Η Bitdefender παρουσίασε το GravityZone Extended Detection and Response (XDR) για να βελτιώσει την ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο

Η Bitdefender, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, παρουσίασε σήμερα το GravityZone XDR, μια native λύση XDR που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ενίσχυση της ασφάλειας, correlation διαφορετικών ειδοποιήσεων, out-of-the-box αναλυτικά στοιχεία, ταχεία ταξινόμηση περιστατικών και  περιορισμό επιθέσεων μέσω αυτοματοποιημένων και καθοδηγούμενων ενεργειών σε ολόκληρο το περιβάλλον μιας επιχείρησης. Η λύση προσφέρει γρήγορα αξία βοηθώντας στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της ομάδας ασφαλείας, βελτιώνοντας την αναζήτηση απειλών, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο παραμονής των επιτιθέμενων στην υποδομή και επιτρέποντας μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο από την πρώτη μέρα.

 

Το Bitdefender GravityZone XDR επεκτείνει την ορατότητα των απειλών σε υποδομές, workloads και εφαρμογές συσχετίζοντας δεδομένα και ανιχνεύσεις απειλών από τα endpoints, τις εφαρμογές, το cloud, και το network σε μια ενιαία προβολή με δυνατότητα ενεργειών. Η ευφυΐα απειλών σε πραγματικό χρόνο από το Bitdefender Labs και το παγκόσμιο δίκτυο Bitdefender εκατομμυρίων endpoints, σε συνδυασμό με αναλύσεις συμπεριφοράς και μηχανική μάθηση, συσχετίζει ανόμοια περιστατικά και οδηγεί στη λήψη αποφάσεων σχετικά με την ιεράρχηση προειδοποιήσεων, την ανάλυση βασικών αιτιών, τον περιορισμό και την αποκατάσταση απειλών. Μέσω της αυτοματοποιημένης και καθοδηγούμενης απόκρισης, οι ομάδες ασφαλείας μπορούν να προβούν γρήγορα σε ενέργειες αποκατάστασης με ένα μόνο κλικ.

 

Τα βασικά οφέλη του GravityZone XDR περιλαμβάνουν:

 

  • Rapid CrossCorrelation Threat Detection — Οι αλγόριθμοι συσχέτισης και ανίχνευσης του Bitdefender XDR βασίζονται σε μαθηματικά αιχμής και μοντέλα συμπεριφοράς απειλών. Αυτοί οι αλγόριθμοι χρησιμοποιούνται από τους sensor agent τοπικά και σε επίπεδο πλατφόρμας cloud για τον εντοπισμό προηγμένων απειλών, αρχικών σταδίων επίθεσης και ανώμαλων συμπεριφορών εφαρμογής και ταυτότητας. Οι ομάδες ασφαλείας αποκτούν τεράστιες δυνατότητες με την επιλογή για τη δημιουργία και την ανάπτυξη των δικών τους κανόνων ανίχνευσης. 
  • Automated Threat Identification and Prioritization — Το GravityZone XDR περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο σύμβουλο συμβάντων για ανάλυση βασικών αιτιών σε συνδυασμό με αυτοματοποιημένη και καθοδηγούμενη υποστήριξη διερεύνησης συμβάντων. Ομάδες ασφαλείας οποιουδήποτε μεγέθους και δεξιοτήτων είναι σε θέση να βλέπουν ανιχνεύσεις απειλών, να κατανοούν τον αντίκτυπο στις λειτουργίες και να λαμβάνουν προτεινόμενες ενέργειες για τον περιορισμό ή την εξάλειψη των απειλών από μία μόνο προβολή, αυξάνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα.
  • Recommended Threat Response Actions — Το GravityZone XDR παρέχει ενσωματωμένες δυνατότητες και προτάσεις για απόκριση κατά των απειλών με ένα κλικ σε endpoints, identities, email, cloud και στις εφαρμογές. Αυτό μειώνει την ανάγκη για πρόσθετους πόρους και επιτρέπει στις ομάδες ασφαλείας να βλέπουν απειλές οπουδήποτε στον οργανισμό από μια ενσωματωμένη κονσόλα για να ανταποκρίνονται ταχύτερα, σε αντίθεση με τις λύσεις Open XDR, οι οποίες βασίζονται σε εργαλεία τρίτων για ενέργειες τηλεμετρίας και απόκρισης.

 

Το GravityZone XDR είναι τώρα διαθέσιμο με την αγορά άδειας για το GravityZone Business Security Enterprise (ULTRA) συν έναν ή περισσότερους αισθητήρες XDR.

Μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές μας λύσεις
στο:
www.bitdefender.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας : info@bitdefender.gr ή τηλεφωνικά στο 215-5353030

Back to top Back to top