ψηφιακή μέριμνα

Bitdefender: Ασφάλεια για όλους μέσω του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα »

Η Bitdefender συμμετέχει στο πρόγραμμα του Υπ. Παιδείας «Ψηφιακή Μέριμνα». Το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα προσφέρει εκπτωτικά voucher για μαθητές και φοιτητές με σκοπό την βελτίωση της τηλε-εκπαίδευσης σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, εξασφαλίζοντας νέο εξοπλισμό πληροφορικής για τους δικαιούχους.

Η Bitdefender είναι κατασκευαστής παγκόσμιας καινοτομίας σε λύσεις Ψηφιακής Ασφάλειας, σταθερά βραβευμένη στις πρώτες θέσεις για τις λύσεις Cyber Security από ανεξάρτητους αξιόπιστους φορείς. Από το 2001,παράγει σταθερά εξέχουσα τεχνολογία ασφαλείας  για επιχειρήσεις και καταναλωτές με την αξιοπιστία του μεγαλύτερου intelligence network παγκοσμίως.

Με στόχο να βοηθήσει τους μαθητές και σπουδαστές να αξιοποιήσουν τα οφέλη του διαδικτύου, διατηρώντας ασφαλή τα δεδομένα, τις συσκευές και την ψηφιακή τους ταυτότητα, αλλά και τους γονείς να διατηρήσουν τον έλεγχο, προσφέρει το πακέτο ολοκληρωμένης προστασίας Bitdefender Total Security.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθεύονται με τις αγορές νέου εξοπλισμού, το Bitdefender Total Security στα σημεία λιανικής πώλησης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το : www.bitdefender.gr επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bitdefender.gr ή καλέστε μας στο 215-5353030

Back to top Back to top