Εντοπίστε τους εισβολείς στο Wifi σας με το νέο Bitdefender Network Scan !

Στον σημερινό συνδεδεμένο κόσμο, οι ψηφιακοί εισβολείς αποτελούν πραγματική απειλή.

 

Παρουσιάζουμε το Network Scan τη δικτυακή σάρωση – τη νέα δωρεάν λειτουργία του Bitdefender Central που σας επιτρέπει να σαρώσετε το δίκτυό σας για να εντοπίσετε γρήγορα τυχόν εισβολείς που ενδέχεται να προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το Wi-Fi σας.

 

Με το Bitdefender Central μπορείτε να ελέγξετε τις πληροφορίες για κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί το οικιακό σας δίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος της , του τύπου και της IP.

 

Η σάρωση του οικιακού σας δικτύου είναι γρήγορη και εύκολη. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Δωρεάν app του Bitdefender Central, ξεκινήστε την, πατήστε στο «Περισσότερα» στο κάτω μενού και στη συνέχεια Network Scan. Το Central βρίσκει όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο οικιακό δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να εντοπίσετε αμέσως όλους τους παρείσακτους και να αποκλείσετε την πρόσβασή τους στο Wi-Fi σας.

 

“Η ικανότητα του Bitdefender να παρακολουθεί εξ αποστάσεως και να ελέγχει την ασφάλεια στις συσκευές σας είναι εξαιρετική”, αναφέρει για εμάς το PC Mag.

 

Δεν διαθέτετε το Bitdefender Central στο τηλέφωνό ή tablet σας; Αποκτήστε το τώρα από το App Store ή το Google Play για να απολαύσετε προηγμένο και εύχρηστο γονικό έλεγχο και να διαχειριστείτε όλη την ασφάλεια του σπιτιού σας από ένα μέρος.

Κατεβάστε Δωρεάν το Bitdefender Central για Android:

Bitdefender 

Κατεβάστε Δωρεάν το Bitdefender Central για iOS:

 Bitdefender

 free_trial

 sygkrisi_paketwn

online_agora

Back to top Back to top