Προστατέψτε Την Επιχείρηση Σας Την περίοδο Των Εορτών

Οι διακοπές των Χριστουγέννων έφτασαν και οι καταναλωτές είναι έτοιμοι να ξοδέψουν, μιας και που έρχονται εκπτώσεις. Από την άλλη, οι επιχειρηματίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις γιατί όχι μόνο πρέπει να καλύψουν τις ανάγκες της οικογένειας τους, αλλά πρέπει να διατηρήσουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους κορυφαία.

Μία πολύ συχνή ανησυχία των επιχειρηματιών είναι η κυβερνοασφαλεία και αν μπορεί να προστατέψει τα οικονομικά στοιχεία και τα προσωπικά δεδομένα των πελατών τους.

Εδώ που τα λέμε, αν ανοίξεις την τηλεόραση σου ή μία σελίδα στο διαδίκτυο και δεις πως έχουν χακάρει μία πολύ μεγάλη εταιρεία, μετά είναι δύσκολο να πιστέψεις πως δεν θα χακάρουν και το δικό σου μαγαζί.

Γιατί η μικρή μου επιχείρηση χρειάζεται κυβερνοασφάλεια;

 Οι μικρές επιχειρήσεις έχουν μεγαλύτερη αξία από όσο νομίζετε. Τα δεδομένα των πελατών, οι πληροφορίες πληρωμών, όλα τα οικονομικά στοιχεία είναι ευαίσθητα στο να πέσουν σε λάθος χέρια. Το χειρότερο είναι πως αν γίνει κάτι τέτοιο, όχι μόνο θα καταστρέψει τον επιχειρηματίας που παλεύει να αναπτύξει την επιχείρηση του, αλλά η κυβέρνηση θα του υποβάλει και ποινές. Ένας πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσουν όσες επιχειρήσεις είναι απροστάτευτες είναι το ransomware, το οποίο κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας και για να τα ξεκλειδώσει απαιτεί κάποια πληρωμή. Σε κάποιες περιπτώσεις, τα δεδομένα σας δεν επιστρέφονται ακόμα και αν έχετε πληρώσει.

 

Πως μπορώ να προστατέψω την επιχείρηση μου;

  1. Λύση Κυβερνοασφαλείας. Η σωστή λύση κυβερνοασφαλείας θα σας προστατέψει από κάθε είδους κυβερνοεπιθέσεις.
  2. Αλλάζετε τους κωδικούς σας κάθε 3 μήνες. Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε την cyber hygiene σας είναι να αλλάζετε τους κωδικούς τακτικά, έτσι ώστε να μην αφήνετε κανένα περιθώριο χακαρίσματος.
  3. Ασφαλίστε το δίκτυο σας. Εάν το κατάστημα σας διαθέτει pos, τότε σας συμβουλεύουμε να κλειδώσετε το Wi-Fi σας ώστε να μην υπάρξει κάποια επιπλοκή.
  4. Να κάνετε συχνά backup. Εξασφαλίστε συνεχώς την ακεραιότητα των δεδομένων σας κάνοντας backup, ώστε να αποτρέψετε κάποια προσπάθεια ransomware.
  5. Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας. Να θυμίζετε στους υπαλλήλους σας τι πρέπει να προσέχουν και συνεχώς να επιβλέπετε σε τι ιστοσελίδες μπαίνουν στον υπολογιστή της εταιρείας. Επιπλέον, απαγορέψτε στο προσωπικό σας να φέρνει τις προσωπικές συσκευές του στην δουλειά.

Πως η Bitdefender μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας

 Η Bitdefender προσφέρει μία πολύ εύκολη στην εγκατάσταση αλλά και στην χρήση, λύση κυβερνοασφαλείας, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το Bitdefender GraviryZone Business Security είναι μία αξιόπιστη λύση κυβερνοασφαλείας η οποία έχει όλα αυτά που χρειάζεστε για να προστατευτείτε και πολλά παραπάνω, όπως σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που παρακολουθεί τις παράξενες συμπεριφορές, έτσι ώστε να παραμένετε πάντα ασφαλής.

Ξεκινήστε σήμερα και απολαύστε τις διακοπές σας άφοβα.

Επιλέξτε την κατάλληλη λύση κυβερνοασφαλείας GravityZone και εξασφαλίστε την απόλυτη προστασία της επιχείρησης σας.

free_trialcompareonline_agora

Back to top Back to top