία έναντι των online απειλών με την ελάχιστη επίδραση στους πόρους του συστήματος.

 


 

 

Το Bitdefender GravityZone Endpoint Security και το Bitdefender Internet Security κέρδισαν τα πρώτα βραβεία μετά από ένα χρόνο αυστηρών ελέγχων από την AV-TEST, την παγκοσμίως εξέχουσα ανεξάρτητη εταιρεία ανάλυσης και δοκιμών.

 

Το Bitdefender Internet Security αποδείχθηκε επίσης η καλύτερη λύση κατά το χειρισμό μιας μόλυνσης από κακόβουλο λογισμικό, κερδίζοντας το βραβείο Best Repair του AV-TEST.

 

Για την προστασία των smartphones και των tablets, το Bitdefender Mobile Security κατέκτησε το βραβείο Best Android Security, αφού οι δοκιμές έδειξαν ότι προστατεύει πλήρως τους εταιρικούς χρήστες και τις στρατηγικής BYOD, διασφαλίζοντας αποτελεσματικά τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ιδιωτικών συσκευών σε μια εταιρία.

 

Αυτός είναι ο τέταρτος συνεχόμενος χρόνος που οι λύσεις της Bitdefender έχουν κερδίσει το βραβείο Καλύτερης Απόδοσης του AV-TEST, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι οι τεχνολογίες προστασίας της Bitdefender έχουν τη μικρότερη επίδραση στην ταχύτητα του συστήματος. Για να μετρηθεί ο αντίκτυπος, το AV-TEST λαμβάνει υπόψη τυπικές ενέργειες όπως την εκκίνηση δημοφιλών websites, την αντιγραφή αρχείων, την εκκίνηση τυποποιημένων εφαρμογών λογισμικού κλπ.

 

Το Βραβείο Καλύτερης Προστασίας της AV-TEST αναγνωρίζει την ικανότητα των λύσεων της Bitdefender να αποτρέπουν και να εμποδίζουν όλα τα είδη κακόβουλου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ ξανά. Υποστηριζόμενο από πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με τους αλγορίθμους μηχανικής μάθησης για την ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού και άλλων απειλών μέσω διαδικτύου, οι τεχνικές αυτές διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην προληπτική καταπολέμηση νέων και άγνωστων απειλών.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

https://www.av-test.org/en/award/2017/

 

Bitdefender AV Test